Jeshua Service Handelsbolag

Skärholmen

Om Jeshua Service Handelsbolag

Om oss 

Vi på Jeshua Service är specialister på städning och verksamma i Stockholmsregionen där vi erbjuder våra tjänster till restauranger så väl som privatpersoner, företag, hotell, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Som ett erfaret städföretag vet vi hur viktigt det är att restaurangen är snygg och ren för att kunden ska känna sig nöjd och vill komma tillbaka. Vår restaurangassistans i Stockholm skräddarsys enligt dina önskemål så att du kan ha total trygghet i bemanningen i din restaurang. Använd våra tjänster inom restaurangbemanning i Stockholm genom att ringa oss på Jeshua Service idag och dra nytta av vår erfarna och pålitliga kompetens för att locka fler kunder till din restaurang
Jeshua Service hjälper dig från idé till färdigt badrum. Är du nöjd med placering av exempelvis toalett och handfat? Då kanske det räcker med att byta ut ytliga saker som kakel, toalettstol, duschkabin, med mera. Alternativt kan man göra en mer omfattande badrumsrenovering där vi bland annat kan installera golvvärme och ändra om i planlösningen. Professionell hjälp med trädgården. Vi är ett arbetar med trädgårdsskötsel och trädgårdsanläggning åt företag, föreningar och privatpersoner i hela Stockholm.

Nöjda kunder och hög kvalité på utförda jobb är viktigt för oss. Våra utbildade och erfarna trädgårdsmästare och anläggare är en förutsättning och del av vårt arbetssätt.
Våra kunder är privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder från enstaka besök till återkommande trädgårdsskötsel. Vi har avtalskunder och där vi löpande tar ansvar för trädgårdar, tomter och parke
19

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Jeshua Service Handelsbolag. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 969745-4677
Bolagsform Handelsbolag
Registrerat 2009-10-20
Momsregistrerat
2009-12
Registrerat för F-skatt
2010-02
Antal anställda
Omsättning 1000–2499 tkr
SNI
81210
Lokalvård
78200
Personaluthyrning
Verksamhetsbeskrivning
Byggverksamhet, som rivning, målning, byggstäd, lokalvård, städning samt därmed förenlig verksamhet. Restaurant service som diskare.

Omsättning/resultat (Tkr)

För kommanditbolag saknas offentliga uppgifter om omsättning och resultat.

Kassalikviditet (%)

För kommanditbolag saknas offentliga uppgifter om kassalikviditet.

Antal anställda

För kommanditbolag saknas offentliga uppgifter om antal anställda.