Täby Råd & Bygg AB

Täby

Om Täby Råd & Bygg AB

Vi är ett byggföretag etablerat i Täby som antar uppdrag i Täby, Sollentuna, Vallentuna, Lidingö, Åkersberga och Danderyd. Vi kan hjälpa er med totalentreprenad inom renoveringar, om- och tillbyggnader, tak- och fasadrenovering, kök- och badrumsrenovering samt nyproduktion. 

Vi har över 60 års erfarenhet i branschen och har goda referenser i bagaget. Oavsett om du har ett stort eller litet projekt kan vi hjälpa dig att genomföra det. Vi har de flesta yrkeskategorier under samma tak som behövs för att utföra ett byggprojekt som totalentreprenör. Vår kompetens och kreativitet är på topp och tillsammans med dig skapar vi ett perfekt resultat. Ta kontakt med oss för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig eller för att få ett prisförslag på ditt tilltänkta projekt.

Vi innehar behörighet enligt svenska normer inom VVS, El, badrum, gas och ventilation.

Hos oss kan du även boka städtjänster av olika slag. Boka städservice av oss när du behöver få hjälp med städningen hemma eller på arbetsplatsen. Om du aldrig har använt dig av en städfirma förut lär du bli förvånad över hur många fördelar en städfirma har för dig i din vardag eller på arbetsplatsen. En städfirma lösgör mycket värdefull tid som du kan lägga på mer produktiva saker i hemmet eller i verksamheten.