Trädfällning i Mark

Behöver du hjälp med trädfällning? Då kan du luta dig tillbaka och låta företagen i Mark hitta dig! Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med duktiga arborister. Jämför sedan offerter och omdömen och välj företaget som är bäst lämpat att sköta om dina träd.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var i Mark står träden?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Jättetrevlig, proffsig, punktlig och prisvärd. Rekommenderas verkligen! Tänker säkerhet och kvalitet. Städar snyggt efter fällning.

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Vad skall göras?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 6 564
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Jämför flera arborister i Mark, när du vill. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har många arborister anslutna i Mark med omnejd och vi kontrollerar dagligen att företagen är aktuella och har F-skatt. Du kan tryggt välja trädfällare genom oss, både i Mark och resten av landet.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats. På den här sidan kan du hitta exempeljobb från Mark och se omdömen om arboristerna hos dig.

Oavsett om du ska fälla träd, gallra kronor eller beskära så har vi leverantören för dig. företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta arborister som får jobbet gjort.

Visste du förresten att ordet arborist kommer från latinets arbor, som betyder just träd. De flesta tänker nog förmodligen trädfällning när träden ska sågas ner trots allt.

Tänk på att fråga efter ansvarsförsäkring och eventuella certifikat och utbildningar, speciellt om du ska fälla träd i närhet av en byggnad. Trädfällning kan vara farligt, så anlita alltid en erfaren trädfällare med rätt säkerhetsutrustning, speciellt om det rör sig om stora träd eller arbete på hög höjd.

Trädfällare gör klokt i att ha skyddsutrustning på sig

Våra trädfällare får regelbundet högsta betyg av våra konsumenter och vi är övertygade om att arboristerna i Mark kommer göra ett bra jobb hos dig också!

I formuläret får du också svara på om du vill ha hjälp med stubbfräsning, bortforsling av material osv. Du kan också ange när du behöver få dina träd fällda, om du är ute i god tid får du ofta bättre erbjudanden, men många arborister kan ställa upp med kort varsel om du exempelvis har ett skadat träd som hotar din bostad.

Hitta rätt trädfällare för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

Beskriv ditt uppdrag

Skapa en gratis förfrågan på bara några minuter och få kontakt med duktiga företag.

Jämför företag

Jämför offerter och omdömen och chatta med företagen i lugn och ro innan du gör ditt val.

Välj företag

Välj det företag som känns bäst för jobbet och känn dig trygg med att jobbet blir utfört av proffs!

Så tycker användarna om våra trädfällare

Fälla 1 st päronträd i Göteborg

Trevligt bemötande Snabbt och bra utfört jobb. Kan inget annat än rekommendera detta företaget varmt👍👍👍🤠
– Hans Swedinger
december 2022

Fälla fyra granar i Landvetter, Härryda

Rasmus var mycket seriös, tillmötesgående och kunnig. Han var lätt att kommunicera med, arbetade snabbt, effektivt och noggrant. Jag är jättenöjd och kan varmt rekommendera Bergströms Trädtjänst.
– Marie Hagberg
januari 2022

Trädfällning

Inte bara priset som avgjorde ett professionellt jobb och ett fint bemötande
– Hans-Olof Strömdahl
augusti 2023

Populära tjänster relaterade till Trädfällning

Markarbete i Mark
Markarbete i Mark

Ska du bygga ett nytt hus eller varför inte en sommarstuga? Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Kom igång nedan - det är helt gratis att lämna en förfrågan.

Sten/Plattsättning i Mark
Sten/Plattsättning i Mark

Stenläggare, plattsättare, markentreprenörer eller tädgårdsanläggare - lämna en förfrågan hos oss och du får offerter från rätt företagare som kan hjälpa dig, oavsett vad de kallar sig. Det är alltid gratis att fråga och du förbinder dig inte för något.

Trädgårdsarbete i Mark
Trädgårdsarbete i Mark

Behöver du en hjälpande hand i trädgården? Oavsett om behöver hjälp med att klippa häcken, plantera växter eller klippa gräset - hos Servicefinder hittar du erfarna trädgårdsmästare som står redo att hjälpa dig med din trädgård.

