Flyttstädning av lägenhet på 35 kvm i Stockholm

Den här förfrågan lämnades hösten 2022 i kategorin Flyttstäd i Stockholm

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Det här fältet är obligatoriskt
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Jag behöver hjälp med flyttstädning. Det är en nyproducerad lägenhet med trägolv och helkaklat badrum. Lägenheten är välskött och lätt att göra rent. Lägenheten har liten balkong men den har aldrig använts. Lägenheten har cirka 5 fönster som behöver torkas. Du behöver kunna ta med egen städutrustning, men vi kan dammsuga i förväg om du vill. Det kommer inte att finnas några möbler eller andra saker kvar i lägenheten under tiden för flyttstädningen. Har redan hittat städning för priset 1250 kr med ROT-avdrag så kan du utföra jobbet för lägre pris än det så vore det toppen.
Vilket datum ska flyttstädningen ske?
2022-10-17
Yta i kvm som ska städas
35
Vilken typ av bostad ska flyttstädas?
Lägenhet
Ska några biytor städas t ex inglasad balkong, vind, garage?
2,5 kvm Balkong som aldrig använts
Flyttstädning av lägenhet på 35 kvm i Stockholm
Flyttstäd

Fantastiskt bemötande som kändes genuint och personligt. Ordnade städningen utan problem utan att ta ut överpris för arbetet som andra gör. Jag rekommenderar … Visa mer

Fantastiskt bemötande som kändes genuint och personligt. Ordnade städningen utan problem utan att ta ut överpris för arbetet som andra gör. Jag rekommenderar detta företag till alla som önskar bra städhjälp och personlig service till lågt pris och utan krångel!

8 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 8 företag och valde Cristall Allservice för jobbet. Cristall Allservice har utfört 24 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

Övriga företag som svarade:
 • Qleano
 • Täby Råd & Bygg AB
 • Bättre städservice AB
 • Bva tjänster AB
 • ARFE MILJÖGRUPPEN AB
 • Bianco House
 • Vegatown Städ & Bygg

Andra som fått hjälp med flyttstädjobb

Flyttstäd
Flyttstäd av möblerad lägenhet på 33 kvm i Stockholm
Flyttstädning av möblerad lägenhet inklusive kylskåp, ugn, fönster och allt invändigt. Det kommer finnas kvar en soffa, bokhyllor, loftsäng och andra möbler som behöver dammas. Hela…
Flyttstädning av lägenhet på 35 kvm i Stockholm
Flyttstädning av lägenhet på 56 kvm i Stockholm, 27/6
Min sambo har en hyresrätt som ska lämnas tillbaka till hyresvärden och således behöver flyttstädas (finns en checklista på hyresvärden Einar Mattssons hemsida som EM hänvisat till gällande…
Flyttstädning av lägenhet på 35 kvm i Stockholm
Flyttstädning av villa på 130 kvm i Stockholm, 30/8
Vi hyr ut vårt hus möblerat och vill få huset flyttstädat. Vi kan själva rulla bort mattorna och torka av möblerna men för övrigt vill vi ha en vanlig flyttstädning (fönsterputs, rengöring…
Flyttstäd
Flyttstädning av lägenhet på 71 kvm i Stockholm, 29/11
3:a på 71 kvm i Farsta C som kommer stå tom på möbler behöver flyttstädas (lista från föreningen finns på allt som behöver göras) och jag söker nu billigaste städfirman som vill utföra…
Flyttstäd
Flyttstädning av lägenhet på 54 kvm i Stockholm, innan 8/10
Flyttstädning av en 2:a i Enskede Gård på mellan 54 kvm. Hjälper min mamma med annonsen. Flyttstädningen behöver ske from nu 2021-09-22 tom 7 Oktober. Vi ser fram emot just din offert.…
Flyttstäd
Flyttstädning av lägenhet på ca 60 kvm i Borås, 1/4
Köket är riktigt illa smutsigt, resten av lägenheten är ok.

Vanliga frågor och svar om flyttstädjobb

Alla våra anslutna städfirmor har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Omdömen är en viktig del i vårt kvalitetsarbete och vår tjänst bygger på ärliga omdömen. Alla som hittar städföretag via oss blir tillfrågade att lämna omdöme om städfirman efter utförd städning. De omdömen du ser är därför ett resultat av en städning som en ansluten städfirma genomfört.

De moment som ingår i en hemstädning kan skilja sig mellan olika städfirmor. Dessutom är varje hem unikt, så prata med städföretaget och framför dina önskemål. Då kan ni tillsammans komma överens om vad som ska ingå i hemstädningen.

Rutavdraget har gjort hemstädning till en lyx många svenskar kan unna sig. Med rutavdraget betalar du endast 50 procent av arbetskostnaden på städningen. Omfattningen på städningen, antal kvadratmeter för ytan som ska städas, hur ofta du vill ha städhjälp och vart du bor är faktorer som påverkar priset. För att få bäst pris bör du alltid vända dig till flera städfirmor och jämföra offerter. När du får offerter är det viktigt att du kontrollerar att alla städmoment står med, samt att städmaterial, moms och rutavdraget är inkluderat. Du kan läsa mer om vad det kostar att anlita en städfirma här.

Ja, städhjälp ingår i rutavdraget. Även fönsterputs och flyttstädning kvalificerar för rutavdrag. Avdraget får du för arbete som utförs i din eller dina föräldrars bostad. Även fritidshus medges rutavdrag. Här är villkoren för rutavdraget:

 • Du har fyllt 18 år när arbetet utförs.
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
 • Du är den som betalar eller har betalat för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
 • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
 • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procents avdrag.

Du kan läsa mer om vilka tjänster som ingår i rutavdraget i vår bloggartikel här.

Börja med att skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt behov. Vi matchar sedan ihop dig med städfirmor i ditt område. Genom att jämföra offerter och omdömen kan du säkerställa att du väljer den bäst lämpade städfirman.

Blogginlägg om flyttstädjobb

2023-08-12
Planerar du att anlita städhjälp? Vi förstår det. Att få hjälp med städningen är ett smart sätt att frigöra tid på. Här går vi igenom vad som påverkar priset när du ska anlita städhjälp och vad du bör tänka på när du ska välja städfirma.
2019-12-12
Julen närmar sig med stormsteg – kanske har du fullt upp på jobbet innan en skön ledighet väntar. Samtidigt ska du hinna med allt som behövs för att få den där perfekta julen som de flesta önskar sig. Klappar ska slås in, maten ska inhandlas, granen ska kläs och det ska pyntas i hemmets alla vrår. Kommer du hinna med storstädningen? Lugn, vi guidar dig till ett julfint hem.
2019-03-18
Att anlita städhjälp kan vara lösningen när timmarna känns få och att göra-listan bara blir längre. Men det finns lite att tänka på. Said Sloyev och Lisette Angefur har varit anslutna till Servicefinder i nästan 4 år och driver den populära städ- och flyttfirman Finemang Städ och Flytt AB. Missa inte deras experttips till dig som funderar på att anlita en städfirma!