Skörpinge Gård logo

Skörpinge Gård

ängelholm

Presentation

Om oss

På Skörpinge Gård i Ängelholm utföra vi jobbet vid trädfällning, stubbfräsning, röjning, underhåll av hagar och för att hålla din trädgård och gräsmatta fin och välskött. Har du större samlingar med ris och grenar, flisar vi detta och tar bort.
Om du inte vill göra jobbet själv, så gör vi det åt dig.
Vi har 18m skylift.

Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Skörpinge Gård. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  650329-****
För enskilda firmor saknas publik ekonomisk information.

Omdömen

5
av 16

omdömen

 • Äntligen en hantverkare som 1. överhuvudtaget dyker upp 2. lämnar en tydlig offert 3. har ett trevligt bemötande 4. gör jobbet proffsigt
  Stefan Jern
  Svar
  Tack Stefan - det var trevligt att höra :-) Har det gott i din nya soliga plats utan risk för fallande grenar!!
 • Fällde ett större träd med goda resultat. Utförde arbetet snabbt efter första kontakten och lämnade arbetsplatsen i utmärkt skick trots att de behövde ta bort bitar av ett staket.
  Antonio
  Svar
  Tack Antonio - det gick jättebra men stammen var tung 😳😳🌳
 • Helt fantastiska ! Arbetade väldigt proffsigt! På kort tid, fick precis som jag önskade o lite till, Rekomenderar dom varmt , Alla egenskaper ovan stämmer fullständigt på dessa 2 män. Tusen tack!!!!!
  Inger Johansson
  Svar
  Tack snälla Inger - det var jätte trevligt att jobbar hos er - fint i skogen :-) och tack för alla kakor och nybakad - det uppskattade vi.
 • Toppbetyg. Mycket bra att arbeta med och löste allt som kom upp på ett väldigt bra sätt. Bra priser. Kan varmt rekommenderas.
  Jonas Gunnarsson
  Svar
  Tack Jonas - huset blir mycket ljusare 😊😊🌳🌳
 • Proffesionellt bemötande och utförande av beställt arbete som utökades till 15 styck träd med stubbfräsning. Skörpinge gård kan jag varmt rekommendera.
  Lars Grundström
  Svar
  Tack Lars det var en fin dag i Saxtorps skog - myggorna gillade mig - 35 bett fick jag på armarna 🦟😳😊

Kontakta