Trädfällning i Göteborg

Behöver du hjälp med trädfällning? Då kan du luta dig tillbaka och låta företagen i Göteborg hitta dig! Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med duktiga arborister. Jämför sedan offerter och omdömen och välj företaget som är bäst lämpat att sköta om dina träd.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var i Göteborg står träden?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Vänligt bemötandet och snabbt jobb tog 1 dag

Vad skall göras?
Du måste välja minst ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 705
  Pågående jobb
 • 23 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Jämför flera arborister i Göteborg, när du vill. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har många arborister anslutna i Göteborg med omnejd och vi kontrollerar dagligen att företagen är aktuella och har F-skatt. Du kan tryggt välja trädfällare genom oss, både i Göteborg och resten av landet.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats. På den här sidan kan du hitta exempeljobb från Göteborg och se omdömen om arboristerna hos dig.

Oavsett om du ska fälla träd, gallra kronor eller beskära så har vi leverantören för dig. företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta arborister som får jobbet gjort.

Visste du förresten att ordet arborist kommer från latinets arbor, som betyder just träd. De flesta tänker nog förmodligen trädfällning när träden ska sågas ner trots allt.

Tänk på att fråga efter ansvarsförsäkring och eventuella certifikat och utbildningar, speciellt om du ska fälla träd i närhet av en byggnad. Trädfällning kan vara farligt, så anlita alltid en erfaren trädfällare med rätt säkerhetsutrustning, speciellt om det rör sig om stora träd eller arbete på hög höjd.

Trädfällare gör klokt i att ha skyddsutrustning på sig

Våra trädfällare får regelbundet högsta betyg av våra konsumenter och vi är övertygade om att arboristerna i Göteborg kommer göra ett bra jobb hos dig också!

I formuläret får du också svara på om du vill ha hjälp med stubbfräsning, bortforsling av material osv. Du kan också ange när du behöver få dina träd fällda, om du är ute i god tid får du ofta bättre erbjudanden, men många arborister kan ställa upp med kort varsel om du exempelvis har ett skadat träd som hotar din bostad.

Hitta rätt trädfällare för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Så tycker användarna om våra trädfällare

Trädfällning

Inte bara priset som avgjorde ett professionellt jobb och ett fint bemötande
– Hans-Olof Strömdahl
augusti 2023

Fälla 2 tallar och eventuellt fräsa stubbarna i Lidköping

Skickligt utförande parat med bra bemötande både vad gäller fällning och borttagande av stubbar!
– Karlolof Fernow
oktober 2022

Fälla två ekar i Trollhättan

Väldigt trevligt bemötande och ett grymt bra utfört arbete
– Minna Westerlund
juni 2021

Populära tjänster relaterade till Trädfällning

Markarbete i Göteborg

Markarbete i Göteborg

Ska du bygga ett nytt hus eller varför inte en sommarstuga? Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Kom igång nedan - det är helt gratis att lämna en förfrågan.

Sten/Plattsättning i Göteborg

Sten/Plattsättning i Göteborg

Stenläggare, plattsättare, markentreprenörer eller tädgårdsanläggare - lämna en förfrågan hos oss och du får offerter från rätt företagare som kan hjälpa dig, oavsett vad de kallar sig. Det är alltid gratis att fråga och du förbinder dig inte för något.

Trädgårdsarbete i Göteborg

Trädgårdsarbete i Göteborg

Behöver du en hjälpande hand i trädgården? Oavsett om behöver hjälp med att klippa häcken, plantera växter eller klippa gräset - hos Servicefinder hittar du erfarna trädgårdsmästare som står redo att hjälpa dig med din trädgård.

Asfaltering i Göteborg

Asfaltering i Göteborg

Planerar du att asfaltera din uppfart eller något annat på din tomt? Med asfalt får du en slät yta som kräver lite underhåll och ger ett schyst utseende. Hos Servicefinder hittar du duktiga företag som kan hjälpa dig med både planering och genomförande av din asfaltering.

