Löpande hemstädning av lägenhet på 81 kvm i Stockholm

Den här förfrågan lämnades våren 2023 i kategorin Hemstädning.

Du kan också få hjälp med Hemstädning i Stockholm!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Det här fältet är obligatoriskt
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Jag är pensionär med hemtjänst som dammsuger o torkar golv var 3:e vecka. Dessutom ingår fönsterputs en gång per år. I övrigt förfaller hemmet. Inga garderober blir dammtorkade, kyl och frys isar ihop och spisen blir äcklig. För att inte tala om damm under o bakom stora möbler. Så jag behöver hjälp med övrigt av någon glad person som dessutom passar tider något så när så jag slipper att vänta. Min pension är inte jättehög men jag skulle kunna betala 140 kronor i timmen om man träffas en gång per vecka och betar av det som behöver göras.

Föredrar kontakt via mail då jag hör rätt dåligt på telefon.
Hur ofta hemstädningen ska ske
1 gång i veckan
Yta i kvm som ska städas
81 kvm
Vilken typ av bostad ska städas?
Lägenhet
Löpande hemstädning av lägenhet på 81 kvm i Stockholm
Hemstädning

5 företag svarade på jobbet

 • Jeshua Service Handelsbolag
 • Effective Clean
 • Fix Cleaners i Stockholm AB
 • Glans Hem Sverige AB
 • Städstad AB

Andra som fått hjälp med hemstädningsjobb

Hemstädning

Löpande hemstädning av lägenhet på 52 kvm i Ludvika

Löpande hemstädning av lägenhet på 52 kvm. Varannan vecka.
Hemstädning

Löpande hemstädning av lägenhet på 102 kvm i Stockholm

Önskar pris på städning av en normal lgh 5 rok på Södermalm med ett badrum, en gäst-WC. Plockar och iordningställer inför städning. Hade tidigare veckostäd som tog 3,5h/tillfälle. Önskar…
Löpande hemstädning av lägenhet på 81 kvm i Stockholm

Hemstädning av lägenhet på 135 kvm i Stockholm

Behöver hjälp att putsa fönstren i vår lägenhet. Det är sex rum och kök, och 13 st fönster. Huset är från 90-talet, så ingen spröjs eller annat besvärligt.
Hemstädning

Löpande hemstädning av villa på 130 kvm i Stockholm

Löpande hemstädning av villa på 130 kvm. Var fjärde vecka.
Löpande hemstädning av lägenhet på 81 kvm i Stockholm

Hemstädning av villa på 112 kvm i Landskrona

Städning i krypgrund 112kvm enplans villa.
Löpande hemstädning av lägenhet på 81 kvm i Stockholm

Hemstädning av lägenhet på 56 kvm i Stockholm

Hemstädning av lägenhet på 56 kvm.

Vanliga frågor och svar om hemstädningsjobb

Alla våra anslutna städfirmor har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Omdömen är en viktig del i vårt kvalitetsarbete och vår tjänst bygger på ärliga omdömen. Alla som hittar städföretag via oss blir tillfrågade att lämna omdöme om städfirman efter utförd städning. De omdömen du ser är därför ett resultat av en städning som en ansluten städfirma genomfört.

De moment som ingår i en hemstädning kan skilja sig mellan olika städfirmor. Dessutom är varje hem unikt, så prata med städföretaget och framför dina önskemål. Då kan ni tillsammans komma överens om vad som ska ingå i hemstädningen.

Rutavdraget har gjort hemstädning till en lyx många svenskar kan unna sig. Med rutavdraget betalar du endast 50 procent av arbetskostnaden på städningen. Omfattningen på städningen, antal kvadratmeter för ytan som ska städas, hur ofta du vill ha städhjälp och vart du bor är faktorer som påverkar priset. För att få bäst pris bör du alltid vända dig till flera städfirmor och jämföra offerter. När du får offerter är det viktigt att du kontrollerar att alla städmoment står med, samt att städmaterial, moms och rutavdraget är inkluderat. Du kan läsa mer om vad det kostar att anlita en städfirma här.

Ja, städhjälp ingår i rutavdraget. Även fönsterputs och flyttstädning kvalificerar för rutavdrag. Avdraget får du för arbete som utförs i din eller dina föräldrars bostad. Även fritidshus medges rutavdrag. Här är villkoren för rutavdraget:

 • Du har fyllt 18 år när arbetet utförs.
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
 • Du är den som betalar eller har betalat för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
 • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
 • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procents avdrag.

Du kan alltid läsa om RUT- och ROT-avdraget på Skatteverkets webbplats och vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller för just dig och ditt projekt.

Börja med att skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt behov. Vi matchar sedan ihop dig med städfirmor i ditt område. Genom att jämföra offerter och omdömen kan du säkerställa att du väljer den bäst lämpade städfirman.