Finsnickeri av köksinredning i Stockholm

Den här förfrågan lämnades vintern 2020 i kategorin Byggare i Stockholm

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Hej!
Jag skulle behöva fixa till i mitt kök. Behöver snickras två nya skåpdelar i ett befintligt 60-talskök:
Har tagit ut en frys i en skåplänga där det behövs göras ett nytt skåp med hyllor och där finns befintlig skåputrymme, som alltså är tomt.och har satt i en lägre kyl där det behövs ett nytt mindre skåp ovanför kylen, behövs snickras själva skåpsdelen. 
Skåpluckor till båda har jag, men de behöver målas om (min brf har en firma som vi brukar lämna in till).
Hur lång tid beräknas till detta? Vad kostar det att göra detta? När har du/ni möjlighet att göra jobbet i så fall?
Finsnickeri av köksinredning i Stockholm
Övrigt

Andra som fått hjälp med övrigt

Finsnickeri av köksinredning i Stockholm
Montera ner en tv-antenn i Stockholm, inom 3 månader
Ta ner en antenn på hustaket. Stege finns.
Finsnickeri av köksinredning i Stockholm
Renovera två sovrum i Stockholm
Två sovrum behöver renoveras. Ena sovrummet har skada i betong sam fönsterlist. Andra sovrummet har en vägg som behöver byggas om.
Finsnickeri av köksinredning i Stockholm
Få en karmventil installerad i ett fönster i Stockholm, inom 3 månader
Är det möjligt att få en karmventil installerad i ett fönster. Ventilen är inköpt. Behöver OVK besiktning av lägenheten då vi renoverar.
Finsnickeri av köksinredning i Stockholm
Installera 6 st innerdörrshandtag i Stockholm, inom 3 månader
Behöver hjälp med att installera 6 st innerdörrshandtag (Buster & Punsch) 4 st dörrhandtag med tillhörande nyckelhål samt 2 st dörrhandtag med tillhörande låskolv (en toalett och ett…
Finsnickeri av köksinredning i Stockholm
Köksrenovering och bygga säng i Stockholm
Min primära önskan i detta lilla kök är att få in en ”riktig” kyl/frys i nuläget finns det bara en liten kyl med frysfack.. jag vill alltså ha en trefacks frys med kyl ovanpå. Jag hade…
Övrigt
Måla, sätta upp hyllor, täcka ett rör och byta strömbrytare i Stockholm
Jag behöver hjälp med ett par småsaker. Måla och spackla lite på en vägg 2,5m x 2,5 m. Montera och sätta upp hyllor på den väggen. Hänga upp en lampa i köket. Och jag har ett synligt rör…

Vanliga frågor och svar om övrigt

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
  • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
  • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
  • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
  • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
  • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
  • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om övrigt

2023-07-19
Många svenskar bygger pool för att göra huset till ett semesterparadis att njuta vid under sommaren. Att bygga pool kräver dock research – var ska jag ha den, vad är priset och kan jag bygga den själv? Här kommer 5 bra tips inför poolbygget!
2022-02-14
Din källare kan bli ett värdefullt och uppskattat rum i ditt hem. Skapa ett sällskapsrum för hela familjen, bygg en hemmabio eller ett gym. Möjligheterna är oändliga. Här delar vi med oss av 5 smarta tips som du kan inspireras av!
2022-01-14
Klassisk shakerestetik, minimalism eller en naturnära färgpalett? Inspireras av vår trendspaning där vi går igenom 3 starka kökstrender för 2022!