Täby Råd & Bygg AB

Latin Städ

Om Täby Råd & Bygg AB

Välkommen till Täby Råd & Bygg AB!

Täby Råd & Bygg AB är ett etablerat företag som är specialiserat på badrumsrenoveringar, totalentreprenad och snickeriarbeten. Vi erbjuder våra kunder skräddarsydda lösningar för att förvandla deras badrum till moderna och funktionella utrymmen. Vårt team av erfarna och skickliga yrkespersoner tar hand om hela processen, från planering och design till genomförande och färdigställande. Vi är också stolta över att erbjuda totalentreprenadstjänster, vilket innebär att vi kan hantera hela renoveringsprojektet, inklusive el- och VVS-arbeten. Dessutom erbjuder vi snickeritjänster av hög kvalitet för att skapa skräddarsydda och stilfulla inredningslösningar. Vårt mål är att leverera enastående arbete, precision och kundnöjdhet i varje projekt vi utför. Med Täby Råd & Bygg AB kan du lita på att ditt badrumsprojekt och snickeriarbeten utförs med professionalism och expertis.
95

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Täby Råd & Bygg AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559137-8228
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2017-12-07
Momsregistrerat
2018-01
Registrerat för F-skatt
2018-01
SNI
43320
Byggnadssnickeriarbeten
46731
Partihandel med virke och andra byggmaterial
Verksamhetsbeskrivning
Aktiebolaget ska bedriva bygg, måleri, snickeri, städning, hushållsnära tjänster, import och export av byggmaterial samt import och export av trähus och därmed förenlig verksamhet.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda