Hemstadstädning AB logo

Hemstadstädning AB

Skövde

Presentation

DET HÄR ÄR HEMSTAD STÄDNING

Vi startade företaget för några år sedan och i början av 2021 tog vi steget fullt ut och bildade ett aktiebolag då vi märkte att efterfrågan på våra tjänster ökade. 
I dagsläget är vi 5 anställda i företaget och siktar på att bli fler. Främst får vi nya kunder baserat på rekommendationer från andra nöjda kunder – och det är vi tacksamma för!

GRATIS HEMBESÖK OCH KOSTNADSFÖRSLAG

Kontakta oss och vi kommer hem till dig och ger dig ett gratis kostnadsförslag. Du bestämmer vilka tjänster du vill ha hjälp med och hur ofta du vill ha städat. 
Du behöver givetvis inte tacka ja till våra tjänster – inget köptvång! 
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Hemstadstädning AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    559309-1050
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 2

omdömen

Tidigare jobb

Referensjobb

Hej.. to get the best cleaning result ( hygienik and professional cleaning way) with a lot of care?? Try https://www.Hemstadstädnig Ab.se Note: we have lot of offers and best prices.. för att få det bästa rengöringsresultatet (hygieniskt och professionellt rengöringssätt) med mycket omsorg?? Prova https://www.Hemstadstädnig Ab.se Obs: vi har många erbjudanden och bästa priser.. 0 73 913 38 96 07 228 3620 5