Populära trädfällare / arborister i Göteborg

Firma Christer Holmqvist

(6 omdömen)

Hej christer heter jag och har varit verksam inom skogsbruk sen sommaren 2001, Då började jag röja åt min farfar. Året efter så började jag min …

Hej christer heter jag och har varit verksam inom skogsbruk sen sommaren 2001, Då började jag röja åt min farfar. Året efter så började jag min gymnasiet utbildning i älvdalen på naturbruk. 2005 samma år som jag tog examen så kom stormen Gudrun så på våren så fick jag ledigt från skolan för att kunna arbeta i småland …

MJ Maestro Byggservice

(6 omdömen)

"Hj\u00e4lper privatpersoner med olika byggprojekt. snickare, m\u00e5lare,golvl\u00e4ggning och platts\u00e4ttare. Innehar F-skatt samt …

"Hj\u00e4lper privatpersoner med olika byggprojekt. snickare, m\u00e5lare,golvl\u00e4ggning och platts\u00e4ttare. Innehar F-skatt samt f\u00f6rs\u00e4kringar som ger trygghet till kund. Tveka inte att h\u00f6ra av er. \ud83d\ude03 Mvh Mike MJ Maestro Byggservice"

ILDAL BYGG ÅKERI AB

(3 omdömen)

ILDAL BYGG ÅKERI AB är ett företag som har en lång och gedigen erfarenhet när det gäller hus renovering och nybyggnad. Sammanfattningsvis är våra …

ILDAL BYGG ÅKERI AB är ett företag som har en lång och gedigen erfarenhet när det gäller hus renovering och nybyggnad. Sammanfattningsvis är våra verksamhetsområde följande: - Uppsättning av innerväggar - Dörr och fönster bytte - Golvslipning - Golvläggning - Målning och tapetsering Vi jobbar dessutom med …

Fagerberg Service & Entreprenad

(3 omdömen)

Fagerberg service & entreprenad arbetar med trädgårdstjänster och markarbeten. Jag hjälper er förbättra första intrycket vid försäljning av bostad …

Fagerberg service & entreprenad arbetar med trädgårdstjänster och markarbeten. Jag hjälper er förbättra första intrycket vid försäljning av bostad och för ökad trivsel utanför hemmet eller på arbetsplatsen. Jag verkar i och omkring Lidköping.

Pütters Skog & Trädgård AB

(1 omdöme)

Vi utför alla typer av trädfällningar, trädbeskärningar och grönyteskötsel. Vi har stort fokus på kunden och kvalitén i våra arbeten. Vi har rätt …

Vi utför alla typer av trädfällningar, trädbeskärningar och grönyteskötsel. Vi har stort fokus på kunden och kvalitén i våra arbeten. Vi har rätt personal, försäkringar, utbildningar och fokus. Vi arbetar över hela Västra Götaland!

Henrik Isbergs Entreprenad AB

(1 omdöme)

INGA JOBB ÄR FÖR SMÅ ELLER FÖR STORA, VI LÖSER DET MESTA! Vi är det lilla företaget med det stora hjärtat och med fokus på kunden. Företaget …

INGA JOBB ÄR FÖR SMÅ ELLER FÖR STORA, VI LÖSER DET MESTA! Vi är det lilla företaget med det stora hjärtat och med fokus på kunden. Företaget startades av mig Henrik 2009. Vår inriktning är det mesta inom lantbruk och försäljning och leverans av ”hösilage” efter kundens önskemål. När det gäller grönvård vänder vi oss …

Svältornas Skogstjänst

(8 omdömen)

Hej! Jag heter Bosse och driver firman Svältornas Skogstjänst. Vi är specialister på avancerad trädfällning och har över 38 års erfarenhet i …

Hej! Jag heter Bosse och driver firman Svältornas Skogstjänst. Vi är specialister på avancerad trädfällning och har över 38 års erfarenhet i branschen. Våra kunder är bl a privatpersoner, företag och kommuner. Vi anpassar utrustning och hjälpmedel efter varje träds svårighetsgrad och gör det inte krångligare än det …

Adams Entreprenad

(15 omdömen)

Företagets sysselsättning är mark och anläggningsarbeten,dränering,schaktarbeten trädgårdsskötsel, plantering. Det var dags o starta eget men med …

Företagets sysselsättning är mark och anläggningsarbeten,dränering,schaktarbeten trädgårdsskötsel, plantering. Det var dags o starta eget men med över 20 års erfarenhet av branschen kan ni med fördel vända er till oss och vi är övertygade om att ni kommer att bli mycket nöjda.

