Trädgårdshjälp i Göteborg

Behöver du hjälp med trädgården i Göteborg? Oavsett om du behöver klippa häcken, plantera nya växter eller klippa gräset - hos Servicefinder hittar du erfarna trädgårdsmästare som står redo att hjälpa dig med din trädgård.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Snabb kontakt och utfört arbete. Trevlig personal

Vad avser uppdraget?
Du måste välja minst ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 310
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera trädgårdsmästare för din trädgård, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömträdgård och anlita ett företag som verkligen kan trädgårdsarbetet. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta trädgårdsmästare som får jobbet gjort.

Hitta rätt trädgårdsmästare för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Så tycker användarna om våra trädgårdsmästare

TT.Trädgårdsservice

Byte av slipers och plantering av häck i Partille, inom 3 månader

Bra bemötande, lätt att samarbeta med. Otroligt effektiva. Kan varmt rekom
– Jakob
maj 2023

Stenläggning i Göteborg

Ville ha ett rekommenderat pris på jobbet. Var nöjd skall återkomma senare.
– Kristina olin
maj 2024

Beskärning av tre äppleträd i Göteborg

Bra jobb och trevligt bemötande.
– Yvonne
september 2023

Populära tjänster relaterade till trädgårdsarbete

Markarbete i Göteborg

Markarbete i Göteborg

Ska du bygga ett nytt hus eller varför inte en sommarstuga? Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Kom igång nedan - det är helt gratis att lämna en förfrågan.

Sten/Plattsättning i Göteborg

Sten/Plattsättning i Göteborg

Stenläggare, plattsättare, markentreprenörer eller tädgårdsanläggare - lämna en förfrågan hos oss och du får offerter från rätt företagare som kan hjälpa dig, oavsett vad de kallar sig. Det är alltid gratis att fråga och du förbinder dig inte för något.

Trädfällning i Göteborg

Trädfällning i Göteborg RUT

Letar du efter en erfaren arborist (trädfällare)?

Asfaltering i Göteborg

Asfaltering i Göteborg

Planerar du att asfaltera din uppfart eller något annat på din tomt? Med asfalt får du en slät yta som kräver lite underhåll och ger ett schyst utseende. Hos Servicefinder hittar du duktiga företag som kan hjälpa dig med både planering och genomförande av din asfaltering.

Några av våra populära företag

MJ Maestro Byggservice

(6 omdömen)

"Hj\u00e4lper privatpersoner med olika byggprojekt. snickare, m\u00e5lare,golvl\u00e4ggning och platts\u00e4ttare. Innehar F-skatt samt …

"Hj\u00e4lper privatpersoner med olika byggprojekt. snickare, m\u00e5lare,golvl\u00e4ggning och platts\u00e4ttare. Innehar F-skatt samt f\u00f6rs\u00e4kringar som ger trygghet till kund. Tveka inte att h\u00f6ra av er. \ud83d\ude03 Mvh Mike MJ Maestro Byggservice"

ILDAL BYGG ÅKERI AB

(3 omdömen)

ILDAL BYGG ÅKERI AB är ett företag som har en lång och gedigen erfarenhet när det gäller hus renovering och nybyggnad. Sammanfattningsvis är våra …

ILDAL BYGG ÅKERI AB är ett företag som har en lång och gedigen erfarenhet när det gäller hus renovering och nybyggnad. Sammanfattningsvis är våra verksamhetsområde följande: - Uppsättning av innerväggar - Dörr och fönster bytte - Golvslipning - Golvläggning - Målning och tapetsering Vi jobbar dessutom med …

Pütters Skog & Trädgård AB

(1 omdöme)

Vi utför alla typer av trädfällningar, trädbeskärningar och grönyteskötsel. Vi har stort fokus på kunden och kvalitén i våra arbeten. Vi har rätt …

Vi utför alla typer av trädfällningar, trädbeskärningar och grönyteskötsel. Vi har stort fokus på kunden och kvalitén i våra arbeten. Vi har rätt personal, försäkringar, utbildningar och fokus. Vi arbetar över hela Västra Götaland!

Henrik Isbergs Entreprenad AB

(1 omdöme)

INGA JOBB ÄR FÖR SMÅ ELLER FÖR STORA, VI LÖSER DET MESTA! Vi är det lilla företaget med det stora hjärtat och med fokus på kunden. Företaget …

INGA JOBB ÄR FÖR SMÅ ELLER FÖR STORA, VI LÖSER DET MESTA! Vi är det lilla företaget med det stora hjärtat och med fokus på kunden. Företaget startades av mig Henrik 2009. Vår inriktning är det mesta inom lantbruk och försäljning och leverans av ”hösilage” efter kundens önskemål. När det gäller grönvård vänder vi oss …

LK Allservice

(1 omdöme)

Vi erbjuder tvätt av fasad och tak. Även service av allt tillhörande trädgårdsarbete, snöskottning, gräsklippning och krattning av löv och dylikt.

Vi erbjuder tvätt av fasad och tak. Även service av allt tillhörande trädgårdsarbete, snöskottning, gräsklippning och krattning av löv och dylikt.

Adams Entreprenad

(16 omdömen)

Företagets sysselsättning är mark och anläggningsarbeten,dränering,schaktarbeten trädgårdsskötsel, plantering. Det var dags o starta eget men med …

Företagets sysselsättning är mark och anläggningsarbeten,dränering,schaktarbeten trädgårdsskötsel, plantering. Det var dags o starta eget men med över 20 års erfarenhet av branschen kan ni med fördel vända er till oss och vi är övertygade om att ni kommer att bli mycket nöjda.

