Trädfällning i Täby

Behöver du hjälp med trädfällning? Då kan du luta dig tillbaka och låta företagen i Täby hitta dig! Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med duktiga arborister. Jämför sedan offerter och omdömen och välj företaget som är bäst lämpat att sköta om dina träd.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var i Täby står träden?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Snabbt på plats! Gjorde ett snabbt och bra jobb! Rekommenderar !!!

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Vad skall göras?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 030
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Jämför flera arborister i Täby, när du vill. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har många arborister anslutna i Täby med omnejd och vi kontrollerar dagligen att företagen är aktuella och har F-skatt. Du kan tryggt välja trädfällare genom oss, både i Täby och resten av landet.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats. På den här sidan kan du hitta exempeljobb från Täby och se omdömen om arboristerna hos dig.

Oavsett om du ska fälla träd, gallra kronor eller beskära så har vi leverantören för dig. företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta arborister som får jobbet gjort.

Visste du förresten att ordet arborist kommer från latinets arbor, som betyder just träd. De flesta tänker nog förmodligen trädfällning när träden ska sågas ner trots allt.

Tänk på att fråga efter ansvarsförsäkring och eventuella certifikat och utbildningar, speciellt om du ska fälla träd i närhet av en byggnad. Trädfällning kan vara farligt, så anlita alltid en erfaren trädfällare med rätt säkerhetsutrustning, speciellt om det rör sig om stora träd eller arbete på hög höjd.

Trädfällare gör klokt i att ha skyddsutrustning på sig

Våra trädfällare får regelbundet högsta betyg av våra konsumenter och vi är övertygade om att arboristerna i Täby kommer göra ett bra jobb hos dig också!

I formuläret får du också svara på om du vill ha hjälp med stubbfräsning, bortforsling av material osv. Du kan också ange när du behöver få dina träd fällda, om du är ute i god tid får du ofta bättre erbjudanden, men många arborister kan ställa upp med kort varsel om du exempelvis har ett skadat träd som hotar din bostad.

Hitta rätt trädfällare för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

Beskriv ditt uppdrag

Skapa en gratis förfrågan på bara några minuter och få kontakt med duktiga företag.

Jämför företag

Jämför offerter och omdömen och chatta med företagen i lugn och ro innan du gör ditt val.

Välj företag

Välj det företag som känns bäst för jobbet och känn dig trygg med att jobbet blir utfört av proffs!

Så tycker användarna om våra trädfällare

Fälla och bortforsla ca 10 st träd i Danderyd

Nylanders trädfällning är både punktliga, noggranna, skickliga och prisvärda. Kan varmt rekommendera dem.
– Annelie Wistedt
september 2020

Fälla 1 st träd på Ekerö

Fick direkt ett bra förtroende för Totte o han skötte allt efter överenskommelse o tid.
– Patrik Antonsbacke
mars 2023

Fälla och såga ca 8-10 st träd i Tyresö

Duktiga, snabba och enkla att ha att göra med. Väldigt måna om kunden och att göra ett bra jobb. Trevligt bemötande hela tiden.
– Cilla Ulfberg
juli 2022

Populära tjänster relaterade till Trädfällning

Markarbete i Täby
Markarbete i Täby

Ska du bygga ett nytt hus eller varför inte en sommarstuga? Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Kom igång nedan - det är helt gratis att lämna en förfrågan.

Sten/Plattsättning i Täby
Sten/Plattsättning i Täby

Stenläggare, plattsättare, markentreprenörer eller tädgårdsanläggare - lämna en förfrågan hos oss och du får offerter från rätt företagare som kan hjälpa dig, oavsett vad de kallar sig. Det är alltid gratis att fråga och du förbinder dig inte för något.

Trädgårdsarbete i Täby
Trädgårdsarbete i Täby

Behöver du en hjälpande hand i trädgården? Oavsett om behöver hjälp med att klippa häcken, plantera växter eller klippa gräset - hos Servicefinder hittar du erfarna trädgårdsmästare som står redo att hjälpa dig med din trädgård.

Asfaltering i Täby
Asfaltering i Täby

Planerar du att asfaltera din uppfart eller något annat på din tomt? Med asfalt får du en slät yta som kräver lite underhåll och ger ett schyst utseende. Hos Servicefinder hittar du duktiga företag som kan hjälpa dig med både planering och genomförande av din asfaltering.

Populära trädfällare / arborister i Täby

NGC Trädfällning AB

(13 omdömen)

NGC grundades 2014. Vi har flerårig erfarenhet med inriktning på träd och tomtvård. Oaktat om det är trädet vid sommarstugan eller hantering av …

NGC grundades 2014. Vi har flerårig erfarenhet med inriktning på träd och tomtvård. Oaktat om det är trädet vid sommarstugan eller hantering av stormfälld eller skadad skog på den stora skogsfastigheten. Inga träd är för stora, för små eller för många. Vill du ta ner ett träd innan nästa storm gör det åt dig, eller …

Jeshua Service Handelsbolag

(8 omdömen)

Om oss Vi på Jeshua Service är specialister på städning och verksamma i Stockholmsregionen där vi erbjuder våra tjänster till restauranger så väl …

Om oss Vi på Jeshua Service är specialister på städning och verksamma i Stockholmsregionen där vi erbjuder våra tjänster till restauranger så väl som privatpersoner, företag, hotell, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Som ett erfaret städföretag vet vi hur viktigt det är att restaurangen är snygg och ren för …

Rosengrens Trädgård & Allservice

(5 omdömen)

Vår målsättning är att förenkla vardagen för både privatpersoner och företag. Vi är verksamma inom trädgård, utför allt från mossrivning, …

Vår målsättning är att förenkla vardagen för både privatpersoner och företag. Vi är verksamma inom trädgård, utför allt från mossrivning, gräsklippning, trädfällninging. Vi hjälper gärna till med saker som berör hushållet. Enklare vaktmästeri, bortforsling till återvinning osv.

Hamilton Tree Solutions AB

(5 omdömen)

Enmansföretag som siktar mot stjärnorna, men börjar i trädtopparna. Utför alla former av trädjobb med fokus på kvalitét och nöjda kunder. Erbjuder …

Enmansföretag som siktar mot stjärnorna, men börjar i trädtopparna. Utför alla former av trädjobb med fokus på kvalitét och nöjda kunder. Erbjuder kostnadsfri offert i Uppsala/Stockholm området.

Elm & Oak AB

(3 omdömen)

Företaget bedriver verksamhet inom trädfällning, manuell avverkning, gallring, sly röjning, bortforsling av träd och annan vegetation. Även att …

Företaget bedriver verksamhet inom trädfällning, manuell avverkning, gallring, sly röjning, bortforsling av träd och annan vegetation. Även att återbruka så mycket som möjligt av trä och sly som sågas ned i form av finsnickeri, ved och flis.

Trälhavets Alltjänst AB

(3 omdömen)

Vi utför trädfällning och trädgårdsskötsel i skärgården. Vi har egen båt och kan utföra jobb på öar utan landförbindelse.

Vi utför trädfällning och trädgårdsskötsel i skärgården. Vi har egen båt och kan utföra jobb på öar utan landförbindelse.

Sid & Mark AB

(1 omdöme)

Hej allt om oss ni kan se på vårans websida sidmarkab.se

Hej allt om oss ni kan se på vårans websida sidmarkab.se

Mindes Trädfällning AB

(2 omdömen)

Vi på Mindes Trädfällning AB hjälper dig med trädfällning, beskärning, röjning, stubbfräsning, bortforsling, skottning, skogsavverkning till fasta …

Vi på Mindes Trädfällning AB hjälper dig med trädfällning, beskärning, röjning, stubbfräsning, bortforsling, skottning, skogsavverkning till fasta priser eller per timme.

Exempel på fällda träd i Täby

Toppning och fällning

Johan lämnade en förfrågan sommaren 2023:

Toppning och fällning

Har två träd som behöver toppas. En tall och en björk. Klättring ingår alltså. Förutom dessa har jag tre mindre träd som ska fällas på ca 8-10m. En tall, en gran och en björk. Alla tre står rätt nära en luftfiberkabel men borde inte vara något problem. Tacksam för offert på antingen bara toppning/fällning eller även inklusive bortforsling av riset.

Johan fick hjälp

3 företag svarade på förfrågan och Johan valde MATS ROSENHOLM FRITID för jobbet. MATS ROSENHOLM FRITID har utfört 9 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

MATS ROSENHOLM FRITID fick omdömet

Toppen!
Bra kontakt och utförande.
Kommer säkert höra av igen när det blir dags nästa gång.
Fälla 6-8 st träd i Täby

Björn lämnade en förfrågan våren 2020:

Fälla 6-8 st träd i Täby

Hej

Vi önskar med detta en offert för borttagning av följande antal träd placerade i en sluttning mellan syrenhäck och garage.

1. 1 st Kastanjeträd ca 5-6 meter högt – allt bort inkl stubbfickning eller iaf borttag av stubben
2. 2 st lövträd (kanske asp) ca 6 meter högt allt bort
3. 6 st smala tallar – ca 6 meter höga men mycket smala och en är ”redan heldöd”, stamm - skall sågas upp i vedklabbar om 35-40 cm, men ris fraktas bort

Adress; Gråstensvägen 4 Täby om Ni vill inspektera innan Ni lämnar offert. Bild bifogas.

