Trädfällning i Solna

Behöver du hjälp med trädfällning? Då kan du luta dig tillbaka och låta företagen i Solna hitta dig! Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med duktiga arborister. Jämför sedan offerter och omdömen och välj företaget som är bäst lämpat att sköta om dina träd.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var i Solna står träden?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Supersnabbt svar och välutfört arbete. Trevligt bemött

Vad skall göras?
Du måste välja minst ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 232
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Jämför flera arborister i Solna, när du vill. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har många arborister anslutna i Solna med omnejd och vi kontrollerar dagligen att företagen är aktuella och har F-skatt. Du kan tryggt välja trädfällare genom oss, både i Solna och resten av landet.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats. På den här sidan kan du hitta exempeljobb från Solna och se omdömen om arboristerna hos dig.

Oavsett om du ska fälla träd, gallra kronor eller beskära så har vi leverantören för dig. företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta arborister som får jobbet gjort.

Visste du förresten att ordet arborist kommer från latinets arbor, som betyder just träd. De flesta tänker nog förmodligen trädfällning när träden ska sågas ner trots allt.

Tänk på att fråga efter ansvarsförsäkring och eventuella certifikat och utbildningar, speciellt om du ska fälla träd i närhet av en byggnad. Trädfällning kan vara farligt, så anlita alltid en erfaren trädfällare med rätt säkerhetsutrustning, speciellt om det rör sig om stora träd eller arbete på hög höjd.

Trädfällare gör klokt i att ha skyddsutrustning på sig

Våra trädfällare får regelbundet högsta betyg av våra konsumenter och vi är övertygade om att arboristerna i Solna kommer göra ett bra jobb hos dig också!

I formuläret får du också svara på om du vill ha hjälp med stubbfräsning, bortforsling av material osv. Du kan också ange när du behöver få dina träd fällda, om du är ute i god tid får du ofta bättre erbjudanden, men många arborister kan ställa upp med kort varsel om du exempelvis har ett skadat träd som hotar din bostad.

Hitta rätt trädfällare för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Så tycker användarna om våra trädfällare

Fälla, stubbfräsa och bortforsla ett träd i Vaxholm, inom 3 månader

Allt flöt på bara bra. Tydlighet med.
– Carina Linderoth
februari 2023

Ta ner och bortforsla ett körsbärsträd i Södertälje

Vi är jätte nöjda. Tack! Pierre Ardena.
– Pierre Johansson
september 2022

Arborera och bortforsla ett träd i Botkyrka

Bemötande, punktlighet och kvalitet uppfyllde alla mina krav, fem plus. Pris är svårt för mig att bedöma eftersom jag inte har något att jämföra med.
– Joel Odell
april 2024

Populära tjänster relaterade till Trädfällning

Markarbete i Solna

Markarbete i Solna

Ska du bygga ett nytt hus eller varför inte en sommarstuga? Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Kom igång nedan - det är helt gratis att lämna en förfrågan.

Sten/Plattsättning i Solna

Sten/Plattsättning i Solna

Stenläggare, plattsättare, markentreprenörer eller tädgårdsanläggare - lämna en förfrågan hos oss och du får offerter från rätt företagare som kan hjälpa dig, oavsett vad de kallar sig. Det är alltid gratis att fråga och du förbinder dig inte för något.

Trädgårdsarbete i Solna

Trädgårdsarbete i Solna

Behöver du en hjälpande hand i trädgården? Oavsett om behöver hjälp med att klippa häcken, plantera växter eller klippa gräset - hos Servicefinder hittar du erfarna trädgårdsmästare som står redo att hjälpa dig med din trädgård.

Asfaltering i Solna

Asfaltering i Solna

Planerar du att asfaltera din uppfart eller något annat på din tomt? Med asfalt får du en slät yta som kräver lite underhåll och ger ett schyst utseende. Hos Servicefinder hittar du duktiga företag som kan hjälpa dig med både planering och genomförande av din asfaltering.

Populära trädfällare / arborister i Solna

NGC Trädfällning AB

(16 omdömen)

NGC grundades 2014. Vi har flerårig erfarenhet med inriktning på träd och tomtvård. Oaktat om det är trädet vid sommarstugan eller hantering av …

NGC grundades 2014. Vi har flerårig erfarenhet med inriktning på träd och tomtvård. Oaktat om det är trädet vid sommarstugan eller hantering av stormfälld eller skadad skog på den stora skogsfastigheten. Inga träd är för stora, för små eller för många. Vill du ta ner ett träd innan nästa storm gör det åt dig, eller …

Greenwood Partners AB

(10 omdömen)

Välkomna till Greenwood partners AB! Vi är ett företag som verkar inom stor Stockholm med omnejd. Vi har flera års erfarenhet av träd och …

Välkomna till Greenwood partners AB! Vi är ett företag som verkar inom stor Stockholm med omnejd. Vi har flera års erfarenhet av träd och trädgårdsskötsel. Ett urval av våra tjänster som vi erbjuder är: -Arborist tjänster -Trädfällning -Trädgårdsmästare -Markarbete & anläggning -Beskärning -Stubbfräsning …

Rosengrens Trädgård & Allservice

(6 omdömen)

Vår målsättning är att förenkla vardagen för både privatpersoner och företag. Vi utför alla typer av jobb som finns i en trädgård. Vi hjälper gärna …

Vår målsättning är att förenkla vardagen för både privatpersoner och företag. Vi utför alla typer av jobb som finns i en trädgård. Vi hjälper gärna till med saker som berör hushållet. Enklare vaktmästeri, bortforsling till återvinning osv.

Sid & Mark AB

(4 omdömen)

Hej allt om oss ni kan se på vårans websida sidmarkab.se

Hej allt om oss ni kan se på vårans websida sidmarkab.se

Elvingehills Schakt & Entreprenad AB

(1 omdöme)

Hej mitt namn är Jimmy. Jag driver företaget elvingehills schakt o entreprenad ab sedan start maj 2021. Jag har ett flertal års erfarenhet av …

Hej mitt namn är Jimmy. Jag driver företaget elvingehills schakt o entreprenad ab sedan start maj 2021. Jag har ett flertal års erfarenhet av anläggnings maskiner för många typer av gräv och schakt arbeten samt innehar samtliga behörigheter för att framför dessa. Samt lång erfarenhet av mark arbeten. Så som …

Gröna Hem AB

(1 omdöme)

Välkommen till Gröna Hem AB, din pålitliga partner för hemunderhåll och trädgårdsarbete! Med över två års erfarenhet erbjuder vi skräddarsydda …

Välkommen till Gröna Hem AB, din pålitliga partner för hemunderhåll och trädgårdsarbete! Med över två års erfarenhet erbjuder vi skräddarsydda lösningar för både privat- och företagskunder. Från snickerijobb och målning till elinstallationer och snöröjning – vi har expertisen för att göra ditt hem eller företag …

Aruvi Trädgård AB

(1 omdöme)

Välkommen till Aruvi Trädgård AB - din pålitliga partner för trädgårdsdesign och skötsel! Med flera års erfarenhet inom branschen har vi stolt byggt …

Välkommen till Aruvi Trädgård AB - din pålitliga partner för trädgårdsdesign och skötsel! Med flera års erfarenhet inom branschen har vi stolt byggt upp en stark och pålitlig relation till våra kunder. Vi på Aruvi Trädgård är specialister inom trädgårdsdesign och underhåll. Vår passion för gröna utrymmen och vår …

Mindes Trädfällning AB

(2 omdömen)

Vi på Mindes Trädfällning AB hjälper dig med trädfällning, beskärning, röjning, stubbfräsning, bortforsling, skottning, skogsavverkning till fasta …

Vi på Mindes Trädfällning AB hjälper dig med trädfällning, beskärning, röjning, stubbfräsning, bortforsling, skottning, skogsavverkning till fasta priser eller per timme.

Exempel på fällda träd i Solna

Trädfällning BRF solna

Förfrågan lämnades hösten 2023:

Trädfällning BRF solna

BRF har besltuat att fälla två träd på framsidan. Beroende på kostnad önskas eventuellt fällning av 1-4 tallar på baksidan.

Offert önskas enligt följande:
En björk och en tall på bostadsrättsföreningens framsida (prioriteritet 1). Offert önskas med och utan stubbfräsning.

1-4 tallar på bostadsrättsföreningens baksida. Om möjligt offert med och utan stubbfräsning för 1 resp 2,3 och 4 tallar.

Konsumenten fick hjälp

3 företag svarade på förfrågan och konsumenten valde Drevvikens Trädfällning AB för jobbet. Drevvikens Trädfällning AB har utfört 21 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Ta bort en stubbe

Anna-Lena lämnade en förfrågan våren 2024:

Ta bort en stubbe

Har bilder, vill ta bort en stor stubbe. Ser ut att ha två stammar.

Anna-Lena fick hjälp

4 företag svarade på förfrågan och Anna-Lena valde Tapper Trädfällning AB för jobbet. Tapper Trädfällning AB har utfört 99 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Tapper Trädfällning AB fick omdömet

Utmärkt bemötande, svarade på alla frågor, lätt att få tag på och bestämma tid med. Nöjd till 100 % med jobbet. Kommer absolut anlita dem igen när behov finns. Professionella och prisvärda.
Trädfällning i Norrtälje, Hållsta

Carolina lämnade en förfrågan våren 2024:

Trädfällning i Norrtälje, Hållsta

Ett 20 tal fullvuxna träd (björk, gran och tall) vill vi få nedsågade och bortforslade.

Carolina fick 5 svar på sin förfrågan

Bloggat om trädfällning

2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-04-14
Vi har pratat med Björn på Tapper Trädfällning som gett oss svar på frågor om trädfällning. Här får du lära dig saker som är bra att veta när du går i tankarna på att fälla träd.
2018-09-06
Vilken är egentligen den bästa säsongen för trädfällning?

Trädfällning

Om du vill ha mer utrymme på tomten eller få en härlig utsikt, är trädfällning lösningen! Allt som oftast avlägsnar man gamla och sargade träd från egendomen. Trädfällning är en avancerad process och ska alltid utföras av en professionell trädfällare. En trädfällare har ovärderliga kunskaper om trädets räckvidd och fällriktning. Om en privatperson fäller trädet på fel sätt kan människor, hus och natur skadas.

Det finns ett flertal metoder och redskap man kan använda sig av vid trädfällning. Trädet kan fällas från marken eller genom att en arborist klättrar upp i trädet och sågar av delar av trädet. Det kallas sektionsfällning. Professionella arborister vet exakt hur de ska göra, och säkerställer att trädet fälls på ett tryggt och smidigt sätt.

Solna

Det finns närmare 83000 medborgare i Solna kommun. Närbelägna kommuner mot Solna är Sundbyberg, Stockholm och Sollentuna kommun. Kända personer med anknytning till Solna är radioprataren och provokatören Gert Fylking såväl som Thorsten Flinck.

Vid påhälsning i Solna kommun, är det värt att åka till Överjärna Gård och Ulriksdals Slottspark. I delar av Råsundavägen ligger flera småbutiker och restauranger.

Solna närmar sig toppen vad det gäller nyföretagande med de 702 nya företagen som bildades under 2010. Kärnan för livsmedelsindustrin ligger i Solna. Coop Sverige, ICA och Hemköp med flera, är några av Sveriges mest framgångsrika affärskedjor vilka har sina huvudkontor i Solna.