Flytthjälp från Lidingö till Saltsjö-boo inkl. flyttstädning av 150 kvm på Lidingö

Den här förfrågan lämnades sommaren 2021 i kategorin Flytthjälp.

Du kan också få hjälp med Flytthjälp på Lidingö!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Det här fältet är obligatoriskt
Det här fältet är obligatoriskt
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Jag packar allt själv, men behöver flytt och städ hjälp.
Uppdragets startpunkt
Lidingö
Uppdragets slutdestination
Saltsjö-boo
Önskat startdatum
2021-07-22
Om du även behöver flyttstäd
Ja
Hur stor är bostaden du flyttar ifrån?
150
Flytthjälp

Snabbt, effektivt, inget krångel

10 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 10 företag och valde Nordisk Transport & Service AB för jobbet. Nordisk Transport & Service AB har utfört 9 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.1.

Övriga företag som svarade:
 • Vanadis Städ Service HB
 • RutStäd.se
 • Trwill Services
 • come & go AB
 • Sha Service & bemanning AB
 • Vegatown Städ & Bygg
 • Norra Flytt AB
 • Drott24 AB
 • Flyttspecialisten i Mälardalen AB

Andra som fått hjälp med flyttjobb

Flytthjälp

Flytthjälp från Lidingö till Knivsta, 25/11

Hej!
Vi behöver hjälp med en flytt av:
Soffa 3-sits.
Byrå x 2.
TV-bänk.
Fåtölj.
Flytthjälp

Flytthjälp från Lidingö till Blidö, 30/6

Önskar hjälp med flytt. Vi flyttar ifrån Lidingö, och halva bohaget (endast några få möbler och kartonger) ska flyttas till det nya boendet på Lidingö och resterande möbler och kartonger…
Flytthjälp

Flytthjälp från Sjöbo till Blentarp

Skall flytta från en 200 kvm stor enplansvilla till en 63 kvm lägenhet.
Saker som inte skall till lägenheten skall magasineras.
Flytthjälp från Lidingö till Saltsjö-boo inkl. flyttstädning av 150 kvm på Lidingö

Flytthjälp från Stockholm till Lidingö, 12/12

90 cm bredd, 200 cm längd. Bordet står monterad och är TUNG.

Flytthjälp från Lidingö till Saltsjö-boo inkl. flyttstädning av 150 kvm på Lidingö

Relocation from one appartment to another within Malmö, 23/7

Hi, I am moving to a new apartment. I need my furniture transported from my actual apartment to a new one. Need to transport a bed, a sofa, a dinner table and a few chairs and other furniture. Needs…
Flytthjälp

Flytthjälp inom Lidingö, 24/11

24/11 bara möbler. Kartonger redan levererade. 100 m mellan lägenhet. Tre sängar, en soffa, några byråer, två skrivbord, köksbord och stolar, tv och tv bänk. Fast pris inkl moms och efter rutavdrag.

Vanliga frågor och svar om flyttjobb

För att hitta en flyttfirma via Servicefinder behöver du bara skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt uppdrag. Vi gör sedan jobbet med att matcha ihop dig med flyttfirmor i ditt område. Du kan jämföra både offerter och omdömen innan du väljer ett företag.

Ja, flytthjälp ingår i rutavdraget. Avdrag medges för flytt mellan bostäder, till och från magasinering, packning, uppackning, lastning, lossning och arbetstiden för uppdraget. Inget avdrag medges för kostnader för flyttbilen. Även flyttstädning ingår i rutavdraget. För att ha rätt till avdraget behöver du dock uppfylla vissa kriterier:

 • Du måste vara minst 18 år vid beskattningsårets slut.
 • Du bor och betalar skatt i Sverige eller bor utomlands och beskattas i Sverige.
 • Du betalar tillräckligt med skatt.
 • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
 • Du är den som betalar för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
 • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
 • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procent avdrag.

Du kan läsa mer om rutavdraget på Skatteverkets egna hemsida.

Bra att veta är att flytthjälp medges rutavdrag! Oftast betalar man en flyttfirma per timme. Kostnaden varierar sedan beroende på bostadens storlek, om det finns hiss eller inte, om saker ska hämtas från vinds- eller källarförråd, vilken dag och tid som flytten ska ske och hur länge dina saker ska transporteras. Ett tips är att anlita flytthjälp en vardag, det är betydligt billigare än en helg! I storstäder är flyttfirmor oftast lite dyrare. Dessutom kan korta avstånd i storstäderna ta längre tid, vilket är bra att ha i åtanke. Oavsett har du bäst chans till att hitta en bra och prisvärd flyttfirma om du vänder dig till flera flyttfirmor och jämför de offerter du får.

Självklart! Att flytta till en annan stad eller kanske till och med ett annat land är en stor utmaning! Därför kan det vara skönt att anlita professionell flytthjälp för att flytten ska gå så smidigt som möjligt. Flyttfirmor som utför längre transporter har oftast den rätta utrustningen och de rätta verktygen för att allt ska flyttas i ett och samma lass. Hos Servicefinder hittar du flera kunniga flyttfirmor som kan hjälpa dig att transportera dina saker från en stad till en annan. De kan till och med hjälpa dig med packning, montering och flyttstädning! När du skapar en förfrågan hos oss så fyller du i vart flytten ska gå, därefter får du kontakt med flyttfirmor som är intresserade av uppdraget. Vi rekommenderar att du frågor flyttföretagen vad som ingår i deras försäkring, framför allt om dina föremål ska transporteras en längre sträcka.

Alla flyttfirmor som är anslutna till Servicefinder är godkända för F-skatt och är momsregistrerade. Vi gör också dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Den viktigaste delen av vår kvalitetssäkring är företagens omdömen. Genom att läsa omdömen kan du enkelt ta del av vad andra kunder tyckte om flyttfirman.

Vi rekommenderar alltid att du vänder dig till flyttfirman och frågar om relevanta försäkringar och yrkestrafiktillstånd. Sök på företagets organisationsnummer på Transportstyrelsens hemsida för att kontrollera yrkestrafiktillstånd.

Oftast betalar man en flyttfirma per timme. Kostnaden varierar sedan beroende på bostadens storlek, om det finns hiss eller inte, om saker ska hämtas från vinds- eller källarförråd, vilken dag och tid som flytten ska ske och hur länge dina saker ska transporteras. I storstäder är flyttfirmor oftast lite dyrare. Dessutom kan korta avstånd i storstäderna ta längre tid, vilket är bra att ha i åtanke. Oavsett har du bäst chans till att hitta en bra och prisvärd flyttfirma om du vänder dig till flera flyttfirmor och jämför de offerter du får.

Kom ihåg att även flytthjälp ingår i rutavdraget!