Asfaltering i Mark
Asfaltering i Mark

Planerar du att asfaltera din uppfart eller något annat på din tomt? Med asfalt får du en slät yta som kräver lite underhåll och ger ett schyst utseende. Hos Servicefinder hittar du duktiga företag som kan hjälpa dig med både planering och genomförande av din asfaltering.

Populära trädfällare / arborister i Mark

Dymén Trädtjänst

(3 omdömen)

Dymén Trädtjänst utför det mesta inom trädfällning och trädgård; arboristfällning och beskärning, bortforsling och stubbfräsning, häckklippning, …

Dymén Trädtjänst utför det mesta inom trädfällning och trädgård; arboristfällning och beskärning, bortforsling och stubbfräsning, häckklippning, gräsklippning, m.m. Vi utgår från Sävedalen och gör arbeten i hela Göteborgsområdet med omnejd, Bohuslän, norr Halland och Västra Götaland. Inom firman är vi två personer …

Firma Christer Holmqvist

(4 omdömen)

Hej christer heter jag och har varit verksam inom skogsbruk sen sommaren 2001, Då började jag röja åt min farfar. Året efter så började jag min …

Hej christer heter jag och har varit verksam inom skogsbruk sen sommaren 2001, Då började jag röja åt min farfar. Året efter så började jag min gymnasiet utbildning i älvdalen på naturbruk. 2005 samma år som jag tog examen så kom stormen Gudrun så på våren så fick jag ledigt från skolan för att kunna arbeta i småland …

Trädfällare Markus

(4 omdömen)

Hej Jag heter Markus Hermansson och jag utför trädfällningar, stubbfräsningar och tar hand om bortforsling.

Hej Jag heter Markus Hermansson och jag utför trädfällningar, stubbfräsningar och tar hand om bortforsling.

Mark & Design Väst AB

(2 omdömen)

Far och son vid namn Anders och Oliver. Fler decennier av erfarenhet tillsammans inom branschen. Sedan ett år tillbaka har vi drivit Mark&design …

Far och son vid namn Anders och Oliver. Fler decennier av erfarenhet tillsammans inom branschen. Sedan ett år tillbaka har vi drivit Mark&design väst.

Fagerberg Service & Entreprenad

(2 omdömen)

Fagerberg service & entreprenad arbetar med trädgårdstjänster och markarbeten. Jag hjälper er förbättra första intrycket vid försäljning av bostad …

Fagerberg service & entreprenad arbetar med trädgårdstjänster och markarbeten. Jag hjälper er förbättra första intrycket vid försäljning av bostad och för ökad trivsel utanför hemmet eller på arbetsplatsen. Jag verkar i och omkring Lidköping.

Pütters Skog & Trädgård AB

(1 omdöme)

Vi utför alla typer av trädfällningar, trädbeskärningar och grönyteskötsel. Vi har stort fokus på kunden och kvalitén i våra arbeten. Vi har rätt …

Vi utför alla typer av trädfällningar, trädbeskärningar och grönyteskötsel. Vi har stort fokus på kunden och kvalitén i våra arbeten. Vi har rätt personal, försäkringar, utbildningar och fokus. Vi arbetar över hela Västra Götaland!

JIA Skötsel AB

(1 omdöme)

JIA Skötsel AB består av tre delägare som aktivt deltar i arbetet med erfarenhet inom alla tjänster som erbjuds. I dagsläget har vi aktiva kontrakt …

JIA Skötsel AB består av tre delägare som aktivt deltar i arbetet med erfarenhet inom alla tjänster som erbjuds. I dagsläget har vi aktiva kontrakt med fastighetsförvaltningsbolag angående fastighetsskötsel, samt bostadsrättsföreningar i Göteborg där grönyteskötsel, fastighetsförvaltning, fastighetsservice och städ …

Svältornas Skogstjänst

(8 omdömen)

Hej! Jag heter Bosse och driver firman Svältornas Skogstjänst. Vi är specialister på avancerad trädfällning och har över 38 års erfarenhet i …

