Flyttstädning av lägenhet på 46 kvm i Stockholm

Den här förfrågan lämnades vintern 2020 i kategorin Flyttstäd i Stockholm

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Det här fältet är obligatoriskt
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Flyttstädning av lägenhet. 2 rum varav ett sovrum med garderob samt ett rum med öppen planlösning av kök och vardagsrum. Samt ett badrum med tvättmaskin och dusch. Önskar grundlig flyttstädning med garanti.
Vilket datum ska flyttstädningen ske?
2021-01-13
Yta i kvm som ska städas
46
Vilken typ av bostad ska flyttstädas?
Lägenhet
Ska några biytor städas t ex inglasad balkong, vind, garage?
Balkong, ej inglasad. Fönster behöver putsas in- och utvändigt.
Flyttstädning av lägenhet på 46 kvm i Stockholm
Flyttstäd

8 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 8 företag och valde Täby Råd & Bygg AB för jobbet. Täby Råd & Bygg AB har utfört 83 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

Övriga företag som svarade:
 • Qleano
 • Vanadis Städ Service HB
 • Finemang Städ och Flytt AB
 • Bättre städservice AB
 • Superior Service Sweden AB
 • Vegatown Städ & Bygg
 • Renlinje

Andra som fått hjälp med flyttstädjobb

Flyttstädning av lägenhet på 46 kvm i Stockholm
Flyttstädning av villa på totalt 190 kvm i Stockholm, 13/1 2024
Vi skall sälja ett hus och kommer att ha visningar den 14 och 15 januari. Vi önskar därför städning och fönsterputsning lördagen den 13 januari.
Flyttstädning av lägenhet på 46 kvm i Stockholm
Flyttstädning av lägenhet på 40 kvm i Stockholm
Läs vänligen hela. Min mammas lägenhet behöver flyttstädas. Den är på 44 kvadratmeter med kök och badrum/dusch. Lägenheten saknar el och belysning men uttag finns i korridoren utanför så…
Flyttstäd
Flyttstädning av lägenhet på 31 kvm i Stockholm, 24/1/24
Flyttstädning av en studentetta med ett rum (köket är i rummet) och ett badrum. Jag vill ha en garanti kopplad till flyttstädningen så att jag inte är ansvarig inför min bostadsvärd om…
Flyttstäd
Flyttstädning av 60 kvm i Karlstad
Flyttstädning av 60 kvm.
Flyttstädning av lägenhet på 46 kvm i Stockholm
Flyttstädning av lägenhet på 56 kvm i Stockholm, 27/6
Min sambo har en hyresrätt som ska lämnas tillbaka till hyresvärden och således behöver flyttstädas (finns en checklista på hyresvärden Einar Mattssons hemsida som EM hänvisat till gällande…
Flyttstäd
Flyttstädning av lägenhet på 25 kvm i Borås, 2/5
Flyttstädning av ett kök samt ett badrum.

Vanliga frågor och svar om flyttstädjobb

Alla våra anslutna städfirmor har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Omdömen är en viktig del i vårt kvalitetsarbete och vår tjänst bygger på ärliga omdömen. Alla som hittar städföretag via oss blir tillfrågade att lämna omdöme om städfirman efter utförd städning. De omdömen du ser är därför ett resultat av en städning som en ansluten städfirma genomfört.

De moment som ingår i en hemstädning kan skilja sig mellan olika städfirmor. Dessutom är varje hem unikt, så prata med städföretaget och framför dina önskemål. Då kan ni tillsammans komma överens om vad som ska ingå i hemstädningen.

Rutavdraget har gjort hemstädning till en lyx många svenskar kan unna sig. Med rutavdraget betalar du endast 50 procent av arbetskostnaden på städningen. Omfattningen på städningen, antal kvadratmeter för ytan som ska städas, hur ofta du vill ha städhjälp och vart du bor är faktorer som påverkar priset. För att få bäst pris bör du alltid vända dig till flera städfirmor och jämföra offerter. När du får offerter är det viktigt att du kontrollerar att alla städmoment står med, samt att städmaterial, moms och rutavdraget är inkluderat. Du kan läsa mer om vad det kostar att anlita en städfirma här.

Ja, städhjälp ingår i rutavdraget. Även fönsterputs och flyttstädning kvalificerar för rutavdrag. Avdraget får du för arbete som utförs i din eller dina föräldrars bostad. Även fritidshus medges rutavdrag. Här är villkoren för rutavdraget:

 • Du har fyllt 18 år när arbetet utförs.
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
 • Du är den som betalar eller har betalat för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
 • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
 • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procents avdrag.

Du kan läsa mer om vilka tjänster som ingår i rutavdraget i vår bloggartikel här.

Börja med att skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt behov. Vi matchar sedan ihop dig med städfirmor i ditt område. Genom att jämföra offerter och omdömen kan du säkerställa att du väljer den bäst lämpade städfirman.

Blogginlägg om flyttstädjobb

2023-08-12
Planerar du att anlita städhjälp? Vi förstår det. Att få hjälp med städningen är ett smart sätt att frigöra tid på. Här går vi igenom vad som påverkar priset när du ska anlita städhjälp och vad du bör tänka på när du ska välja städfirma.
2019-12-12
Julen närmar sig med stormsteg – kanske har du fullt upp på jobbet innan en skön ledighet väntar. Samtidigt ska du hinna med allt som behövs för att få den där perfekta julen som de flesta önskar sig. Klappar ska slås in, maten ska inhandlas, granen ska kläs och det ska pyntas i hemmets alla vrår. Kommer du hinna med storstädningen? Lugn, vi guidar dig till ett julfint hem.
2019-03-18
Att anlita städhjälp kan vara lösningen när timmarna känns få och att göra-listan bara blir längre. Men det finns lite att tänka på. Said Sloyev och Lisette Angefur har varit anslutna till Servicefinder i nästan 4 år och driver den populära städ- och flyttfirman Finemang Städ och Flytt AB. Missa inte deras experttips till dig som funderar på att anlita en städfirma!