Flyttstädning av villa på 130 kvm i Stockholm

Den här förfrågan lämnades sommaren 2022 i kategorin Flyttstädning.

Du kan också få hjälp med Flyttstädning i Stockholm!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Det här fältet är obligatoriskt
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Vi hyr ut vårt hus möblerat och vill få huset flyttstädat. Vi kan själva rulla bort mattorna och torka av möblerna men för övrigt vill vi ha en vanlig flyttstädning (fönsterputs, rengöring av spis och spishäll, avtorkning av kyl och frys, städa bakom och under alla vitvaror mm).
Huset är en liten enplansvilla med inredd källaren(65 kvm entréplan + 65 kvm källarplan)
Datum för städning 30 August 2022.
Vilket datum ska flyttstädningen ske?
2022-08-30
Yta i kvm som ska städas
130
Vilken typ av bostad ska flyttstädas?
Villa
Flyttstädning av villa på 130 kvm i Stockholm
Flyttstäd

9 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 9 företag och valde Finemang Städ och Flytt AB för jobbet. Finemang Städ och Flytt AB har utfört 263 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.4.

Övriga företag som svarade:
 • Fresh Home AB
 • GHD MULTISERVICES AB
 • Bianco House
 • Albatross Lokalservice 24/7 AB
 • Vegatown Städ & Bygg
 • Tano Bygg & Städ AB
 • ACS Amazing Cleaners Sweden
 • Flyttfirman 4 Ess AB

Andra som fått hjälp med flyttstädjobb

Flyttstäd

Flyttstädning av på 121 kvm i Linköping, 30/11

Kyl/frys, golv, badrum, fönster
5 rum och kök
Flyttstädning av villa på 130 kvm i Stockholm

Flyttstädning av lägenhet på 40 kvm i Stockholm

Läs vänligen hela. Min mammas lägenhet behöver flyttstädas. Den är på 44 kvadratmeter med kök och badrum/dusch. Lägenheten saknar el och belysning men uttag finns i korridoren utanför så…
Flyttstädning av villa på 130 kvm i Stockholm

Flyttstädning av lägenhet på 56 kvm i Stockholm, 27/6

Min sambo har en hyresrätt som ska lämnas tillbaka till hyresvärden och således behöver flyttstädas (finns en checklista på hyresvärden Einar Mattssons hemsida som EM hänvisat till gällande…
Flyttstäd

Flyttstädning av lägenhet på 31 kvm i Stockholm, 24/1/24

Flyttstädning av en studentetta med ett rum (köket är i rummet) och ett badrum. Jag vill ha en garanti kopplad till flyttstädningen så att jag inte är ansvarig inför min bostadsvärd om…
Flyttstäd

Flyttstädning av lägenhet på 80 kvm i Lomma, 30/3

Flyttstädning av en lägenhet på 80 kvm, fönsterputsning av cirka 7 fönster och sedan cirka 7-8 skjutbara fönster på balkongen som behöver tas ner för att putsas invändigt och utvändigt.…
Flyttstädning av villa på 130 kvm i Stockholm

Flyttstädning av villa på totalt 190 kvm i Stockholm, 13/1 2024

Vi skall sälja ett hus och kommer att ha visningar den 14 och 15 januari. Vi önskar därför städning och fönsterputsning lördagen den 13 januari.

Vanliga frågor och svar om flyttstädjobb

Alla våra anslutna städfirmor har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Omdömen är en viktig del i vårt kvalitetsarbete och vår tjänst bygger på ärliga omdömen. Alla som hittar städföretag via oss blir tillfrågade att lämna omdöme om städfirman efter utförd städning. De omdömen du ser är därför ett resultat av en städning som en ansluten städfirma genomfört.

De moment som ingår i en hemstädning kan skilja sig mellan olika städfirmor. Dessutom är varje hem unikt, så prata med städföretaget och framför dina önskemål. Då kan ni tillsammans komma överens om vad som ska ingå i hemstädningen.

Rutavdraget har gjort hemstädning till en lyx många svenskar kan unna sig. Med rutavdraget betalar du endast 50 procent av arbetskostnaden på städningen. Omfattningen på städningen, antal kvadratmeter för ytan som ska städas, hur ofta du vill ha städhjälp och vart du bor är faktorer som påverkar priset. För att få bäst pris bör du alltid vända dig till flera städfirmor och jämföra offerter. När du får offerter är det viktigt att du kontrollerar att alla städmoment står med, samt att städmaterial, moms och rutavdraget är inkluderat. Du kan läsa mer om vad det kostar att anlita en städfirma här.

Ja, städhjälp ingår i rutavdraget. Även fönsterputs och flyttstädning kvalificerar för rutavdrag. Avdraget får du för arbete som utförs i din eller dina föräldrars bostad. Även fritidshus medges rutavdrag. Här är villkoren för rutavdraget:

 • Du har fyllt 18 år när arbetet utförs.
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
 • Du är den som betalar eller har betalat för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
 • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
 • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procents avdrag.

Du kan alltid läsa om RUT- och ROT-avdraget på Skatteverkets webbplats och vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller för just dig och ditt projekt.

Börja med att skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt behov. Vi matchar sedan ihop dig med städfirmor i ditt område. Genom att jämföra offerter och omdömen kan du säkerställa att du väljer den bäst lämpade städfirman.