Lägga golv och klinkers i ett hus i Eskilstuna

Den här förfrågan lämnades vintern 2024 i kategorin Golvläggning.

Du kan också få hjälp med Golvläggning i Eskilstuna!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Det här fältet är obligatoriskt
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
2 st sovrum, hall & vardagsrum plus 2 st förråd inne i lägenheten som ska läggas nytt laminatgolv på, samt klinkers i början utav hallen(cirka 3-4 m2). Gamla golvet borttaget nyss & betongplatta under(lägenhet). Då vardagsrummet & kökets golv är lite högre, så blir det nog en mellangolv med i hall, sovrummen & förråden med för att hela lägenheten ska ha golv i någorlunda samma höjd. Total yta för golvläggning cirka 70-75 m2. Vardagsrum cirka 20m2, 2st sovrum cirka 14m2 var, 2st förråd varpå den ena cirka 4m2 och den andra 6m2 plus hall. Totalt så cirka 20m2 Laminatgolv, 3-4m2 Klinkers, samt cirka 50 m2 mellangolv plus laminatgolv.

Söker efter offert endast på dom som kan göra det närmaste veckorna(senast klart till den 21/2).
Laminatgolven inköpta & klinkers valda.
Bifogar bild på planlösningen.
Ungefär hur stor är golvytan i kvadratmeter?
70-75
Vilket typ av golv vill du lägga?
ca 50m2 mellangolv+laminatgolv, 20m2 laminatgolv & 3-4m2 klinkers
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Lägga golv och klinkers i ett hus i Eskilstuna
Golvläggning

Mitt i en renovering där jag gör mycket själv. Behövde lägga ca 70kvm mellangolv, laminat och klinkers. Då jag själv redan hade rivit golvet för det mesta så … Visa mer

Mitt i en renovering där jag gör mycket själv. Behövde lägga ca 70kvm mellangolv, laminat och klinkers. Då jag själv redan hade rivit golvet för det mesta så upptäckte man mer arbetsåtgärder än tid och kompetens räckte till hos en själv.
Gran bygg hade ett väldigt bra kundbemötande och var proffsiga från början till slut och hjälpte mig med det jag behövde
Märktes tydligt direkt att det var kundfokus och fokus på kvalité som gällde.

Märkte att företaget hade kunnat förenkla för sig själv och spara tid och pengar för ett standard/bra resultat, men ändå valde mer tidskrävande och dyrare alternativ från deras sida för att verkligen göra det snyggt för kunden!(fast pris, så helt på deras bekostnad)

Varmt rekkomenderad från min sida och kommer nog att välja samma företag igen för uppkommande projekt som är i planeringsstadiet.

7 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 7 företag och valde Gran Bygg & Inredning Handelsbolag för jobbet. Gran Bygg & Inredning Handelsbolag har utfört 28 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Övriga företag som svarade:
 • KBS Allfix AB
 • ELaS AB
 • Nordfals AB
 • Sucos Hus Fix AB
 • EM Byggtjänst
 • Projektgruppen i Sörmland AB

Andra som fått hjälp med golvläggning

Golvläggning

Reparation av epoxygolv i Eskilstuna

Reparation av delvis skadad epoxygolv i livsmedelslokal som spolas dagligen.
Golvläggning

Flytspackling och slipning av golv i Eskilstuna, inom 3 månader

Ojämnt golv behöver hjälp att flytspackla och slipa.
Lägga golv och klinkers i ett hus i Eskilstuna

Lägga 13 kvm parkettgolv i Eskilstuna

Önskar få offert på rivning/borttagning av gammal plastmatta 3 plus 10 kvm och lägga ditt nytt parkettgolv inklusive material och nya lister runtom. Golvet är i köket =3 kvm och hall =10 kvm.
Lägga golv och klinkers i ett hus i Eskilstuna

Åtgärda vattenskadat parkettgolv i Stockholm

Parkettgolv nedanför kylskåp har blivit vattenskadat. Tre parkettgolv-brädor behöver sågas bort och bytas ut med brädor som vi tillhandahåller.
Lägga golv och klinkers i ett hus i Eskilstuna

Lägga ca 36 kvm Fiskbensparkettgolv i Stockholm

Vi ska lägga nytt golv i lägenheten på en yta om cirka 36 kvm (1 rum). Golvet har vi beställt och får hem nu i veckan: Fiskbensparkett Lignum Ramus Ek Mattlack (klickgolv). Ev. borttagning av…
Golvläggning

Reparation av parkettgolv knarrar i Eskilstuna

Reparation av parkettgolv knarrar.

Vanliga frågor och svar om golvläggning

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.