Renovering av badrum på 2,75 kvm i Uddevalla

Den här förfrågan lämnades våren 2021 i kategorin Badrumsrenovering.

Du kan också få hjälp med Badrumsrenovering i Uddevalla!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Välj typ av tjänst
Du måste välja ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Helrenovering av litet äldre badrum, kan finnas fuktskador då nuvarande ytskikt ej är tätt. Golvyta 2,75 m2, takhöjd 2,55 m. Rivning, skivning, ytskikt, viss omdragning av rör för ingående vatten. Golv, vägg och tak behöver åtgärdas. Avlopp bör vara ok och ska inte flyttas, relining gjord för några år sedan. El ok och ska inte flyttas. Helkakling. Kakel köps via hantverkare eller privat enligt avtal. Montering av inredning och porslin som ägaren tillhandahåller.
Vad som ska göras
Renovering av gammalt badrum
Badrummets storlek i kvm
2,75
Om material/inventarier är inköpta
Delvis
Renovering av badrum på 2,75 kvm i Uddevalla
Badrum / Våtrum

4 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 4 företag och valde Ljungskile Hus & Hem AB för jobbet. Ljungskile Hus & Hem AB har utfört 7 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.0.

Övriga företag som svarade:
 • Byggprojekt i Uddevalla AB
 • VGR Kakel och Puts AB
 • TCA Bygg&Inredning AB

Andra som fått hjälp med badrumsjobb

Renovering av badrum på 2,75 kvm i Uddevalla

Renovering av badrum på ca 12 kvm i Uddevalla, inom 12 månader

Vi bor på Fasseröd och ska renovera badrum/tvättstug. Vi ska ha matta inte kakel på väggarna. Slå ut en vägg.
Renovering av badrum på 2,75 kvm i Uddevalla

Renovering av badrum på ca 6-7 kvm i Lindesberg

Hela badrummet ska kaklas och sätta klinkers etc.
Sen behöver rördragning göras.

Sen ska en toalett på nedre plan kopplad in med handfat och rördragning.
Badrum / Våtrum

Renovering av badrum på ca 10 kvm i Uddevalla, inom 3 månader

Mitt badrum behöver renoveras. Vill gärna ta bort gamla kakel och renovera fullständigt.
Badrum / Våtrum

Microcement i badrum och tvättstuga i Uddevalla

Vi vill ha råd angående microcement i badrum och tvättstuga .
Renovering av badrum på 2,75 kvm i Uddevalla

Våtrumsmatta i tvättutrymme i Saltkällan/Skaveröd, Uddevalla

Skulle behöva att det spacklas upp ett fall mot golvbrunnen som redan finns monterat i ett förrådsutrymmet på cirka 2 kvm. Våtrumsmattan önskas vara uppvikt mot hela plyfa-skivan och mot…
Badrum / Våtrum

Renovering av badrum på 10 kvm i Malmö

Badrum renovering totalt.

Vanliga frågor och svar om badrumsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.