Cristall Allservice logo

Cristall Allservice

Södertälje

Presentation

Välkommna till Cristall Allservice!
Oavsett om det handlar om daglig städning på ett kontor, ett underhåll av ett golv eller städning i hemmiljö skiljer sig våra uppdragsgivares behov från varandra. Då vårt mål är att erbjuda en tjänst som täcker dessa behov, oavsett vilken typ av kund du är, så anpassar vi våra tjänster individuellt. Så länge vi kan följa våra företagspolicys så försöker vi vara så flexibla som möjligt.Vår målsättning är att vi har 100% nöjda kunder. Det gör både vår och er tillvaro enklare och mer trivsam.Hoppas vi får chansen att hjälpa er! 
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Cristall Allservice. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  030226-****
För enskilda firmor saknas publik ekonomisk information.

Omdömen

5
av 5

omdömen

 • Fönstertvätt till ett bra pris. Blev noggrant gjort. Trevlig fönsterputsare. Kom mycket punktligt.
  Nils Ronge
 • Fantastiskt bemötande som kändes genuint och personligt. Ordnade städningen utan problem utan att ta ut överpris för arbetet som andra gör. Jag rekommenderar detta företag till alla som önskar bra städhjälp och personlig service till lågt pris och utan krångel!
  Matilda
 • Bra utfört jobb! Vi blev så nöjda! Och ett trevligt bemötande!
  Ris-Mari Bjuhr
 • Ett fantastiskt bemötande och så otroligt fint det blev i mosters lägenhet är så nöjd och rekommenderar detta företag av hela mitt hjärta
  Eva Persson
 • Jag fick lite panik då företaget som jag först anlitat avbokade i sista sekund. Cristall Allservice ställde upp på extremt kort tid och levererade med bravur. Är supernöjd med resultatet. Även smuts som jag inte trodde skulle gå bort (kalk i badrummet) fick dom bort. Ett skinande resultat. I övrigt så var det ett glatt och positivt superbemötande. Jag kan definitivt rekommendera Desirée och Cristall Allservice👍😁/Mat
  Mattias Åkerlund

Tidigare jobb

Referensjobb

Specialsanering Inom specialsanering hanterar vi sanering efter social misär och dödsfall.

Referensjobb

fönsterputs

Referensjobb

specialsanering

Referensjobb

kontorstädning