IPLAX Mark & Anläggning AB

(8 omdömen)

IPLAX utför allt från mark- och VA-entreprenader för flera entreprenadbolag, både stora som små och vi arbetar med både totalentreprenader och …

IPLAX utför allt från mark- och VA-entreprenader för flera entreprenadbolag, både stora som små och vi arbetar med både totalentreprenader och generalentreprenader. Utöver det arbetar också vår specifika stengrupp med diverse projekt inom sten- och murarbeten.

Byggoreno AB

(3 omdömen)

Välkommen till Byggoreno AB! Byggoreno AB är en mångsidig företag inom bygg- och renoveringssektorn med fokus på att erbjuda våra kunder …

Välkommen till Byggoreno AB! Byggoreno AB är en mångsidig företag inom bygg- och renoveringssektorn med fokus på att erbjuda våra kunder skräddarsydda lösningar. Vår strävan är att vara den mest pålitliga och kundorienterade byggfirman i Sverige. Vi samarbetar enbart med erfarna och kompetenta yrkesmän för att …

Senaste förfrågningarna för trädgårdsarbete

Häckklippning i Göteborg

Peter lämnade en förfrågan sommaren 2024:

Häckklippning i Göteborg

Klippa ner en avenbok häck som är 3.3m hög till 2.2 meter cirka (vi visar). Den ska klippas på höjd och bredd (minska tjockleken).
Sedan smalna av en ligusterhäck på min sida gränsen och toppa den. Bortforsling av av det nedklippta.

Peter fick hjälp

3 företag svarade på förfrågan och Peter valde Zeaab Entreprenad AB för jobbet. Zeaab Entreprenad AB har utfört 11 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Zeaab Entreprenad AB fick omdömet

Mycket nöjd med trädgårdsarbetet häck-klippning,
Klippa tujahäck i Göteborg

Magnus lämnade en förfrågan våren 2024:

Klippa tujahäck i Göteborg

Har en cirka 20 meter lång tujahäck mellan min tomt och en gångbana. Den har vuxit sig alldeles för hör och behöver kapas rejält - i alla fall 1,5 meter. Behöver också tunnas ut bitvis mot gångbanan.

Magnus fick hjälp

3 företag svarade på förfrågan och Magnus valde TT.trädgårdsservice för jobbet. TT.trädgårdsservice har utfört 6 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

TT.trädgårdsservice fick omdömet

Snabb återkoppling, korrekt bemötande och ett perfekt utfört jobb. Rekommenderas varmt!
Häckklippning i Göteborg

Håkan lämnade en förfrågan hösten 2023:

Häckklippning i Göteborg

Klippning och ansning av tujahäck, 9 meter. (Tre sidor).
På ena sidan är underlaget jord och på andra sidan är det trädäck.
Bortforsling av klippavfall gör vi själva men önskar få det samlat på anvisad plats på tomten.
Önskad kapning i höjd cirka 1 meter.

Håkan fick hjälp

2 företag svarade på förfrågan och Håkan valde Rygga trädfällning för jobbet. Rygga trädfällning har utfört 8 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

Rygga trädfällning fick omdömet

Snabbt svar och utförande! Inte billigast men bekymmerslöst.

Från bloggen

2022-06-28
När Sverige visar sin bästa sida vill vi njuta av den lugna semestertillvaron och spendera mycket tid utomhus. Vill du pyssla och ta hand om din trädgård i sommar kommer här några tips som får din trädgård att blomstra.
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.

Trädgårdsarbete

Grundläggande för en välmående trädgård är planering, omsorg och underhåll. Till det hör trädgårdsarbete som rensning av rabatter, gräsklippning och bevattning. Själva trädgårdsarbetet kan vara ett ansträngande arbete. Betungande lyft tär på rygg, axlar och knän. Då kan det löna sig att investera i en trädgårdsmästare. Erfarna trädgårsskötare kan även hjälpa dig med mer avancerade trädgårdssysslor som trädfällning. Vid trädfällning är det stora krafter som sätts i rörelse, vilket ger stora säkerhetsrisker som följd. Därav ska man alltid låta en expert stå för trädfällningen. Det finns även flera regler när det gäller trädbeskärning. Rätt utrustning både underlättar och är viktigt. Det gäller även kännedrom kring träd och växter, man anpassar metoden efter trädets egenskaper.

Det är viktigt att betrakta sin trädgård som ett långsiktigt och ständigt pågående projekt. Många växter och blommor måste planteras i förväg, varför du måste planera i tid. Med en trädgårdsmästare får du garanterat ett kvalitativt resultat, vilket din grönskande trädgård är ett bevis på.

Göteborg

Göteborg som ligger på västkusten är Sveriges näst största stad och det bor fler än 579000 invånare i tätorten. Det är även den femte största staden i Norden och anlades på 1600-talet av landets dåvarande kung.

Nordens största hamn finns i Göteborg och via denna sker en stor del av Sveriges import och export. Inne i stadens centrum finns historiska byggnader som blandas med nya och det är gångavstånd mellan de flesta sevärdheter och aktiviteter. Vill du känna på stadens puls, shoppa, nuta av dans och teater, kan du promenera upp och ner längs Avenyn som är något av stans paradgata. När staden firade 300 år 1923, byggdes den berömda Poseidonstatyn som står uppställd på Götaplatsen. Denna sju meter höga staty är gjord av konstnären Carl Milles och föreställer den grekiska havsguden.

I vackra omgivningar ligger Nordens största nöjespark Liseberg, där du kan roa dig med massvis av attraktioner.