Jeshua Service Handelsbolag

HĂ€gersten

Om Jeshua Service Handelsbolag

Om oss 

Vi pĂ„ Jeshua Service Ă€r specialister pĂ„ stĂ€dning och verksamma i Stockholmsregionen dĂ€r vi erbjuder vĂ„ra tjĂ€nster till restauranger sĂ„ vĂ€l som privatpersoner, företag, hotell, fastighetsĂ€gare och bostadsrĂ€ttsföreningar. Som ett erfaret stĂ€dföretag vet vi hur viktigt det Ă€r att restaurangen Ă€r snygg och ren för att kunden ska kĂ€nna sig nöjd och vill komma tillbaka. VĂ„r restaurangassistans i Stockholm skrĂ€ddarsys enligt dina önskemĂ„l sĂ„ att du kan ha total trygghet i bemanningen i din restaurang. AnvĂ€nd vĂ„ra tjĂ€nster inom restaurangbemanning i Stockholm genom att ringa oss pĂ„ Jeshua Service idag och dra nytta av vĂ„r erfarna och pĂ„litliga kompetens för att locka fler kunder till din restaurang
Jeshua Service hjĂ€lper dig frĂ„n idĂ© till fĂ€rdigt badrum. Är du nöjd med placering av exempelvis toalett och handfat? DĂ„ kanske det rĂ€cker med att byta ut ytliga saker som kakel, toalettstol, duschkabin, med mera. Alternativt kan man göra en mer omfattande badrumsrenovering dĂ€r vi bland annat kan installera golvvĂ€rme och Ă€ndra om i planlösningen. Professionell hjĂ€lp med trĂ€dgĂ„rden. Vi Ă€r ett arbetar med trĂ€dgĂ„rdsskötsel och trĂ€dgĂ„rdsanlĂ€ggning Ă„t företag, föreningar och privatpersoner i hela Stockholm.

Nöjda kunder och hög kvalité pÄ utförda jobb Àr viktigt för oss. VÄra utbildade och erfarna trÀdgÄrdsmÀstare och anlÀggare Àr en förutsÀttning och del av vÄrt arbetssÀtt.
VÄra kunder Àr privatpersoner, företag och bostadsrÀttsföreningar. Vi erbjuder frÄn enstaka besök till Äterkommande trÀdgÄrdsskötsel. Vi har avtalskunder och dÀr vi löpande tar ansvar för trÀdgÄrdar, tomter och parke
10

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat pÄ de jobb dÀr konsumenten bekrÀftat att de har valt Jeshua Service Handelsbolag. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 969745-4677
Bolagsform Handelsbolag
Registrerat 2009-10-20
Momsregistrerat
2009-12
Registrerat för F-skatt
2010-02
Antal anstĂ€llda 5–9
OmsĂ€ttning 1000–2499 tkr
SNI
81210–
LokalvÄrd
78200–
Personaluthyrning
Verksamhetsbeskrivning
Byggverksamhet, som rivning, mÄlning, byggstÀd, lokalvÄrd, stÀdning samt dÀrmed förenlig verksamhet. Restaurant service som diskare.

OmsÀttning/resultat (Tkr)

För kommanditbolag saknas offentliga uppgifter om omsÀttning och resultat.

Kassalikviditet (%)

För kommanditbolag saknas offentliga uppgifter om kassalikviditet.

Antal anstÀllda

För kommanditbolag saknas offentliga uppgifter om antal anstÀllda.