Slipa och behandla parkettgolv på ca 57 kvm i Stockholm

Den här förfrågan lämnades vintern 2022 i kategorin Slipa golv.

Du kan också få hjälp med Slipa golv i Stockholm!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Få priser på golvslipning hos dig

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Vilken typ av behandling önskas?
Du måste välja minst ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Slipa och behandla parkettgolv på cirka 57 kvm. Jobbet behöver genomföras tidigt i vecka 9.
Efterfrågad behandling
Slipning
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Slipa och behandla parkettgolv på ca 57 kvm i Stockholm
Golvslipning

7 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 7 företag och valde Miljöförnyelse Golvservice i Stockholm AB för jobbet. Miljöförnyelse Golvservice i Stockholm AB har utfört 44 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Övriga företag som svarade:
 • Nova Parkett AB
 • Sanchez Golvspecialisten AB
 • Trust Bygg HB
 • Skandinav Golvslipning & Måleri AB
 • Parkettkontakten i Sverige
 • Nordlanders Trägolv

Andra som fått hjälp med golvslipning

Slipa och behandla parkettgolv på ca 57 kvm i Stockholm

Golvslipning och byta ekparkett på Ekerö, inom 6 månader

Vi behöver hjälp med att byta en liten del av vår ”Kärs ekparkett” där det har blivit en vattenskada då det läkt från kylen. Utöver det vill vi slipa hela golvet som fortsätter…
Slipa och behandla parkettgolv på ca 57 kvm i Stockholm

Slipa ca 26 kvm parkettgolv i Malmö

Har fått repor efter vad vi tror är gungstol eller stol i parketten i hyresrätten vi nu ska flytta från. Verkar som att det behöver slipas men det vet vi såklart inte. Rummet är cirka 26 m2 stort.
Slipa och behandla parkettgolv på ca 57 kvm i Stockholm

Slipning och lackning av ca 70 kvm parkett i Stockholm

Vi vill slipa vår mörka parkett och vitlacka den. Ca 70 kvm.
Slipa och behandla parkettgolv på ca 57 kvm i Stockholm

Slipning och behandling av golv i en lägenhet i Stockholm, 11-14/3

Fiskbensparkett ek. (mörkbetsat) 67 m2 slipas och behandlas med neutral hådvaxolja utan pigment. Golv är jämnt utan trösklar. Utförandetid: 11-14 mars 2024. Lägenhet på våning 3 med hiss.…
Slipa och behandla parkettgolv på ca 57 kvm i Stockholm

Slipa och lacka 40 kvm parkettgolv i Stockholm

Har en vindvåning där jag skulle vilja slipa och hårdlacka golvet. Lägenheten är på 59 kvm och golvet som behöver slipas är 40 kvm. Det är parkett, men inte fiskben. Lägenheten kommer vara…
Slipa och behandla parkettgolv på ca 57 kvm i Stockholm

Slipning golv och trappa av 20 trappsteg och 17kvm golv i Stockholm

20 trappsteg, 17kvm golv, slipning och olja.

Vanliga frågor och svar om golvslipning

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.