Måla om fem rum i Uppsala

Den här förfrågan lämnades vintern 2021 i kategorin Målare i Uppsala

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Ska det målas eller tapetseras?
Du måste välja ett alternativ
Vad ska målas eller tapetseras?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Måla om fem rum, cirka 60 m2 totalt. Allt till samma ljusgrå ton. Endast väggar ska målas.

Nuvarande skick:
1 rum ljusgrå tapet med vitt mönster.
1 rum målat ljusgrönt.
2 rum målat vitt.
1 rum målat vitt med vävtapet. Måste spacklas.

Alla rum relativt nymålade. Oklart om det är mycket hål och liknande att spackla. Vi får antagligen tillträde till lägenheten 1/4. Viktigt att arbetet utförs följande vecka.

Det kommer inte att blir senare, ev tidigare (men ej troligt).
Vad som ska målas eller tapetseras
Vägg
Ska det målas eller tapetseras?
Målas
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Måla om fem rum i Uppsala
Målning / Tapetsering

Hasse och teamet på Ja-ha Entreprenad gjorde ett kanonjobb i vår nyinköpta lägenhet. Jobbet blev lite större än vi hade angett i offertförfrågan, då vi inte … Visa mer

Hasse och teamet på Ja-ha Entreprenad gjorde ett kanonjobb i vår nyinköpta lägenhet. Jobbet blev lite större än vi hade angett i offertförfrågan, då vi inte hade möjlighet kontrollera detaljer i lägenheten innan vi hade tillträtt den. Vi räknade då om priset tillsammans på ett transparent sätt.

Hasse ordnade med mer personal sista dagen för att hinna det större jobbet och ändå kunna hålla vår deadline, vilket var guld värt då vi hade flyttfirma bokad. Några små missar åtgärdades snabbt och smidigt. Det var en av orsakerna till att vi anlitade Hasse från början, den typen av servicekänsla. Bra kommunikation före, under och efter arbetet.

10 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 10 företag och valde Sha Service & bemanning AB för jobbet. Sha Service & bemanning AB har utfört 78 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.0.

Övriga företag som svarade:
 • M BOOM AB
 • Alviks Måleri i Uppsala AB
 • Matti Karhunen Bygg AB
 • M.S & Park och Fastighet AB
 • Grattings Måleri
 • E.R. BYGG, EL & VVS AB
 • NGM Grupp AB
 • Wärngrens Måleri i Uppsala AB
 • Engbergs Måleri i Uppsala AB

Andra som fått hjälp med målningsjobb

Måla om fem rum i Uppsala
Spackling och målning av gipsat innertak och gavelspetsar i Uppsala, Inom 3 månader
Spackling och målning av gipsat innertak och gavelspetsar. Se bilder. Totalt cirka 35 kvm.
Måla om fem rum i Uppsala
Måla om nya lägenhet i Lund
Hej Behöver hjälp med att måla om i min nya lägenhet. Det är främst vardagsrummet som behöver målas om. Där sitter nu en sjögräsliknande tapet som jag vill ha bort. Även hall och sovrum…
Måla om fem rum i Uppsala
Fasadmålning av ett hus i Uppsala
Ska måla om huset i samma vita färg som vi har nu. Huset ska tvättas först och sedan målas med en strykning. Huset är byggt 2018 och är målat sedan tidigare med en strykning. Vi har inte…
Måla om fem rum i Uppsala
Målning av fasad på stuga i Malung, 6/5
Jag har behov av att måla min stuga i Kläppen och undrar nu om det är något ni kan lämna offert på samt utföra i år. Behovet sträcker sig till en strykning av svart heltäckande färg.…
Måla om fem rum i Uppsala
Målning vardagsrum och hall i Uppsala, inom 3 månader
Målning på befintlig tapet (ligger kant mot kant). Få hål i vägg.
Gäller i vardagsrum och hall.

OBS! Inget telefonnummer! Endast mail.
Måla om fem rum i Uppsala
Fasadmålning av en villa i Uppsala, inom 3 månader
Fasadmålning. 1.5 plans nybyggd villa grundmålat i rött med vita detaljer. Ganska många fönster inte räknat ut fasadyta men golvarea är 160kvadrat på 1,5 plan.

Vanliga frågor och svar om målningsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om målningsjobb

2023-04-24
Idag vill vi dela med oss av några av våra favorittips på billiga men effektiva sätt som lyfter ditt hem. Ibland kan det kännas som att en totalrenovering är det enda sättet att förbättra ditt hem, men det finns faktiskt många småsaker du kan göra som kommer göra en stor skillnad, utan att lägga en förmögenhet. Så, låt oss ta en titt på några av dessa idéer och se om det finns något som passar dig och ditt hem!
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-04-06
Här reder vi ut vilka tjänster som är godkända respektive icke godkända för rotavdrag. Det skiljer sig nämligen om du har småhus, bostadsrätt eller ägarlägenhet.