Flyttstädning av villa på totalt 137 kvm i Karlskoga

Den här förfrågan lämnades hösten 2021 i kategorin Flyttstädning i Karlskoga

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Det här fältet är obligatoriskt
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Hus med 68 kvm boyta samt 69 kvm biyta.
Boyta innefattar kök, vardagsrum, sovrum samt badrum.
Biyta innefattar tre sovrum, en tvättstuga, hall/matkällare samt toalett och duschutrymme (bastu finns med städning där behövs ej.)
Vidare finns ett inglasat uterum som jag vill ska städas.
Fönsterputs samtliga fönster inklusive uterummet.
Vinden behöver ej städas.

Svar önskas via mail för att lättare kunna samla uppgifter på ett ställe.
Vilket datum ska flyttstädningen ske?
2022-01-10
Yta i kvm som ska städas
68+69kvm
Vilken typ av bostad ska flyttstädas?
Villa
Ska några biytor städas t ex inglasad balkong, vind, garage?
Inglasat uterum, ej vind, förråd eller garage.
Flyttstädning av villa på totalt 137 kvm i Karlskoga
Flyttstäd

Mycket nöjd med allt. Bra och smidiga att komma i kontakt med, tydlig kommunikation under arbetets gång. Tog lite längre tid än beräknat att genomföra … Visa mer

Mycket nöjd med allt. Bra och smidiga att komma i kontakt med, tydlig kommunikation under arbetets gång. Tog lite längre tid än beräknat att genomföra flyttstädningen, men då firman satsade på att leverera ett väl utfört arbete, snarare än att bara snabba sig igenom allt, så är detta ingenting som är negativt enligt mig. Känns toppen att lämna över mitt hus i detta skick till nya ägaren!

5 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 5 företag och valde Gelins Städ och Allservice AB för jobbet. Gelins Städ och Allservice AB har utfört 8 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Övriga företag som svarade:
  • Qleano
  • SIH Meljo
  • Hemservice - Omsorg
  • Buskhaga Hemservice KB

Andra som fått hjälp med flyttstädjobb

Flyttstäd
Flyttstädning av lägenhet på 90 kvm i Karlskoga
Flyttstädning av en tre-rums lägenhet med ett badrum och en gästtoalett.
Flyttstäd
Flyttstädning av lägenhet på 67 kvm i Göteborg, 1/3
Jag efterfrågar en total flyttstäd av en lägenhet på 67 kvadratmeter, viktigt att garanti lämnas på städningen så att om någonting inte skulle vara till fylles, så kan de nya ägarna…
Flyttstäd
Flyttstädning av lägenhet på 45 kvm i Stockholm, 30/9
Har en lägenhet på 45 kvadratmeter i Sätra som jag önskar städa, i slutet av september 2022.

Kom gärna med en prisuppgift.
Flyttstäd
Flyttstädning av 54 kvm i Karlskoga, 14/6
Flyttstädning av 54 kvm.
Flyttstäd
Flyttstädning av lägenhet på 61 kvm i Karlskoga, 15/8
Sedvanlig noggrann flyttstädning inklusive fönstertvätt. Lister, socklar, kakelrengöring, avloppsbrunnar, bakom spis, kylskåp etc.
Flyttstäd
Flyttstädning av lägenhet på 96 kvm i Karlskoga, 13/3
Totalt städ av hel lägenhet efter flytt.

Vanliga frågor och svar om flyttstädjobb

Alla våra anslutna städfirmor har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Omdömen är en viktig del i vårt kvalitetsarbete och vår tjänst bygger på ärliga omdömen. Alla som hittar städföretag via oss blir tillfrågade att lämna omdöme om städfirman efter utförd städning. De omdömen du ser är därför ett resultat av en städning som en ansluten städfirma genomfört.

De moment som ingår i en hemstädning kan skilja sig mellan olika städfirmor. Dessutom är varje hem unikt, så prata med städföretaget och framför dina önskemål. Då kan ni tillsammans komma överens om vad som ska ingå i hemstädningen.

Rutavdraget har gjort hemstädning till en lyx många svenskar kan unna sig. Med rutavdraget betalar du endast 50 procent av arbetskostnaden på städningen. Omfattningen på städningen, antal kvadratmeter för ytan som ska städas, hur ofta du vill ha städhjälp och vart du bor är faktorer som påverkar priset. För att få bäst pris bör du alltid vända dig till flera städfirmor och jämföra offerter. När du får offerter är det viktigt att du kontrollerar att alla städmoment står med, samt att städmaterial, moms och rutavdraget är inkluderat. Du kan läsa mer om vad det kostar att anlita en städfirma här.

Ja, städhjälp ingår i rutavdraget. Även fönsterputs och flyttstädning kvalificerar för rutavdrag. Avdraget får du för arbete som utförs i din eller dina föräldrars bostad. Även fritidshus medges rutavdrag. Här är villkoren för rutavdraget:

  • Du har fyllt 18 år när arbetet utförs.
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
  • Du är den som betalar eller har betalat för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
  • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
  • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procents avdrag.

Du kan läsa mer om vilka tjänster som ingår i rutavdraget i vår bloggartikel här.

Börja med att skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt behov. Vi matchar sedan ihop dig med städfirmor i ditt område. Genom att jämföra offerter och omdömen kan du säkerställa att du väljer den bäst lämpade städfirman.

Blogginlägg om flyttstädjobb

2023-08-12
Planerar du att anlita städhjälp? Vi förstår det. Att få hjälp med städningen är ett smart sätt att frigöra tid på. Här går vi igenom vad som påverkar priset när du ska anlita städhjälp och vad du bör tänka på när du ska välja städfirma.
2019-12-12
Julen närmar sig med stormsteg – kanske har du fullt upp på jobbet innan en skön ledighet väntar. Samtidigt ska du hinna med allt som behövs för att få den där perfekta julen som de flesta önskar sig. Klappar ska slås in, maten ska inhandlas, granen ska kläs och det ska pyntas i hemmets alla vrår. Kommer du hinna med storstädningen? Lugn, vi guidar dig till ett julfint hem.
2019-03-18
Att anlita städhjälp kan vara lösningen när timmarna känns få och att göra-listan bara blir längre. Men det finns lite att tänka på. Said Sloyev och Lisette Angefur har varit anslutna till Servicefinder i nästan 4 år och driver den populära städ- och flyttfirman Finemang Städ och Flytt AB. Missa inte deras experttips till dig som funderar på att anlita en städfirma!