Trädgårdshjälp i Tingsryd

Behöver du hjälp med trädgården i Tingsryd? Oavsett om du behöver klippa häcken, plantera nya växter eller klippa gräset - hos Servicefinder hittar du erfarna trädgårdsmästare som står redo att hjälpa dig med din trädgård.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Kristian har kontaktat mig, har kollat trädgården men kunde inte lova vilken dag ska arbetet utföra men innan 1. Maj. Idag den 26. April har utfört: gräsklippning och löv räfsning! Jag är jätte nöjd!

Vad avser uppdraget?
Du måste välja minst ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 310
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera trädgårdsmästare för din trädgård, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömträdgård och anlita ett företag som verkligen kan trädgårdsarbetet. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta trädgårdsmästare som får jobbet gjort.

Hitta rätt trädgårdsmästare för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Så tycker användarna om våra trädgårdsmästare

Mar.Lis Bygg och Städ Handelsbolag

Bära in åtta kubik ved i Tingsryd

Trevliga killar, jobbade duktigt och snabbt
– Ull********** Mal*****
september 2022

Klippning av buskapelhäck i Ljungby

Bra klippt och rätt pris 👍
– Cecilia
september 2023

Klippning av tuija häck i Växjö

Kom när vi kommit överens och gjorde klart jobbet. Prisvärt!
– Annie Lovelind
mars 2023

Populära tjänster relaterade till trädgårdsarbete

Markarbete i Tingsryd

Markarbete i Tingsryd

Ska du bygga ett nytt hus eller varför inte en sommarstuga? Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Kom igång nedan - det är helt gratis att lämna en förfrågan.

Sten/Plattsättning i Tingsryd

Sten/Plattsättning i Tingsryd

Stenläggare, plattsättare, markentreprenörer eller tädgårdsanläggare - lämna en förfrågan hos oss och du får offerter från rätt företagare som kan hjälpa dig, oavsett vad de kallar sig. Det är alltid gratis att fråga och du förbinder dig inte för något.

Trädfällning i Tingsryd

Trädfällning i Tingsryd RUT

Letar du efter en erfaren arborist (trädfällare)?

Asfaltering i Tingsryd

Asfaltering i Tingsryd

Planerar du att asfaltera din uppfart eller något annat på din tomt? Med asfalt får du en slät yta som kräver lite underhåll och ger ett schyst utseende. Hos Servicefinder hittar du duktiga företag som kan hjälpa dig med både planering och genomförande av din asfaltering.

Några av våra populära företag

Scandish Bygg och Bo AB

(2 omdömen)

Vår yrkesskicklighet omfattar alla aspekter av byggande, inklusive noggrann avslutning för ett felfritt resultat. Letar du efter en expert för ditt …

Vår yrkesskicklighet omfattar alla aspekter av byggande, inklusive noggrann avslutning för ett felfritt resultat. Letar du efter en expert för ditt hem, kontor eller butik? Vi erbjuder ett brett utbud av bygg- och avslutningstjänster, både för interiör och exteriör. Oavsett om det handlar om golv, väggar, fasader, …

RV Bygg och Anläggning

(1 omdöme)

Hej och varmt välkomna till RV bygg och anläggning Har du några önskemål? Funderingar kring renoveringar? Tveka då inte att höra av dig till oss så …

Hej och varmt välkomna till RV bygg och anläggning Har du några önskemål? Funderingar kring renoveringar? Tveka då inte att höra av dig till oss så hjälper vi gärna med renovering samt planering Vi Utför all slags fasadtvätt av tak & fasad. * Taktvätt - Fasadtvätt - Mark & Stentvätt. * Grönfri Behandlingar - …

MMs Allservice

(1 omdöme)

Vi är det lilla företaget som "bryr oss om dig och din trädgård", Vi finns för att underlätta för dig som fastighetsägare..

Vi är det lilla företaget som "bryr oss om dig och din trädgård", Vi finns för att underlätta för dig som fastighetsägare..

Ekoby Studio

(34 omdömen)

I allt vi gör måste vi tänka ekologiskt och hållbart. Som sådan finns det mycket utrymme för ständig utveckling när det gäller bostäder, utemiljö och …

I allt vi gör måste vi tänka ekologiskt och hållbart. Som sådan finns det mycket utrymme för ständig utveckling när det gäller bostäder, utemiljö och logistik i människors vardag. Därför driver jag ett eget företag med multitjänsten och strävar efter att dagligen tillhandahålla anpassade lösningar för mina kunder.

Affes Mark- o Skogstjänst

(1 omdöme)

Affes Mark- o Skogstjänst startades 2008 och ägs av Alfred Nilsson. Detta med en affärsidé att erbjuda tjänster såsom grundarbeten, enskilda …

Affes Mark- o Skogstjänst startades 2008 och ägs av Alfred Nilsson. Detta med en affärsidé att erbjuda tjänster såsom grundarbeten, enskilda avloppsanläggningar och trädgårdsarbeten, är vi företaget med utbildning och kompetens som får just dina drömmar att bli verklighet! Vi vänder oss i första hand till …

Firma Fredric Bergwall

Inga omdömen ännu

BW Service- all service företag inom bygg. Hjälper privatpersoner och företag med snickeri och målning. Du som kund får en ung och driven person som …

BW Service- all service företag inom bygg. Hjälper privatpersoner och företag med snickeri och målning. Du som kund får en ung och driven person som är extremt noggrann och lämnar inte ditt hem förens du är 100% nöjd. Dessutom får du en hantverkare som alltid hör av sig och kommer i tid. Det är unikt! Verksam i …

Senaste förfrågningarna för trädgårdsarbete

Löv räfsning och gräsklippning på ca 900 kvm ytan i Tingsryd

Ilona lämnade en förfrågan våren 2024:

Löv räfsning och gräsklippning på ca 900 kvm ytan i Tingsryd

Skulle vilja ha hjälp med löv räfsning, gräsklippning på en yta av cirka 900 kvm.
Jag har upplevt många benbrott under sista 2,5 åren så jag kan inte sköta själv.
Hjälpmig så fort som möjligt.

Ilona fick hjälp

Ilona valde Kristian Fastighetsunderhåll för jobbet. Kristian Fastighetsunderhåll har utfört 11 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

Kristian Fastighetsunderhåll fick omdömet

Kristian har kontaktat mig, har kollat trädgården men kunde inte lova vilken dag ska arbetet utföra men innan 1. Maj.
Idag den 26. April har utfört: gräsklippning och löv räfsning!
Jag är jätte nöjd!
Bära in åtta kubik ved i Tingsryd

Förfrågan lämnades hösten 2022:

Bära in åtta kubik ved i Tingsryd

Jag har fått åtta kubik ved levererat. Eftersom jag väntar på hjärtoperation behöver jag hjälp att få det under tak. Veden ligger alldeles utanför utrymmet.

Konsumenten fick hjälp

konsumenten valde Mar.Lis Bygg och Städ Handelsbolag för jobbet. Mar.Lis Bygg och Städ Handelsbolag har utfört 5 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Mar.Lis Bygg och Städ Handelsbolag fick omdömet

Trevliga killar, jobbade duktigt och snabbt
Stubbfräsning i Tingsryd

Ulla lämnade en förfrågan sommaren 2023:

Stubbfräsning i Tingsryd

4 stycken där 3 är cirka 40-50 cm i diameter och en mindre.

Ulla fick hjälp

Ulla valde NilssonEF AB för jobbet. NilssonEF AB har utfört 21 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.2.

NilssonEF AB fick omdömet

Vänliga, tillmötesgående snabba med att börja på jobbet. Maskinen gick sönder så dom fick återkomma ytterligare en dag men dom fullföljde jobbet tills vi var nöjda. Vi är nöjda.

Från bloggen

2022-06-28
När Sverige visar sin bästa sida vill vi njuta av den lugna semestertillvaron och spendera mycket tid utomhus. Vill du pyssla och ta hand om din trädgård i sommar kommer här några tips som får din trädgård att blomstra.
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.

Trädgårdsarbete

En välmående trädgård kräver mycket planering, omsorg och underhåll. Det innefattar trädgårdsarbete som krattning av löv, gräsklippning och bevattning. Själva trädgårdsarbetet kan vara ett ansträngande arbete. Tunga lyft tär på kroppen och är inget för dig som redan dras med åkommor. Då kan det löna sig att anlita någon som tar hand om trädgårdsarbetet. Rutinerade trädgårsskötare kan även hjälpa dig med mer avancerade trädgårdssysslor som trädfällning. Vid trädfällning handlar det om stora krafter som sätts i rörelse, det medför även faror för dig och din omgivning. Därav ska man alltid låta en expert stå för trädfällningen. Det finns även många riktlinjer när det gäller trädbeskärning. Rätt utrustning både förenklar och är viktigt. Det gäller även kännedrom kring träd och växter, vilken metod som passar bäst beror på trädet.

Det är viktigt att se sin trädgård som ett långsiktigt och fortlöpande projekt. Många blommor och växter kräver plantering i förväg, varför du måste ha framförhållning. Med en trädgårdsmästare får du garanterat ett kvalitativt resultat, vilket din blomstrande trädgård är ett bevis på.