Arbete utfört när Ni kan gärna före maj månad.

Om arbete sker före den 20 april kan ris läggas på gatan då föreningen har risinhämtning för majbrasan.

Björn fick hjälp

7 företag svarade på förfrågan och Björn valde Storholmen Träd AB för jobbet. Storholmen Träd AB har utfört 41 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Storholmen Träd AB fick omdömet

Bemötandet intelefonera, Mail, och vid utförande av trädfällning var exceptionellt professionellt. Att de dessutom var prisvärda vid jämförelse med ett par andra trädfällningsfirmor gav ett extra plus i kanten, men bemötandet i alla led var det som fällde vårt avgörande till Storholmen Träds fördel. Arbetet utfördes mer än väl på tid också.
Kapa och bortforsla höjden och omkretsen av ett yvigt äppelträd i Täby

Lars lämnade en förfrågan hösten 2022:

Kapa och bortforsla höjden och omkretsen av ett yvigt äppelträd i Täby

Har ett yvigt äppelträd som behöver kapas så att höjden och omkretsen minskar då jag skall installera solceller på hustaket som då delvis kommer i skugga. De grenar som då tas bort skall bortforsling.

Lars fick hjälp

2 företag svarade på förfrågan och Lars valde MATS ROSENHOLM FRITID för jobbet. MATS ROSENHOLM FRITID har utfört 9 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

MATS ROSENHOLM FRITID fick omdömet

Vänlig,punktlig och serviceinriktad

Bloggat om trädfällning

2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-04-14
Vi har pratat med Björn på Tapper Trädfällning som gett oss svar på frågor om trädfällning. Här får du lära dig saker som är bra att veta när du går i tankarna på att fälla träd.
2018-09-06
Vilken är egentligen den bästa säsongen för trädfällning?

Trädfällning

Om du vill utvidga trädgården eller få en njutbar utsikt, är trädfällning lösningen! Trädfällning görs många gånger när fallfärdiga träd riskerar att skada din egendom. Trädfällning är ett komplicerat förlopp och är inget du ska göra på egen hand. En trädfällare har oersättliga kunskaper om trädets räckvidd och fällriktning. Försöker man fälla trädet på egen hand kan människor, hus och kringliggande områden skadas.

Det krävs att man väljer rätt verktyg och tillvägagångssätt vid trädfällning. Trädet kan fällas från marken eller genom att en arborist klättrar upp i trädet och kapar av delar av trädet. Det sistnämnda kallas sektionsfällning. Ett proffs inom trädfällning arbetar effektivt, och säkerställer att trädet fälls på ett tryggt och enkelt sätt.

Täby

Enligt Täby kommuns hemsida sätter man i Täby ett stort fokus på grönområdena och den kringliggande naturen. Kände du exempelvis till att Täby har två småbåtshamnar? Täbys kommunsymbol, en ljusblå sköld med ett kors bestående av fyra kors (eller som den korrekta balsoneringen lyder; I blått fält ett korsat kors med avrundade armar av silver), har sin förlaga i runstenen "Risbylestenen". Runstenen står nära Täby Golfklubb invid Skålhamravägen. Täby har ett av Sveriges absolut största köpcentrum - Täby Centrum, där du hittar etthundrasextio affärer och möjlighet att parkera närmare två tusen bilar. Geografiskt ligger Täby en bit norr om Stockholm i södra Uppland. Tätorten Täby är kommunöverskridande och täcker in Danderyd och Sollentuna. Täby är en förort till Stockholm, men visste du att det är en av landets 20 största orter med sina 72000 invånare.

Den välkända galoppbanan, Täby Galopp sätter Täby på kartan för många. Andra kända ortsnamn i Täby omfattar Hägernäs, Lahäll, Enebyberg, eller varför inte Arninge? Om du letar efter "[katistad]" så kan du säkert få offerter ifrån företag även i dessa orter, eller rentav från företag i Ensta, Roslags Näsby eller Vallatorp. Det är inte bara många invånare i Täby, det finns också en mängd verksamma företag här. Eftersom Täby till stor del består av villor och enbostadshus och mindre fastigheter så finns här många hantverkare som kan hjälpa till i hemmet och ServiceFinder förmedlar ofta uppdrag inom Täby med omnejd.

Man når Täby via Europaväg 18 eller Norrortsleden från E4:an. Kommunalt går Roslagsbanan hit från Östra Station i Stockholm och Täby ingår i SL:s trafikområde. Kändisar saknas inte i kommunen och de med anknytning till tätorten Täby finns exempelvis stadsminister Fredrik Reinfeldt, komikern Johan Rhenborg, artisterna Nenne Grönvall, Jerry Williams och många andra.