Trädgårdsarbete i Sollentuna

Den här förfrågan lämnades hösten 2023 i kategorin Trädgårdsarbete i Sollentuna

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Vad avser uppdraget?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Hej, vi behöver hjälp med att rensa vår trädgård, inklusive alla de olika uppgifter som det innebär för att vår trädgård ska se snygg och välskött ut. Detta inkluderar att ta bort ogräs, klippa gräsmattan, beskära buskar och träd, rengöra trädgårdsbäddar och ta hand om eventuella andra underhållsuppgifter som behövs för att vår trädgård ska vara i toppskick. Vi ser fram emot att få din hjälp för att göra vår trädgård vacker och trivsam.
Vad avser uppdraget?
Gräsklippning
Plantering
Rensning av ogräs
Beskära/trimma buskar / träd
Stenläggning
Övrigt
Hur ofta arbete ska utföras
En gång
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Trädgårdsarbete

Jag vill ge Jeshua-teamet min högsta rekommendation för deras fantastiska arbete med vår trädgård och tak. Franz och hans team var verkligen proffs genom hela … Visa mer

Jag vill ge Jeshua-teamet min högsta rekommendation för deras fantastiska arbete med vår trädgård och tak. Franz och hans team var verkligen proffs genom hela projektet.

De tog hand om trädgården, inklusive nedfallna träd, på ett imponerande noggrant sätt. Det var tydligt att de hade den expertis och utrustning som krävdes för att göra jobbet både effektivt och säkert. Dessutom gjorde deras noggrannhet när de rengjorde taket underverk för fastighetens utseende.

En av de bästa sakerna med att arbeta med Jeshua-teamet var deras flexibilitet. De förstod att projekt kan förändras och anpassade sig snabbt till våra önskemål och ändringar. Det gjorde hela processen mycket enklare och mindre stressig för oss.

Sammanfattningsvis är jag mer än nöjd med Jeshua-teamets arbete. Jag rekommenderar dem starkt till alla som behöver trädgårds- och takrensningstjänster. Tack till Franz och hans fantastiska team för ert utmärkta arbete!

3 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 3 företag och valde Jeshua Service Handelsbolag för jobbet. Jeshua Service Handelsbolag har utfört 14 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.0.

Övriga företag som svarade:
  • KT Städning AB
  • Green Garden Dreams AB

Andra som fått hjälp med trädgårdsarbete

Trädgårdsarbete i Sollentuna
Beskära ett äppelträd i Sollentuna
Ett äppelträd ska beskäras, har inte gjorts på flera år. Eller ska tas bort helt, därför ska en sakkunnig titta på den.
Trädgårdsarbete
Planera och anlägga samt renovera liten trädgård i Vallentuna
Framsida kedjehus. Plattläggning av gång och uteplats. Rabatt längs husvägg. Häck. Gräsmatta.
Trädgårdsarbete
Vårstädning med krattning i Sollentuna
Vårstädning med krattning, viss klippning av buskar och rengöring/städning av löv även där det inte går att kratta, exvis i stenpartier och på terrasser etc. (Dels engångsinsats i närtid,…
Trädgårdsarbete i Sollentuna
Häckklippning i Sollentuna
Vi har en hög häck (sibirisk ärtbuske) som behövs tas ner från cirka 4-5 m ner till cirka 1,5 m och även tas in då vi ska sätta gunnebostängsel runt en del av tomten. Längden på häcken…
Trädgårdsarbete i Sollentuna
Såga ner buskar och mindre träd i Lund
Behöver hjälp att såga ner buskar och mindre träd.
Trädgårdsarbete
Trädgårdsarbete i Sollentuna
1.Borttagande av gamla löv. -Häcken cirka 25 m. -Altan, cirka 10 m2. -Gården utan för södra fasaden cirka 60 m2. 2. Klippa samt rensa ogräs i häcken, cirka 25 m. 3. Rensa ogräs på- -Gården…

Blogginlägg om trädgårdsarbete

2022-06-28
När Sverige visar sin bästa sida vill vi njuta av den lugna semestertillvaron och spendera mycket tid utomhus. Vill du pyssla och ta hand om din trädgård i sommar kommer här några tips som får din trädgård att blomstra.
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.