Lägga ca 13 kvm furugolv i Botkyrka

Den här förfrågan lämnades våren 2022 i kategorin Golvläggning.

Du kan också få hjälp med Golvläggning i Botkyrka!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Det här fältet är obligatoriskt
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Vi behöver hjälp med att lägga ett massivt furugolv (VÄRMLANDSGOLVET MOELVEN EKONOMI) på befintlig golvgrund med inbyggd golvvärme (vattenburen).

Rummet är cirka 13 kvadratmeter stort och det gamla golvet är redan utrivet sedan tidigare. Med andra ord allt förarbete är redan gjort.

Vänligen ta del av bifogade bilder för att bilda Er en bättre uppfattning om rumsdimensioner, samt golvgrund.
Ungefär hur stor är golvytan i kvadratmeter?
13
Vilket typ av golv vill du lägga?
Massivt furugolv (plankgolv)
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Lägga ca 13 kvm furugolv i Botkyrka
Golvläggning

Yrkeskunniga, behjälpliga och professionella. Kommer att anlita de även till framtida projekt. Rekommenderas varmt!

A. Vestlund's Bygg fick jobbet!

Konsumenten valde A. Vestlund's Bygg för jobbet. A. Vestlund's Bygg har utfört 4 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.3.

Andra som fått hjälp med golvläggning

Lägga ca 13 kvm furugolv i Botkyrka

Lägga 4,8 kvm laminatgolv i Haninge, omgående

Laminat i hallen 3×1,6 m
4st trösklar. Plastmatta på golvet, förutom där ett inbyggt garderob har stått. Där behövs Utjämning till samma nivå som resten av golvet.
Omgående.
Golvläggning

Lägga ca 25 kvm laminatgolv i Botkyrka, inom 3 månader

Kök och hall i anslutning till varandra cirka 25 m2.
Lägga ca 13 kvm furugolv i Botkyrka

Byta ut golvet i Botkyrka

Vill byta ut golvet som är delat på klinker och laminat. Cirka 60 kvm.

Golvläggning

Lägga ca 70 kvm trätrallgolv i Malmö

Ballong cirka 70 kvadratmeter.
Golvläggning

Lägga 25 kvm Vinylgolv i Botkyrka, Inom 3 månader

Kök och hall cirka 25 kvadratmeter.

Vanliga frågor och svar om golvläggning

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
  • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
  • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
  • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
  • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
  • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
  • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.