Montering av skjutdörrar i Stockholm

Den här förfrågan lämnades sommaren 2022 i kategorin Byggare i Stockholm

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Jag vill montera en skjutdörr i dörrhålet in till mitt sovrum, befintlig dörrkarm måste tas bort sen är hålet tillräckligt stort för dörrkarmen som redan är monterad, ska bara fixeras i hålet och täckas med gipsskivor.
Sen vill jag ha hjälp att sätta regel i taket i hallen, gipsa runt så det ser ut som väggarna omkring och montera skjutdörrar framför garderoben.

Vill få jobbet gjort så fort som möjligt. Helst igår.
Montering av skjutdörrar i Stockholm
Övrigt

Jag fick en snabb respons, tydlig kommunikation och trevligt bemötande. Resultatet ser jättebra ut och jag är jättenöjd med mitt val av hantverkare :)

SolidSystem Stockholm AB fick jobbet!

Konsumenten valde SolidSystem Stockholm AB för jobbet. SolidSystem Stockholm AB har utfört 13 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.6.

Andra som fått hjälp med övrigt

Montering av skjutdörrar i Stockholm
Få en karmventil installerad i ett fönster i Stockholm, inom 3 månader
Är det möjligt att få en karmventil installerad i ett fönster. Ventilen är inköpt. Behöver OVK besiktning av lägenheten då vi renoverar.
Montering av skjutdörrar i Stockholm
Installera 6 st innerdörrshandtag i Stockholm, inom 3 månader
Behöver hjälp med att installera 6 st innerdörrshandtag (Buster & Punsch) 4 st dörrhandtag med tillhörande nyckelhål samt 2 st dörrhandtag med tillhörande låskolv (en toalett och ett…
Montering av skjutdörrar i Stockholm
Montera ner en tv-antenn i Stockholm, inom 3 månader
Ta ner en antenn på hustaket. Stege finns.
Montering av skjutdörrar i Stockholm
Köksrenovering och bygga säng i Stockholm
Min primära önskan i detta lilla kök är att få in en ”riktig” kyl/frys i nuläget finns det bara en liten kyl med frysfack.. jag vill alltså ha en trefacks frys med kyl ovanpå. Jag hade…
Övrigt
Tapetsering, mattläggning och justering av luckor i Linköping
Tapetsering och mattläggning och lite justering av luckor i ett mindre kök
Montering av skjutdörrar i Stockholm
Fixa en kökslucka i Järfälla
Råkade göra hål i en kökslucka, spacklade och slipade själv men blev repigt. Nån som kan fixa detta?

Vanliga frågor och svar om övrigt

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
  • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
  • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
  • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
  • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
  • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
  • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om övrigt

2023-07-19
Många svenskar bygger pool för att göra huset till ett semesterparadis att njuta vid under sommaren. Att bygga pool kräver dock research – var ska jag ha den, vad är priset och kan jag bygga den själv? Här kommer 5 bra tips inför poolbygget!
2022-02-14
Din källare kan bli ett värdefullt och uppskattat rum i ditt hem. Skapa ett sällskapsrum för hela familjen, bygg en hemmabio eller ett gym. Möjligheterna är oändliga. Här delar vi med oss av 5 smarta tips som du kan inspireras av!
2022-01-14
Klassisk shakerestetik, minimalism eller en naturnära färgpalett? Inspireras av vår trendspaning där vi går igenom 3 starka kökstrender för 2022!