Trädfällning i Sundbyberg

Behöver du hjälp med trädfällning? Då kan du luta dig tillbaka och låta företagen i Sundbyberg hitta dig! Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med duktiga arborister. Jämför sedan offerter och omdömen och välj företaget som är bäst lämpat att sköta om dina träd.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var i Sundbyberg står träden?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Dom var trevliga, tillmötesgående och professionella. Städade och ordentliga.

Vad skall göras?
Du måste välja minst ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 232
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Jämför flera arborister i Sundbyberg, när du vill. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har många arborister anslutna i Sundbyberg med omnejd och vi kontrollerar dagligen att företagen är aktuella och har F-skatt. Du kan tryggt välja trädfällare genom oss, både i Sundbyberg och resten av landet.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats. På den här sidan kan du hitta exempeljobb från Sundbyberg och se omdömen om arboristerna hos dig.

Oavsett om du ska fälla träd, gallra kronor eller beskära så har vi leverantören för dig. företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta arborister som får jobbet gjort.

Visste du förresten att ordet arborist kommer från latinets arbor, som betyder just träd. De flesta tänker nog förmodligen trädfällning när träden ska sågas ner trots allt.

Tänk på att fråga efter ansvarsförsäkring och eventuella certifikat och utbildningar, speciellt om du ska fälla träd i närhet av en byggnad. Trädfällning kan vara farligt, så anlita alltid en erfaren trädfällare med rätt säkerhetsutrustning, speciellt om det rör sig om stora träd eller arbete på hög höjd.

Trädfällare gör klokt i att ha skyddsutrustning på sig

Våra trädfällare får regelbundet högsta betyg av våra konsumenter och vi är övertygade om att arboristerna i Sundbyberg kommer göra ett bra jobb hos dig också!

I formuläret får du också svara på om du vill ha hjälp med stubbfräsning, bortforsling av material osv. Du kan också ange när du behöver få dina träd fällda, om du är ute i god tid får du ofta bättre erbjudanden, men många arborister kan ställa upp med kort varsel om du exempelvis har ett skadat träd som hotar din bostad.

Hitta rätt trädfällare för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Så tycker användarna om våra trädfällare

Korta ner växter på ca 2 m i Upplands Väsby

Effektiva och snygg upprensning av det beslutna.
– Jörgen Gaevert
april 2021

Fälla 1 st träd på Ekerö

Fick direkt ett bra förtroende för Totte o han skötte allt efter överenskommelse o tid.
– Patrik Antonsbacke
mars 2023
Trädfällarna

Fälla, stubbfräsa och bortforsla ca 4 st träd i Österåker

Vi är genomgående mycket nöjda med Trädfällarna. De svarade och agerade snabbt på offertförfrågan. Föreslog ett rimligt pris. Samt utförde arbetet helt till belåtenhet med ett vänligt och proffsigt bemötande.
– Gunilla Lagerström
mars 2023

Populära tjänster relaterade till Trädfällning

Markarbete i Sundbyberg

Markarbete i Sundbyberg

Ska du bygga ett nytt hus eller varför inte en sommarstuga? Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Kom igång nedan - det är helt gratis att lämna en förfrågan.

Sten/Plattsättning i Sundbyberg

Sten/Plattsättning i Sundbyberg

Stenläggare, plattsättare, markentreprenörer eller tädgårdsanläggare - lämna en förfrågan hos oss och du får offerter från rätt företagare som kan hjälpa dig, oavsett vad de kallar sig. Det är alltid gratis att fråga och du förbinder dig inte för något.

Trädgårdsarbete i Sundbyberg

Trädgårdsarbete i Sundbyberg

Behöver du en hjälpande hand i trädgården? Oavsett om behöver hjälp med att klippa häcken, plantera växter eller klippa gräset - hos Servicefinder hittar du erfarna trädgårdsmästare som står redo att hjälpa dig med din trädgård.

Asfaltering i Sundbyberg

Asfaltering i Sundbyberg

Planerar du att asfaltera din uppfart eller något annat på din tomt? Med asfalt får du en slät yta som kräver lite underhåll och ger ett schyst utseende. Hos Servicefinder hittar du duktiga företag som kan hjälpa dig med både planering och genomförande av din asfaltering.

Populära trädfällare / arborister i Sundbyberg

NGC Trädfällning AB

(16 omdömen)

NGC grundades 2014. Vi har flerårig erfarenhet med inriktning på träd och tomtvård. Oaktat om det är trädet vid sommarstugan eller hantering av …

NGC grundades 2014. Vi har flerårig erfarenhet med inriktning på träd och tomtvård. Oaktat om det är trädet vid sommarstugan eller hantering av stormfälld eller skadad skog på den stora skogsfastigheten. Inga träd är för stora, för små eller för många. Vill du ta ner ett träd innan nästa storm gör det åt dig, eller …

Greenwood Partners AB

(10 omdömen)

Välkomna till Greenwood partners AB! Vi är ett företag som verkar inom stor Stockholm med omnejd. Vi har flera års erfarenhet av träd och …

Välkomna till Greenwood partners AB! Vi är ett företag som verkar inom stor Stockholm med omnejd. Vi har flera års erfarenhet av träd och trädgårdsskötsel. Ett urval av våra tjänster som vi erbjuder är: -Arborist tjänster -Trädfällning -Trädgårdsmästare -Markarbete & anläggning -Beskärning -Stubbfräsning …

Rosengrens Trädgård & Allservice

(6 omdömen)

Vår målsättning är att förenkla vardagen för både privatpersoner och företag. Vi utför alla typer av jobb som finns i en trädgård. Vi hjälper gärna …

Vår målsättning är att förenkla vardagen för både privatpersoner och företag. Vi utför alla typer av jobb som finns i en trädgård. Vi hjälper gärna till med saker som berör hushållet. Enklare vaktmästeri, bortforsling till återvinning osv.

Sid & Mark AB

(4 omdömen)

Hej allt om oss ni kan se på vårans websida sidmarkab.se

Hej allt om oss ni kan se på vårans websida sidmarkab.se

Hamilton Tree Solutions AB

(6 omdömen)

Arboristföretag som siktar mot stjärnorna, men börjar i trädtopparna. Utför alla former av trädjobb med fokus på kvalitét och nöjda kunder. Erbjuder …

Arboristföretag som siktar mot stjärnorna, men börjar i trädtopparna. Utför alla former av trädjobb med fokus på kvalitét och nöjda kunder. Erbjuder kostnadsfri offert i Uppsala/Stockholm området.

Elvingehills Schakt & Entreprenad AB

(1 omdöme)

Hej mitt namn är Jimmy. Jag driver företaget elvingehills schakt o entreprenad ab sedan start maj 2021. Jag har ett flertal års erfarenhet av …

Hej mitt namn är Jimmy. Jag driver företaget elvingehills schakt o entreprenad ab sedan start maj 2021. Jag har ett flertal års erfarenhet av anläggnings maskiner för många typer av gräv och schakt arbeten samt innehar samtliga behörigheter för att framför dessa. Samt lång erfarenhet av mark arbeten. Så som …

Gröna Hem AB

(1 omdöme)

Välkommen till Gröna Hem AB, din pålitliga partner för hemunderhåll och trädgårdsarbete! Med över två års erfarenhet erbjuder vi skräddarsydda …

Välkommen till Gröna Hem AB, din pålitliga partner för hemunderhåll och trädgårdsarbete! Med över två års erfarenhet erbjuder vi skräddarsydda lösningar för både privat- och företagskunder. Från snickerijobb och målning till elinstallationer och snöröjning – vi har expertisen för att göra ditt hem eller företag …

Aruvi Trädgård AB

(1 omdöme)

Välkommen till Aruvi Trädgård AB - din pålitliga partner för trädgårdsdesign och skötsel! Med flera års erfarenhet inom branschen har vi stolt byggt …

Välkommen till Aruvi Trädgård AB - din pålitliga partner för trädgårdsdesign och skötsel! Med flera års erfarenhet inom branschen har vi stolt byggt upp en stark och pålitlig relation till våra kunder. Vi på Aruvi Trädgård är specialister inom trädgårdsdesign och underhåll. Vår passion för gröna utrymmen och vår …

Exempel på fällda träd i Sundbyberg

Trädfällning i Stockholm

Daniel lämnade en förfrågan våren 2024:

Trädfällning i Stockholm

Skulle vilja ha hjälp med att klippa/kapa ner 3-4 stycken träd ungefär 2-3 meter. Träden är ca 5-6 meter höga.

Daniel fick 4 svar på sin förfrågan

Trädfällning av 1 tall i Sundbyberg

Elin lämnade en förfrågan våren 2021:

Trädfällning av 1 tall i Sundbyberg

Har i föreningen börjat prata lite om en stor tall som står på vår mark. Jag skulle vilja få ett prisförslag på att ta ner denna för att kunna presentera detta vidare till föreningen.

Elin fick 6 svar på sin förfrågan

Fälla 2 st träd i Sundbyberg

Frida lämnade en förfrågan våren 2021:

Fälla 2 st träd i Sundbyberg

Fälla ett dött träd (typ äppelträd) på verandan, som står i hörnet av garaget och en häck. Fritt ut på andra sidan där trädet kan falla. Ca 20-30 dm tjock stam.

Sen har vi ett träd vi önskar kapa som är högre, men bara kapa upptill ca 2 meter upp i luften. Ganska tunt träd. Vet inte vad det är för träd. Bör finnas plats att ramla ner på utan problem.

Utgår ifrån att företaget inkluderar i pris - städa upp och köra iväg med träden också. Allt ska inkluderas så det inte tillkommer utgifter. Offerten bör vara tydlig med kostnader som tas.

Frida fick ett svar på sin förfrågan

Bloggat om trädfällning

2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-04-14
Vi har pratat med Björn på Tapper Trädfällning som gett oss svar på frågor om trädfällning. Här får du lära dig saker som är bra att veta när du går i tankarna på att fälla träd.
2018-09-06
Vilken är egentligen den bästa säsongen för trädfällning?

Trädfällning

Om du vill utvidga tomten eller få en härlig utsikt, är trädfällning en bra lösning. Om man har skadade träd på tomten är det vanligt att dessa avlägsnas. Trädfällning är ett komplicerat förlopp och ska alltid utföras av en professionell arborist. Det gäller bland annat att ha koll på trädets fällriktning och räckvidd. Försöker man fälla trädet på egen hand kan människor, byggnader och kringliggande områden ta skada.

Det finns ett flertal metoder och redskap man kan använda sig av vid trädfällning. Trädet kan fällas från marken eller genom att en arborist klättrar upp i trädet och sågar av delar av trädet. Det sistnämnda kallas sektionsfällning. En utbildad arborist arbetar enligt rätt metod, och ser till att trädet fälls på ett säkert och enkelt sätt.

Sundbyberg

Sundbyberg är en av fjorton kommuner i landet som fortfarande, eller ånyo kanske man ska säga, benämner sig "stad". Efter kommunreformen -71 så upphörde stadsbegreppet formellt och idag är hela Sverige helt sonika indelat i kommuner i stället. Så långt det är möjligt och tillåtet har bland annat exempelvis våra tre storstäder och Sundbyberg fortsatt att kalla sig städer. Sundbyberg strax nordväst om Stockholm är en hyggligt stor förort till huvudstaden, med 53000 invånare i slutet av 2010. Grannstaden Solna är faktistk nästan dubbelt så stort - befolkningsmässigt, men grannkommunerna har vuxit ihop så till den grad att det är svårt att hitta gränsen går utan att kika i en kommunkarta. Inför kommunreformen var det rentav nära med en sammanslagning med Solna.

Med inslag av, maktskiften och politiska "vildar" på senare tid så har Sundbyberg även varit skådeplats för en viss politisk orolighet. Det här är ovanligt, kommunen har varit ett traditionellt socialdemokratiskt fäste sedan kommunen bildades fram till valet 2006. För tillfället är problemen lösta med en socialdemokratisk blockregering stödd av KD.

Med fler än 2500 aktiva företag hittar vi SEB med 2500 anställda, Buslink, Ericsson och ytterligare ett antal stora företag med en fler än hundra anställda. Det är populärt att bosätta sig i Sundbyberg med sina bra kommunikationer. Sundbyberg korsas av både tunnelbana och pendeltåg och storstaden känns aldrig långt borta. Staden har den träffsäkra sloganen "en småstad mitt i storstaden", kanske lite roligare än "Se Sundbyberg och sedan dö" som hämtats ur en låttitel av Ulf Peder Olrog och som ibland skämtsamt används om staden.