Renovering av badrum på 4 kvm i Nacka

Den här förfrågan lämnades våren 2021 i kategorin Badrumsrenovering.

Du kan också få hjälp med Badrumsrenovering i Nacka!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Välj typ av tjänst
Du måste välja ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Total badrumsrenovering på 4 kvm.
Badrummet är från 2006-2007 byggt av Part AB, alltså badrumsmodul.
Vad som ska göras
Renovering av gammalt badrum
Badrummets storlek i kvm
4
Önskat startdatum
2021-03-15
Om material/inventarier är inköpta
Nej
Badrum / Våtrum

10 företag svarade på jobbet

 • Stockholms Bad & Byggmästarlag AB
 • Vanadis Städ Service HB
 • DA Sweden AB
 • Barakat Bygg El & VVS AB
 • Odentor Bygg & Fastigheter AB
 • INSTAPLATT & ENTREPRENAD
 • PRIM SPECIALISTEN AB
 • Badrumsdröm Stockholm AB
 • Bayron Group AB
 • BHB bygg Aktiebolag

Andra som fått hjälp med badrumsjobb

Renovering av badrum på 4 kvm i Nacka

Renovering av badrum på ca 11 kvm i Lund

Badrum från 2006 är i behov av renovering och vi söker nu rätt firma (renoveringsstart, tid, kvalitet och pris). Övrig info: - Dimension av badrum cirka 1.4 x 3.2 x 2.4m - Ingen utanpåliggande…
Badrum / Våtrum

Renovering av 2 badrum på totalt 25 kvm i Västerås, 1/10

Har två badrum som vi önskar offert på. Golven behöver rivas upp och byggas om (ev byte av bjälklaget pga fukt) och sen våtrum med våtmatta på golv och vägg samt golvvärme (el) i båda…
Renovering av badrum på 4 kvm i Nacka

Renovering av badrum i Nacka

Badrum Vi önskar 1 Nedmontering och bortforsling av en duschvägg cirka 160 X 190 cm 2 Omfogning av golv-kakel och omfogning av väggar i duschhörnan på nedervåning Golv cirka 4m2 och vägg i…
Renovering av badrum på 4 kvm i Nacka

Borttagning av felaktig färg från badrumsgolv i Nacka, inom 3 månader

Vårat badrumsgolv är målat med en felaktig färg av tidigare ägare. Det är helt fläckigt och färgen flagnar, så vi behöver ta bort all färg från golvet. Det finns ett badkar och…
Renovering av badrum på 4 kvm i Nacka

Renovering av badrum på 20 kvm i Nacka

Renovering av gammalt badrum och tillägg av bastu i badrummet.
Badrum / Våtrum

Renovering av badrum på 17 kvm i Nacka

Hej.
Vi behöver en plattsättare i nacka för en badrumsrenovering.
Intyg behövs, bilder och videos skickar vid kontakt.

Vanliga frågor och svar om badrumsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.