Totalentreprenad till renovering i Huddinge

Den här förfrågan lämnades vintern 2022 i kategorin Totalentreprenad i Huddinge

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Vad skall göras?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Renovering av insidan av en komplementbyggnad. Idag är utrymmet uppdelat i tre delar - ett gästrum, en bastu och ett kaklat duschutrymme. Jag vill få innerväggarna rivna och insidan omgjort till ett rum. Eventuellt behöver isolering bytas ut eller kompletteras. Ytterdörren behöver bytas. De nya innerväggarna ska byggas med OSB-skivor och gips. Nytt golv och innertak.
Utrymmet är ungefär 450 x 280 cm (innermått, grovt uppskattat)
Måleri behövs inte. Elinstallationer kan behövas, men det kan jag också beställa separat om det inte finns hos firman som lämnar offert.
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Totalentreprenad

10 företag svarade på jobbet

 • LIMPEZA BYGG & INREDNING DJURSHOLM AB
 • Solel & Bygg i Sthlm AB
 • Ekoom Entreprenad AB
 • Bengt Juhlin Bygg och Fastighetsservice
 • E.R. BYGG, EL & VVS AB
 • Silvas Bygg AB
 • ByggArkitekter i Stockholm AB
 • T & P Totalentreprenad AB
 • XT Bygg
 • Bygg Pioneer AB

Andra som fått hjälp med totalentreprenadsjobb

Totalentreprenad
Totalentreprenad till renovering av kök och målning av bostaden i Göteborg, inom 3 månader
Köksrenovering från grunden.
Målning av bostadens hall, kök, vardagsrum och sovrum.
Totalentreprenad till renovering i Huddinge
Totalentreprenad till renovering av villa i Huddinge, inom 3 månader
Huset är på 154 kvm boarea plus 30 kvm biarea, 2 plan, 2,4m takhöjd, 7 rok plus tvättstuga och förråd. 1) Måla alla väggar inomhus (delvis i olika färger, kanske något tapet i hallen t ex),…
Totalentreprenad till renovering i Huddinge
Totalentreprenad till renovering i Stockholm, 15/1/21
Ska total renovera en lägenhet på 76 kvm. Nytt badrum, flytt av kök samt montering av nya, lägga nytt golv i hela lägenheten, måla spackla om hela lägenheten, riva vägg, bygga platsbyggda…
Totalentreprenad till renovering i Huddinge
Totalentreprenad till nybyggnation i Huddinge, inom 3 månader
Det gröna är idag krypgrund och jag behöver tills juli på mig för att gräva ut plus dränering. Jag skulle vilja att vi började i slutet av juli. Följande är de delar jag skulle vilja ha…
Totalentreprenad
Invändning hus renovering i Huddinge / Länna
Vi får tillgång till vårt nya hus den 1/5 alt. 1/6. Innan inflytt behöver följande göras: - ta bort klinkersgolv på bottenvåning (vattenburen golvvärme under, ska ligga kvar) - Ta bort en…
Totalentreprenad till renovering i Huddinge
Renovering av hus i Huddinge, inom 3 månader
Har ett 20-talshus i två plan. Vi ska bygga om interiört på övervåningen. Vi kommer skapa 3 rum. Idag finns det två rum. Det som ingår är: -Rivning av innerväggar. -Uppbyggnad av…

Vanliga frågor och svar om totalentreprenadsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om totalentreprenadsjobb

2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-11-13
Vad betyder egentligen totalentreprenad? Här går vi igenom vad totalentreprenad betyder och varför entreprenörsformen är att föredra vid större byggprojekt.
2022-02-14
Din källare kan bli ett värdefullt och uppskattat rum i ditt hem. Skapa ett sällskapsrum för hela familjen, bygg en hemmabio eller ett gym. Möjligheterna är oändliga. Här delar vi med oss av 5 smarta tips som du kan inspireras av!