Renovering på Lidingö

Den här förfrågan lämnades våren 2021 i kategorin Totalentreprenad på Lidingö

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Vad skall göras?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Nytt golv och ommålning av tak och väggar, samt nya golvlister (socklar?) och nya dörrar. En bostadsrätt med 4 rum och kök 91 kvadrat. Alla rum, förutom badrummen ska göras om. Vi vill ha laminatgolv eller annat billigt alternativ. Samtliga väggar ska målas (ej tapet). 5 innerdörrar behöver bytas ut. Det ligger just nu plastmattor/linoleum i alla rum förutom vardagsrum som är någon form av trägolv, parkett kanske. Köket är cirka 9 kvadratmeter. Allting (bänkar, skåp vitvaror) ska rivas ut. Vill ha hjälp med montering av nytt ikeakök. Renoveringen ska ske till sommaren. Förmodligen juni.
Vad som ska genomföras
Renovering
Totalentreprenad

10 företag svarade på jobbet

 • Vanadis Städ Service HB
 • DA Sweden AB
 • Barakat Bygg El & VVS AB
 • Dryft Sverige AB
 • Bygglo Sverige AB
 • Sveriges Business G.
 • PRIM SPECIALISTEN AB
 • Bygg Pioneer AB
 • Trimex AB
 • Stockholm Ideal Bygg

Andra som fått hjälp med totalentreprenadsjobb

Renovering på Lidingö
Attefallsbygge i Lidingö
Arkitekt ritat i 2 vån, samt källare. 90 m2. Byggs på min tomt i sluttnings läge. Totalentreprenad, betalas i avbetalningat med säkerhet i fastigheten. Ring så förklarar jag. A läge på Lidngö
Totalentreprenad
Heltenovering av 96 kvm lägenhet på Lidingö, inom 3 månader
Heltenovering av 96 kvm lägenhet. Ej barummen då dessa är ok. Men allt annat golv, väggar, kök ett ikea sanomigt men öppen för alternativ såg ett snygg i mattsvart med tunn svart granitskiva…
Totalentreprenad
Totalentreprenad till renovering i Sundbyberg
Nytt golv på vissa ytor och slipa befintligt golv till samma nyans. Måla om hela bostaden. Flytta kök, riv befintligt kök. Riva en garderob. Lägenheten är 40 kvm.
Renovering på Lidingö
Totalentreprenad till renovering av radhus på Lidingö, inom 6 månader
Behöver renovera ett radhus på 108 kvadratmeter plus 15 biyta som är i mer eller mindre originalskick från 1979, se bilderna som finns bifogade. Nedre plan: Flytta kök till matsal enligt den…
Totalentreprenad
Totalentreprenad till renovering i Stockholm
Ändrad planlösning från en stor etta till en tvåa (ink rivning och uppsättning av väggar) , rivning och montering av nytt kök, ytskikt och dra om el.
Renovering på Lidingö
Stängning av innerdörr, rivning av garderob, och återställning av rum inklusive spackling och målning i Lidingö, inom 3 månader
Jag vill sätta igen en innerdörr och ha vägg där istället, i det rummet finns en platsbyggd garderob som ska rivas och sedan ska rummet återställas med spackling och målning. Kontakta mig så…

Vanliga frågor och svar om totalentreprenadsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om totalentreprenadsjobb

2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-11-13
Vad betyder egentligen totalentreprenad? Här går vi igenom vad totalentreprenad betyder och varför entreprenörsformen är att föredra vid större byggprojekt.
2023-07-19
Många svenskar bygger pool för att göra huset till ett semesterparadis att njuta vid under sommaren. Att bygga pool kräver dock research – var ska jag ha den, vad är priset och kan jag bygga den själv? Här kommer 5 bra tips inför poolbygget!