Köksrenovering av 15 kvm i Solna

Den här förfrågan lämnades sommaren 2021 i kategorin Köksrenovering i Solna

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Välj typ av köksrenovering
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Riva och bygga nytt kök förmodligen från IKEA.
Ungefär hur stort är köket?
15 kvm
Era önskade typ av renovering
Helrenovering av kök
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Köksrenovering

Gjorde hela mitt kök och lite andra renoveringa som garderober m.m
Riktigt duktiga och hjälpte till med allt t.om svarar när man ringer och undrar
något … Visa mer

Gjorde hela mitt kök och lite andra renoveringa som garderober m.m
Riktigt duktiga och hjälpte till med allt t.om svarar när man ringer och undrar
något ... (det är inte många hantverkare som gör det )
Jobbet blev överförväntat och superfint så jag rekommenderar Alltjänst och kommer definitivt anlita dom igen

8 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 8 företag och valde Alltjänst Stockholm AB för jobbet. Alltjänst Stockholm AB har utfört 16 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Övriga företag som svarade:
 • Vanadis Städ Service HB
 • DA Sweden AB
 • KiRi AB
 • Globala Underhållstjänster AB
 • 123 Bygg
 • Senzi Renovering AB
 • XT Bygg

Andra som fått hjälp med köksrenoveringsjobb

Köksrenovering
Helrenovering av 12 kvm kök i Solna, inom 3 månader
Köket ska rivas och forslas bort. Nytt kök ska sättas upp (från IKEA). Bänkupphöjning ska monteras (inte bänk i sig). OSB-förstärkning ska installeras. Vitvarorna ska anslutas (kylfrys, ugn,…
Köksrenovering
Renovering av kök i Solna
Jag skulle behöva hjälp med att ta bort ett befintligt kök samt montera ett nytt IKEA kök. Måtten på köket är ca 4 meter långt. Jag önskar att demontering och bortforsling av befintligt…
Köksrenovering
Renovering av 12 kvm kök i Solna
Rejält slitet 50 tals kök behöver uppdateras. *skåp, lådor och skåpsluckor behöver slipas och målas. Gammal plast finns i vissa skåp som måste avlägsnas. Några hyllor sviktar och behöver…
Köksrenovering av 15 kvm i Solna
Helrenovering av kök i Solna
Köksrenovering: • 8 tr, hiss finns. • Epoq kök (Elgiganten). • Rivning av befintligt kök och golv (plastmatta). • Montering av nytt kök (ej bänkskivor). • Omdragning el, uttag under…
Köksrenovering av 15 kvm i Solna
Renovering av kök i Ljungby
Har byggt stommarna i köket, så vi har lagt upp de men inte satt fast de mot vägen. Vi har inga överskåp endast underskåp.
Köksrenovering
Byte av gamla köksluckor i Upplands Väsby 2/4
Byte av köksluckor i ett 23 år gammalt Myresjö kök.

Vanliga frågor och svar om köksrenoveringsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om köksrenoveringsjobb

2023-07-19
Många svenskar bygger pool för att göra huset till ett semesterparadis att njuta vid under sommaren. Att bygga pool kräver dock research – var ska jag ha den, vad är priset och kan jag bygga den själv? Här kommer 5 bra tips inför poolbygget!
2022-02-14
Din källare kan bli ett värdefullt och uppskattat rum i ditt hem. Skapa ett sällskapsrum för hela familjen, bygg en hemmabio eller ett gym. Möjligheterna är oändliga. Här delar vi med oss av 5 smarta tips som du kan inspireras av!
2022-01-14
Klassisk shakerestetik, minimalism eller en naturnära färgpalett? Inspireras av vår trendspaning där vi går igenom 3 starka kökstrender för 2022!