Fasadmålning av ett hus i Botkyrka

Den här förfrågan lämnades våren 2024 i kategorin Målare.

Du kan också få hjälp med Målare i Botkyrka!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var söker du målare?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Ska det målas eller tapetseras?
Du måste välja ett alternativ
Vad ska målas eller tapetseras?
Du måste välja minst ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Halva huset målades förra sommaren och halva huset återstår och behöver målas denna sommar.
Vad som ska målas eller tapetseras
Husfasad
Ska det målas eller tapetseras?
Målas
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Fasadmålning av ett hus i Botkyrka
Målning / Tapetsering

6 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 6 företag och valde RBentreprenör för jobbet. RBentreprenör har utfört 11 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.0.

Övriga företag som svarade:
 • BG TOTALENTREPRENAD I STOCKHOLM AB
 • BKB Projektlednings AB
 • Hannamålare AB
 • Vals Måleri
 • GD Måleri Sthlm

Andra som fått hjälp med målningsjobb

Målning / Tapetsering

Målning eller tapetsering av vardagsrummet, hallen och köket i Stockholm

Behöver hjälp med målning alternativ tapetsering av vardagsrummet, hallen och köket.
Målning / Tapetsering

Målning och tapetsering av lägenhet i Botkyrka

Målning av vardagsrum, tapetsering av större fondvägg. Tapetsering av mindre hall och tapetsering av sovrum. Lägenhetens totala boendeyta: 51 kvm.
Fasadmålning av ett hus i Botkyrka

Målning och tapetsering av ett rum i Botkyrka

Tapetsera ett rum cirka 15 kvadrat, måla golvlister, element och en dörrkarm.
Fasadmålning av ett hus i Botkyrka

Målning av väggar och tak i Tumba

Måla tak och väggar i övervåning med öppen planlösning samt väggar och tak i trappa. Ytan cirka 50 kvadratmeters golvyta och 2,5 m takhöjd.
Fasadmålning av ett hus i Botkyrka

Måla vardagsrum i Göteborg

Fondvägg med tapet ska målas om, samt ävriga målade väggar målas om. Idag är väggarna mörkt gråa och det verkar som om det är målat över en gammal tapet. ganska mörk grå färg. Ska ha…
Fasadmålning av ett hus i Botkyrka

Målning av fasad i Botkyrka, inom 3 månader

1 gavel + vindskivor (bredd 10,7 m x höjd 2,5 m) på ett 1 1/2 plans hus. Ett uterum finns under halva gaveln. Färgen är solblekt men jag kan inte se att det behöver skrapas. Ber även om anbud…

Vanliga frågor och svar om målningsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.