Gjuta eller montera två järngrindar i Uppsala

Den här förfrågan lämnades våren 2023 i kategorin Snickare.

Du kan också få hjälp med Snickare i Uppsala!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Jag har nyligen byggt ett trästaket runt min tomt och behöver hjälp med att gjuta/montera två järngrindar på framsidan av huset. Behöver även bygga klart cirka 10m av staketet emellan grindarna. Marken är ganska kompakt och det är alltså 4 håll som behöver grävas. All material finns på plats. Kan komplettera med bilder. Vill gärna få det gjort så fort som möjligt då jag har en stor Sankt Bernhardshund som vill kunna vara ute på tomten.
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Gjuta eller montera två järngrindar i Uppsala
Snickeri

5/5 på pris, bemötande, kvalitet och punktlighet. Mohammed Sahli på Consal hjälpte mig snabbt och ordentligt med ett uppdrag som flera andra har tackat nej … Visa mer

5/5 på pris, bemötande, kvalitet och punktlighet. Mohammed Sahli på Consal hjälpte mig snabbt och ordentligt med ett uppdrag som flera andra har tackat nej till/inte lyckats med. Han kommunicerade vid varje steg och såg klart att göra klart jobbet inom kort tid. Jag kommer kontakta företaget igen.

3 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 3 företag och valde Consal för jobbet. Consal har utfört 15 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Övriga företag som svarade:
  • Sandabacken Bygg AB
  • NE Plattsättning och Måleri AB

Andra som fått hjälp med snickeri

Snickeri

Renovering av kök och badrum i Eksjö

renovera köket, måla alla vägger inomhus och utomhus, sätta in klinker på golvet och renovera badrummet
Gjuta eller montera två järngrindar i Uppsala

Fräscha upp min altan i Kungälv

Behöver hjälp med att fräscha upp min altan måtten idag är 1,50, 3,60, 2,25,3,10,3,20 samt 3,20 detta är bredden då altanen är i olika vinklar samt inklusive trallen utanför entrén Höjden…
Gjuta eller montera två järngrindar i Uppsala

Ta bort bärande vägg och sätta upp avväxlingsbalk i Uppsala, inom 3 månader

Önskar offert på vad det kostar att ta bort bärande vägg 2,5 m på två ställen och sätta upp avväxlingsbalk.
Gjuta eller montera två järngrindar i Uppsala

Mindre ändring i platsbyggt kök i Uppsala

Jag undrar om ngn runt Uppsala kan sticka emellan med ett mindre jobb? Helst innan jul. Det handlar om att ta bort två st. platsbyggda skåp (kök från 50-talet) för att få plats med en…
Gjuta eller montera två järngrindar i Uppsala

Bygga altan i Uppsala

Vi har en befintlig altan på 60m2 som idag har gjorts i Thermowood, men som har fått torröta av någon anledning. Vill ha altanen ombyggd i impregnerad trall, gärna brun. Om möjligt, behöver…
Snickeri

Riva en vägg samt lappa ihop efteråt i Uppsala

Har lägenhet i Svartbäcken, Uppsala. Ska riva en vägg samt lappa ihop efteråt. Behöver kontakt med någon som kan ta sig an detta jobb på löpande räkning inom kort. Allt förberett. Inget…

Vanliga frågor och svar om snickeri

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
  • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
  • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
  • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
  • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
  • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
  • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.