Måla en lägenhet i Haninge

Den här förfrågan lämnades hösten 2023 i kategorin Målare i Haninge

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Ska det målas eller tapetseras?
Du måste välja ett alternativ
Vad ska målas eller tapetseras?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Behöver ett företag som kan måla väggar på en lägenhet (90 kvm minus 2 badrum, 3:a). Ska försöka ladda upp planritning.
Ska målas i färgen Sand, men tar gärna även offert i vanlig vit färg. En del ställen kan det behövas spacklas på för att jämna ut eventuella hål i väggen sen tidigare ägare.

Vi får nycklarna 27 november, behöver vara klart på några dagar då golven ska slipas 4 december.
Vad som ska målas eller tapetseras
Vägg
Ska det målas eller tapetseras?
Målas
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Måla en lägenhet i Haninge
Målning / Tapetsering

12 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 12 företag och valde Wiklund & Son Måleri för jobbet. Wiklund & Son Måleri har utfört 8 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.4.

Övriga företag som svarade:
 • Ja-ha Entreprenad AB
 • Kvadrat Måleri
 • GTW Totalentreprenad AB
 • Ecolab Interiors
 • E&M Allservice
 • Future Allservice
 • Valensia Design AB
 • F. Andersson Måleri AB
 • Punto Edil AB
 • KS Måleri AB
 • Johan Söderström Måleri JSM AB

Andra som fått hjälp med målningsjobb

Målning / Tapetsering
Måla alla inomhusytor i fritidshus i Haninge
Vi vill måla alla inomhusytor i vårt fritidshus vita. Huset ligger på en ö i skärgården (Långgarn nära Muskö).
Måla en lägenhet i Haninge
Fasadmålning av ett hus i Höganäs
Önskar få en offert på ungefär pris att slutföra målning av fasad innan Vintern, helst kommande veckor, om vädret tillåter. Vi har tvättat hela fasaden för 1 vecka sedan och påbörjat…
Måla en lägenhet i Haninge
Måla trappa i Haninge
Jag vill måla om min trappa, alltså inte planstegen utan allt annat runt om det. Du ska inte ta bort gamla färg, utan bara spackla där det behövs, måla med grundfärg och täckfärg.
Målning / Tapetsering
Fasadmålning av ett hus i Haninge, inom 3 månader
Målning av husfasad och ev. byte av någon panel.
Måla en lägenhet i Haninge
Plastering and painting av wall in Västerås, within 6 months
-113 kvm. - 5 window frames. - Painting walls 4 or 5 rooms and corridor. - Some corners but not many require plastering. - interior doors and one exterior door could also need paintings (7 doors in…
Måla en lägenhet i Haninge
Målning av 8 st fönster i Haninge
Målning av insida på fönster, 8st, från brunt till vitt. Mått på alla fönster är 130 x 170. Fönstrena är i gott skick, omkittade och målade utvändigt.

Vanliga frågor och svar om målningsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om målningsjobb

2023-04-24
Idag vill vi dela med oss av några av våra favorittips på billiga men effektiva sätt som lyfter ditt hem. Ibland kan det kännas som att en totalrenovering är det enda sättet att förbättra ditt hem, men det finns faktiskt många småsaker du kan göra som kommer göra en stor skillnad, utan att lägga en förmögenhet. Så, låt oss ta en titt på några av dessa idéer och se om det finns något som passar dig och ditt hem!
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-04-06
Här reder vi ut vilka tjänster som är godkända respektive icke godkända för rotavdrag. Det skiljer sig nämligen om du har småhus, bostadsrätt eller ägarlägenhet.