ÖREBRO ALLSERVICE AB

örebro

Om ÖREBRO ALLSERVICE AB

Välkommen till vår verksamhet! Vi på Örebro Allservice AB är ett företag som strävar efter att ge våra kunder en högkvalitativ och pålitlig service inom städ, bygg och bilvård. Vi har många års erfarenhet inom branschen och vårt mål är att överträffa dina förväntningar genom att erbjuda en professionell och personlig service som är skräddarsydd efter dina behov.

Vi är stolta över att ha ett team av kunniga och erfarna medarbetare som är dedikerade till att uppnå högsta möjliga resultat för varje projekt vi tar på oss. Vi är också engagerade i att använda miljövänliga produkter och tekniker för att minska vår påverkan på miljön och skapa en hälsosam och hållbar framtid.

Vi är övertygade om att vår passion och vårt engagemang för kvalitet och professionalism kommer att överträffa dina förväntningar och göra oss till ditt val av företag för städ, bygg och bilvård. Tack för att du valde att lära känna oss, och vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dig!
6

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt ÖREBRO ALLSERVICE AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559197-8050
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2019-03-07
Momsregistrerat
2021-03
Registrerat för F-skatt
2019-04
SNI
81210
Lokalvård
43120
Mark- och grundarbeten
45201
Allmän service och reparation av motorfordon utom motorcyklar
77110
Uthyrning och leasing av personbilar och lätta motorfordon
45204
Däckservice
Verksamhetsbeskrivning
Bolagets verksamhet ska bestå av allehanda tjänster så som gräv- , schakt- och byggarbeten, trädgårdsarbeten, flytt- och städtjänster, biluthyrning samt bilvård och bilverkstad.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda

Tjänster ÖREBRO ALLSERVICE AB kan hjälpa dig med: