Trädfällning i Österåker

Behöver du hjälp med trädfällning? Då kan du luta dig tillbaka och låta företagen i Österåker hitta dig! Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med duktiga arborister. Jämför sedan offerter och omdömen och välj företaget som är bäst lämpat att sköta om dina träd.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var i Österåker står träden?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Mycket bra! Fick först hjälp med trädfällning och en tid senare med stubbfräsning. Kommer inte tveka att anlita företaget en tredje gång!

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Vad skall göras?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 030
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Jämför flera arborister i Österåker, när du vill. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har många arborister anslutna i Österåker med omnejd och vi kontrollerar dagligen att företagen är aktuella och har F-skatt. Du kan tryggt välja trädfällare genom oss, både i Österåker och resten av landet.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats. På den här sidan kan du hitta exempeljobb från Österåker och se omdömen om arboristerna hos dig.

Oavsett om du ska fälla träd, gallra kronor eller beskära så har vi leverantören för dig. företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta arborister som får jobbet gjort.

Visste du förresten att ordet arborist kommer från latinets arbor, som betyder just träd. De flesta tänker nog förmodligen trädfällning när träden ska sågas ner trots allt.

Tänk på att fråga efter ansvarsförsäkring och eventuella certifikat och utbildningar, speciellt om du ska fälla träd i närhet av en byggnad. Trädfällning kan vara farligt, så anlita alltid en erfaren trädfällare med rätt säkerhetsutrustning, speciellt om det rör sig om stora träd eller arbete på hög höjd.

Trädfällare gör klokt i att ha skyddsutrustning på sig

Våra trädfällare får regelbundet högsta betyg av våra konsumenter och vi är övertygade om att arboristerna i Österåker kommer göra ett bra jobb hos dig också!

I formuläret får du också svara på om du vill ha hjälp med stubbfräsning, bortforsling av material osv. Du kan också ange när du behöver få dina träd fällda, om du är ute i god tid får du ofta bättre erbjudanden, men många arborister kan ställa upp med kort varsel om du exempelvis har ett skadat träd som hotar din bostad.

Hitta rätt trädfällare för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

Beskriv ditt uppdrag

Skapa en gratis förfrågan på bara några minuter och få kontakt med duktiga företag.

Jämför företag

Jämför offerter och omdömen och chatta med företagen i lugn och ro innan du gör ditt val.

Välj företag

Välj det företag som känns bäst för jobbet och känn dig trygg med att jobbet blir utfört av proffs!

Så tycker användarna om våra trädfällare

Fälla 4 tallar och kapas i 30-40cm bitar i Värmdö

Välstädat och snyggt när de är klara...
– Mats Lindeberg
april 2022

Fälla ett st träd i Sollentuna

Snabba att svara. Kom och tittade samma dag. Trevliga och det kändes tryggt att ha dom här.
– Monica Wallberg
juni 2020

Fälla 1 st träd i Nacka

Snabbt och snyggt! Allt fungerade jättebra!
– Pernilla Fredriksson
september 2021

Populära tjänster relaterade till Trädfällning

Markarbete i Österåker
Markarbete i Österåker

Ska du bygga ett nytt hus eller varför inte en sommarstuga? Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Kom igång nedan - det är helt gratis att lämna en förfrågan.

Sten/Plattsättning i Österåker
Sten/Plattsättning i Österåker

Stenläggare, plattsättare, markentreprenörer eller tädgårdsanläggare - lämna en förfrågan hos oss och du får offerter från rätt företagare som kan hjälpa dig, oavsett vad de kallar sig. Det är alltid gratis att fråga och du förbinder dig inte för något.

Trädgårdsarbete i Österåker
Trädgårdsarbete i Österåker

Behöver du en hjälpande hand i trädgården? Oavsett om behöver hjälp med att klippa häcken, plantera växter eller klippa gräset - hos Servicefinder hittar du erfarna trädgårdsmästare som står redo att hjälpa dig med din trädgård.

Asfaltering i Österåker
Asfaltering i Österåker

Planerar du att asfaltera din uppfart eller något annat på din tomt? Med asfalt får du en slät yta som kräver lite underhåll och ger ett schyst utseende. Hos Servicefinder hittar du duktiga företag som kan hjälpa dig med både planering och genomförande av din asfaltering.

Populära trädfällare / arborister i Österåker

NGC Trädfällning AB

(13 omdömen)

NGC grundades 2014. Vi har flerårig erfarenhet med inriktning på träd och tomtvård. Oaktat om det är trädet vid sommarstugan eller hantering av …

NGC grundades 2014. Vi har flerårig erfarenhet med inriktning på träd och tomtvård. Oaktat om det är trädet vid sommarstugan eller hantering av stormfälld eller skadad skog på den stora skogsfastigheten. Inga träd är för stora, för små eller för många. Vill du ta ner ett träd innan nästa storm gör det åt dig, eller …

Jeshua Service Handelsbolag

(8 omdömen)

Om oss Vi på Jeshua Service är specialister på städning och verksamma i Stockholmsregionen där vi erbjuder våra tjänster till restauranger så väl …

Om oss Vi på Jeshua Service är specialister på städning och verksamma i Stockholmsregionen där vi erbjuder våra tjänster till restauranger så väl som privatpersoner, företag, hotell, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Som ett erfaret städföretag vet vi hur viktigt det är att restaurangen är snygg och ren för …

Rosengrens Trädgård & Allservice

(5 omdömen)

Vår målsättning är att förenkla vardagen för både privatpersoner och företag. Vi är verksamma inom trädgård, utför allt från mossrivning, …

Vår målsättning är att förenkla vardagen för både privatpersoner och företag. Vi är verksamma inom trädgård, utför allt från mossrivning, gräsklippning, trädfällninging. Vi hjälper gärna till med saker som berör hushållet. Enklare vaktmästeri, bortforsling till återvinning osv.

Hamilton Tree Solutions AB

(5 omdömen)

Enmansföretag som siktar mot stjärnorna, men börjar i trädtopparna. Utför alla former av trädjobb med fokus på kvalitét och nöjda kunder. Erbjuder …

Enmansföretag som siktar mot stjärnorna, men börjar i trädtopparna. Utför alla former av trädjobb med fokus på kvalitét och nöjda kunder. Erbjuder kostnadsfri offert i Uppsala/Stockholm området.

Elm & Oak AB

(3 omdömen)

Företaget bedriver verksamhet inom trädfällning, manuell avverkning, gallring, sly röjning, bortforsling av träd och annan vegetation. Även att …

Företaget bedriver verksamhet inom trädfällning, manuell avverkning, gallring, sly röjning, bortforsling av träd och annan vegetation. Även att återbruka så mycket som möjligt av trä och sly som sågas ned i form av finsnickeri, ved och flis.

Trälhavets Alltjänst AB

(3 omdömen)

Vi utför trädfällning och trädgårdsskötsel i skärgården. Vi har egen båt och kan utföra jobb på öar utan landförbindelse.

Vi utför trädfällning och trädgårdsskötsel i skärgården. Vi har egen båt och kan utföra jobb på öar utan landförbindelse.

Sid & Mark AB

(1 omdöme)

Hej allt om oss ni kan se på vårans websida sidmarkab.se

Hej allt om oss ni kan se på vårans websida sidmarkab.se

Mindes Trädfällning AB

(2 omdömen)

Vi på Mindes Trädfällning AB hjälper dig med trädfällning, beskärning, röjning, stubbfräsning, bortforsling, skottning, skogsavverkning till fasta …

Vi på Mindes Trädfällning AB hjälper dig med trädfällning, beskärning, röjning, stubbfräsning, bortforsling, skottning, skogsavverkning till fasta priser eller per timme.

Exempel på fällda träd i Österåker

Fällning av mindre prydnadstallar i Österåker

Gunilla lämnade en förfrågan våren 2023:

Fällning av mindre prydnadstallar i Österåker

Har på en slänt på tomten ett antal förvuxna prydnads-barrträd. Vissa av grenarna/stammarna hänger över grannens tomt och garage. Dessutom växer det på denna del av tomten en massa biggarå-sly.
Vi önskar få hjälp med att kapa i stort sett alla träd/buskar/sly samt få det bortforslat. Därefter önskar vi att ni fräser stubbarna som blir kvar.
Den grövsta tallgrenen är ca 20 cm diameter och 6 m hög. Grenarna växer som i knippen från marken och en del av dem växer liggande utmed marken.

Gunilla fick hjälp

3 företag svarade på förfrågan och Gunilla valde Trädfällarna för jobbet. Trädfällarna har utfört 2 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Trädfällarna fick omdömet

Vi är genomgående mycket nöjda med Trädfällarna. De svarade och agerade snabbt på offertförfrågan. Föreslog ett rimligt pris. Samt utförde arbetet helt till belåtenhet med ett vänligt och proffsigt bemötande.
Fälla och såga upp 2st träd i Österåker

Ingo lämnade en förfrågan våren 2023:

Fälla och såga upp 2st träd i Österåker

Vi söker dig som ( i Åkersberga eller i närheten) kan fälla och transportera 2 träd på vår fastighet. Träden är höga, en har vuxit snett och andra har blivit påkörda av blixtar och kluvit sig lätt. Vi ser fram emot dina förslag.

Ingo fick hjälp

4 företag svarade på förfrågan och Ingo valde Trädfällarna för jobbet. Trädfällarna har utfört 2 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Trädfällarna fick omdömet

Thank you very much for your service! Working fast, responsible and accurate. We highly recommend them!
Bortforsling av fällda trästammar i Österåker

Josefina lämnade en förfrågan hösten 2022:

Bortforsling av fällda trästammar i Österåker

Jag har låtit fälla några träd för ett par år sedan. Fällda stammar och en rishög ligger kvar och ruttnar. Nu behöver jag hjälp med att såga upp och köra bort träden till en lämplig återvinningscentral som Brännbacken t.ex.

Josefina fick hjälp

Josefina valde MATS ROSENHOLM FRITID för jobbet. MATS ROSENHOLM FRITID har utfört 9 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

MATS ROSENHOLM FRITID fick omdömet

Trevligt bemötande och snabb leverans.

Bloggat om trädfällning

2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-04-14
Vi har pratat med Björn på Tapper Trädfällning som gett oss svar på frågor om trädfällning. Här får du lära dig saker som är bra att veta när du går i tankarna på att fälla träd.
2018-09-06
Vilken är egentligen den bästa säsongen för trädfällning?

Trädfällning

Om du vill ha mer utrymme på trädgården eller få en njutbar utsikt, är trädfällning en bra lösning. Oftast avlägsnar man gamla och skadade träd från egendomen. Trädfällning är ett komplicerat förlopp och ska inte utföras av en privatperson. En trädfällare har ovärderliga kunskaper om trädets räckvidd och fällriktning. Försöker man fälla trädet på egen hand kan människor, hus och kringliggande områden skadas.

Det finns olika metoder och redskap man kan använda sig av vid trädfällning. Trädet kan fällas från marken eller till följd av att en arborist klättrar upp i trädet och kapar av delar av trädet. Det sistnämnda kallas sektionsfällning. En kunnig arborist arbetar enligt rätt metod, och ser till att trädet fälls på ett tryggt och smidigt sätt.

Österåker

Österåker ligger i Uppland men ingår i Stockholms län. Centralorten är Åkersberga. I kommunen finns omkring 44000 i population. Närliggande öar från Stockholms trädgård är Vättersö och Husarö med flera.

Företagslivet i Österåkers kommun ser bra ut och orten växer ideligen tack vare att den är omtyckt för dess bedårande kommun och omgivning. Österåker är en av de kommuner i Sverige som växer mest inom nyföretagande. Mycket beror på närheten till och kontakterna med Stockholms kommun. Det finns uppåt 2600 företag i Österåker. I Österåker finns också Nordens största producent av klassisk musik. Kommunen jobbar ständigt för ett bättre företagsklimat. Kommunen arbetar hårt för att bli Sveriges främsta skärgårdskommun. En del på vägen dit är Kanalstaden som ska förena havet med tätorten Åkersberga.

Österåker har en sagolik blandning av glesbygd, en strålande tilldragande skärgård likväl som tätort med moderniteter. I kommunen finns mycket att uppleva för både kropp och själ. Det är nära till både skog och hav. Du kan besöka idrottsanläggningar, bada i simhallen, motionera i sporthallen. Förutom detta finns det även ett stort, nytt och fräscht bibliotek där det bara blir fler och fler besökare med tiden. Det finns dessutom fyra konstgjorda gräsmattor i Österåker, där klubbarna gärna tränar ungdomarna. När du är på besök i Österåker, passa på att titta in på Länsmansgården, Österåkers stolthet i form av konsthall.