Hej! Jag heter Bosse och driver firman Svältornas Skogstjänst. Vi är specialister på avancerad trädfällning och har över 38 års erfarenhet i branschen. Våra kunder är bl a privatpersoner, företag och kommuner. Vi anpassar utrustning och hjälpmedel efter varje träds svårighetsgrad och gör det inte krångligare än det …

Exempel på fällda träd i Mark

Beskärning av en ek i Mark, inom 6 månader

Peter lämnade en förfrågan hösten 2022:

Beskärning av en ek i Mark, inom 6 månader

Beskärning av en 100-150 årig ek, där långa grenar börjar närma sig hustaket. Några grenar är som sagt när huset och där blir det till att avverka försiktigt, men resten är bara att släppa rakt ner. Ingen städning krävs, jag tar hand om allt som faller ner!

Peter fick 4 svar på sin förfrågan

Fällning och bortforsling av 4 st träd i Mark

Susanne lämnade en förfrågan hösten 2020:

Fällning och bortforsling av 4 st träd i Mark

Sammanlagt 4 stora träd, (1 gran + 1 björk: tomt 1) 1 ek: tomt 2)
Och 1 ek: tomt 3)
Tomt 1 vill ha pris på nedtag ing samt bortforsling av gran samt kapning i 180cm längder av björken.
Tomt 2 vill ha pris på nedtagning av eken samt bortforsling a densamma.
Tomt 3 vill ha ner eken samt pris med och utan bortforsling.

Susanne fick 3 svar på sin förfrågan

Trädfällning i Mark/ Sätila

Daniel lämnade en förfrågan sommaren 2022:

Trädfällning i Mark/ Sätila

Fälla 2 träd, 1 björk och 1 äppelträd samt kapning för hantering.

Daniel fick hjälp

3 företag svarade på förfrågan och Daniel valde Göteborgs Stubbfräsning AB för jobbet. Göteborgs Stubbfräsning AB har utfört 21 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Bloggat om trädfällning

2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-04-14
Vi har pratat med Björn på Tapper Trädfällning som gett oss svar på frågor om trädfällning. Här får du lära dig saker som är bra att veta när du går i tankarna på att fälla träd.
2018-09-06
Vilken är egentligen den bästa säsongen för trädfällning?

Trädfällning

Har du stora träd i trädgården som skymmer den vackra utsikten? Då är trädfällning lösningen för dig! Trädfällning utförs många gånger när vanskötta träd riskerar att skada din egendom. Trädfällning är ett komplicerat förlopp och ska alltid utföras av en professionell arborist. Det gäller bland annat att ha koll på trädets fällriktning och räckvidd. Försöker man fälla trädet på egen hand kan människor, byggnader och kringliggande områden skadas.

Det finns olika metoder och redskap man kan använda sig av vid trädfällning. Trädfällaren sågar endera ner trädet från marken eller kapar det bit för bit uppifrån trädet. Det kallas sektionsfällning. En kunnig arborist arbetar enligt rätt metod, och ser till att trädet fälls på ett tryggt och smidigt sätt.

Mark

Mark kommun ligger i Västra Götalands län och har en population på 24000. Via Riksväg 41 nordöst, kommer man till närliggande staden Borås. Kommunen har tankar kring att Mark ska bli det främsta alternativet bland kommunerna i Västra Götaland gällande att etablera nya företag på orten. Varje månad bjuder MINAB, Marks Idé och Näringslivsråd AB in till företagarfrukost där näringsidkare kan öppna upp för nya kontakter och samarbete mellan varandra. I Marks kommun finns vackra landskap och naturvyer att uppleva. På mindre vägar kan man vandra genom djupa skogar och lyssna till avstressande fågelkvitter och duka upp en picknick intill en stilla sjö. Utmed den 22 kilometer långa Ekleden kan man vandra eller cykla utefter stigarna. Längs Ekleden finns många ting att upptäcka bland äldre soldattorp, vildmarksmiljöer och sjöar. Längs Ekleden sitter skyltar med information, som berättar om traktens historia och ursprung. Den som är sugen på spänning kan testa klättring på klipporna i Seglora, som är ett av landets främsta berg att klättra i, enligt beundrare.