Byte av köksarmatur i Solna

Den här förfrågan lämnades våren 2023 i kategorin Elektriker i Solna

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Har en bänkbelysning som delvis gett upp och nu skall bytas ut. Detta gäller även arbetsbelysningen i taket. Då det finns ett utbud som jag inte har en chans att överblicka är jag tacksam om du även har idéer om vad som passar bäst vad det gäller ändamål och utseende.
Och när du ändå är här vill jag ha två vägguttag på min inglasade balkong.
Arbetet finns i Solna och önskas vara utfört innan junimånads utgång
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Byte av köksarmatur i Solna
Elektriker

Byte av gammal köksbänksarmatur och ett jordat uttag på balkongen inga problem, Jesper fixar.
Taklampor i köket från -07, svårt med ljuskällorna. Jesper ger … Visa mer

Byte av gammal köksbänksarmatur och ett jordat uttag på balkongen inga problem, Jesper fixar.
Taklampor i köket från -07, svårt med ljuskällorna. Jesper ger sig inte han ska hitta dem som passar så jag slipper byta det kallar jag service.
Rekommenderas starkt.
Lotti i Solna

2 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 2 företag och valde Elinstallationen JA Stockholm AB för jobbet. Elinstallationen JA Stockholm AB har utfört 50 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Övriga företag som svarade:
  • Firma Faisal Muse

Andra som fått hjälp med elektrikerjobb

Elektriker
Elarbete i Stockholm
Jag behöver hjälp med att sätta upp två taklampor, men det finns ett par saker som behöver kännas till. 1. Jag har sådana "EU-uttag" och behöver därför två adapter för det. 2. I det ena…
Elektriker
Elarbete i Mjölby
Installation uttag för poolpump, uttag för värmepump.
Uttag samt nivåvippa med larmlampa.
Plejd till poolbelysning.
Elektriker
Nedsäkring av husets huvudsäkring samt flyttning av befintlig laddkabel för bil i Solna
- Nedsäkring av husets huvudsäkring 63A (knivsäkring) till 25A och när klart meddela Vattenfall. - Flytta befintlig laddkabel för bil till ny lgh elmätare, allt placerat i elrummet, kort…
Byte av köksarmatur i Solna
Elarbete i Solna, inom 3 månader
Har en taklampa mitt i vardagsrummet. Vi vill istället ha den över soffgruppen och ha en till taklampa över matsalsbordet. Betongväggar och betongtak (osäker på taket men tror det är betong…
Elektriker
Flytta ett proppskåp i Stockholm, inom 3 månader
Flytta ett proppskåp i en liten kolonilottsstuga. Det är ett gammalt proppskåp som nu är beläget precis bredvid röret till vedspisen jag har. Skortstensfejaren sa att skåpet måste flyttas…
Byte av köksarmatur i Solna
Installera väggkontakt och jordfelsbrytare i Solna
Installera jordfelsbrytare, eventuellt i befintligt skåp, se bild. För användning TM i badrum. Om möjligt montera väggkontakt i badrum ovanför TM avlopp och tillvatten. Sätta upp ytterligare…

Vanliga frågor och svar om elektrikerjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
  • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
  • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
  • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
  • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
  • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
  • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om elektrikerjobb

2023-02-15
Nu blir det ännu gynnsammare med grön teknik! I Januari 2023 höjdes det gröna avdraget från 15 till 20 procent för alla som installerar solcellspaneler. Fortsätt läsa för att få koll på den nya skattereduktionen för det gröna avdraget om du vill installera grön teknik!
2022-04-29
Valet av ljuskällor är otroligt viktigt i hem, men att välja rätt belysning för olika rum och användningsområden är svårt. Vi tog därför in experthjälp för att få svar på den svåra frågan: Hur får man ett mysigt och trivsamt hem med hjälp av belysning? Här delar inredningsarkitekten, Christine Fredriksen, med sig av sina bästa tips på hur du skapar en perfekt ljussättning i ditt hem.
2020-03-11
Har det blivit dags att renovera tvättstugan? Tvättstugan är ofta ett rum som inte prioriteras trots att det är ett rum där mycket tid spenderas framförallt med barn i hemmet. Här delar vi med oss av renoveringstips med smarta förvaringslösningar.