Exempel på fällda träd i Göteborg

Fälla 1 st träd i Göteborg

Anna lämnade en förfrågan våren 2024:

Fälla 1 st träd i Göteborg

Vi har ett ganska litet (uppskattar det till 2 - 2,5 m högt) men vildvuxet träd framför vårt radhus som vi vill bli av med, och skulle vilja ha en offert på vad det skulle kosta att fälla, ta bort roten och forsla bort.

Anna fick hjälp

4 företag svarade på förfrågan och Anna valde TT.trädgårdsservice för jobbet. TT.trädgårdsservice har utfört 5 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

TT.trädgårdsservice fick omdömet

Fantastisk service - snabbt, effektivt och trevligt!
Hade dessutom turen att de hade en lucka i schemat, så det gick väldigt kvickt :)
Hoppas på att ha fler uppdrag till TT.Trädgårdsservice framöver!
Fälla och bortforsla ett körsbärsträd i Göteborg

Johannes lämnade en förfrågan vintern 2021:

Fälla och bortforsla ett körsbärsträd i Göteborg

Har ett körsbärsträd (cirka 7m högt) som behöver avverkas då det börjat sjunga på sista refrängen. Står cirka 2 meter från huset men har också "fällbar" vinkel mot uppfart och gata. Gärna innan jul om så är möjligt.

Johannes fick 8 svar på sin förfrågan

Beskära en stor ek

Helena lämnade en förfrågan hösten 2023:

Beskära en stor ek

Vi har en stor ek, under hösten gick en stor gren av och någon tidigare arborist som var här för många år sedan sade att vi så småningom behövde ta bort några grenar, och nu ser vi att det är dags. Finns risk för att någon storm orsakar skada på hus eller bilar i närheten av eken. Vi bor i Kungsladugård (Majorna, Göteborg).

Helena fick hjälp

3 företag svarade på förfrågan och Helena valde Bergströms Trädtjänst AB för jobbet. Bergströms Trädtjänst AB har utfört 100 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Bergströms Trädtjänst AB fick omdömet

Professionella och trevliga, extra plus för information om vad man planerade och varför, samt snabb återkoppling.

Bloggat om trädfällning

2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-04-14
Vi har pratat med Björn på Tapper Trädfällning som gett oss svar på frågor om trädfällning. Här får du lära dig saker som är bra att veta när du går i tankarna på att fälla träd.
2018-09-06
Vilken är egentligen den bästa säsongen för trädfällning?

Trädfällning

Om du vill utöka trädgården eller få en njutbar utsikt, är trädfällning en bra lösning. Om man har skadade träd på tomten är det vanligt att dessa avlägsnas. Trädfällning är en svår process och ska inte utföras av en privatperson. Det gäller bland annat att vara medveten om trädets fällriktning och räckvidd. Om en privatperson fäller trädet på fel sätt kan människor, hus och kringliggande områden ta skada.

Det finns olika metoder och redskap man kan använda sig av vid trädfällning. Trädet kan fällas från marken eller till följd av att en arborist klättrar upp i trädet och sågar av delar av trädet. Det sistnämnda kallas sektionsfällning. Professionella trädfällare vet exakt hur de ska agera, och ser till att trädet fälls på ett tryggt och smidigt sätt.

Göteborg

Göteborg ligger på Sveriges västkust och är landets näst största stad med sina 579000 invånare. Det är även den femte största staden i Norden och anlades på 1600-talet av landets dåvarande kung.

En stor del av Sveriges import och export sker via stadens hamn som är Nordens största. Inne i stadens centrum finns historiska byggnader som blandas med nya och det är gångavstånd mellan de flesta sevärdheter och aktiviteter. Göteborgs paradgata är Avenyn, där du kan shoppa, se på dans, teater eller bara suga in stadens pulserande atmosfär. När staden firade 300 år 1923, byggdes den berömda Poseidonstatyn som står uppställd på Götaplatsen. Den är gjord av kostnären Carl Milles och består av en sju meter hög avbild av den grekiska havsguden.

Liseberg som är Nordens största nöjespark ligger vackert omgivet och är fullt av roliga åkattraktioner, är ett måste för en besökare.