Flyttstädning av villa på totalt 137 kvm i Karlskoga

Den här förfrågan lämnades hösten 2021 i kategorin Flyttstädning.

Du kan också få hjälp med Flyttstädning i Karlskoga!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Det här fältet är obligatoriskt
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Hus med 68 kvm boyta samt 69 kvm biyta.
Boyta innefattar kök, vardagsrum, sovrum samt badrum.
Biyta innefattar tre sovrum, en tvättstuga, hall/matkällare samt toalett och duschutrymme (bastu finns med städning där behövs ej.)
Vidare finns ett inglasat uterum som jag vill ska städas.
Fönsterputs samtliga fönster inklusive uterummet.
Vinden behöver ej städas.

Svar önskas via mail för att lättare kunna samla uppgifter på ett ställe.
Vilket datum ska flyttstädningen ske?
2022-01-10
Yta i kvm som ska städas
68+69kvm
Vilken typ av bostad ska flyttstädas?
Villa
Ska några biytor städas t ex inglasad balkong, vind, garage?
Inglasat uterum, ej vind, förråd eller garage.
Flyttstädning av villa på totalt 137 kvm i Karlskoga
Flyttstäd

Mycket nöjd med allt. Bra och smidiga att komma i kontakt med, tydlig kommunikation under arbetets gång. Tog lite längre tid än beräknat att genomföra … Visa mer

Mycket nöjd med allt. Bra och smidiga att komma i kontakt med, tydlig kommunikation under arbetets gång. Tog lite längre tid än beräknat att genomföra flyttstädningen, men då firman satsade på att leverera ett väl utfört arbete, snarare än att bara snabba sig igenom allt, så är detta ingenting som är negativt enligt mig. Känns toppen att lämna över mitt hus i detta skick till nya ägaren!

5 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 5 företag och valde Gelins Städ och Allservice AB för jobbet. Gelins Städ och Allservice AB har utfört 8 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Övriga företag som svarade:
  • Qleano
  • Hemservice - Omsorg
  • Buskhaga Hemservice KB
  • SIH Meljo

Andra som fått hjälp med flyttstädjobb

Flyttstäd

Flyttstädning av lägenhet på 67 kvm i Göteborg, 1/3

Jag efterfrågar en total flyttstäd av en lägenhet på 67 kvadratmeter, viktigt att garanti lämnas på städningen så att om någonting inte skulle vara till fylles, så kan de nya ägarna…
Flyttstäd

Flyttstädning av lägenhet på 90 kvm i Karlskoga

Flyttstädning av en tre-rums lägenhet med ett badrum och en gästtoalett.
Flyttstäd

Flyttstädning av lägenhet på 96 kvm i Karlskoga, 13/3

Totalt städ av hel lägenhet efter flytt.
Flyttstäd

Flyttstädning av villa på 195 kvm i Upplands-Bro, 24/6

Ev. några möbler kvar samt nya ägares kartonger förvarade.
Flyttstäd

Flyttstädning av lägenhet på 77 kvm i Karlskoga, 10/6

Önskar få offerter via mejl (vänligen ring inte) på flyttstädning. Denna måste bli godkänd av hyresvärden KarlskogaHem. 77 kvm. Sovrum      1 st fönster+ balkongdörr, Inga…

Vanliga frågor och svar om flyttstädjobb

Alla våra anslutna städfirmor har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Omdömen är en viktig del i vårt kvalitetsarbete och vår tjänst bygger på ärliga omdömen. Alla som hittar städföretag via oss blir tillfrågade att lämna omdöme om städfirman efter utförd städning. De omdömen du ser är därför ett resultat av en städning som en ansluten städfirma genomfört.

De moment som ingår i en hemstädning kan skilja sig mellan olika städfirmor. Dessutom är varje hem unikt, så prata med städföretaget och framför dina önskemål. Då kan ni tillsammans komma överens om vad som ska ingå i hemstädningen.

Rutavdraget har gjort hemstädning till en lyx många svenskar kan unna sig. Med rutavdraget betalar du endast 50 procent av arbetskostnaden på städningen. Omfattningen på städningen, antal kvadratmeter för ytan som ska städas, hur ofta du vill ha städhjälp och vart du bor är faktorer som påverkar priset. För att få bäst pris bör du alltid vända dig till flera städfirmor och jämföra offerter. När du får offerter är det viktigt att du kontrollerar att alla städmoment står med, samt att städmaterial, moms och rutavdraget är inkluderat. Du kan läsa mer om vad det kostar att anlita en städfirma här.

Ja, städhjälp ingår i rutavdraget. Även fönsterputs och flyttstädning kvalificerar för rutavdrag. Avdraget får du för arbete som utförs i din eller dina föräldrars bostad. Även fritidshus medges rutavdrag. Här är villkoren för rutavdraget:

  • Du har fyllt 18 år när arbetet utförs.
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
  • Du är den som betalar eller har betalat för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
  • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
  • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procents avdrag.

Du kan alltid läsa om RUT- och ROT-avdraget på Skatteverkets webbplats och vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller för just dig och ditt projekt.

Börja med att skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt behov. Vi matchar sedan ihop dig med städfirmor i ditt område. Genom att jämföra offerter och omdömen kan du säkerställa att du väljer den bäst lämpade städfirman.