Markarbete i Mark

Ska du bygga ett nytt hus eller varför inte en sommarstuga? Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Kom igång nedan - det är helt gratis att lämna en förfrågan.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Jag är väldigt nöjd med grävningen som de utförde. Härligt bemötande och ett snabbt och smidigt utfört jobb!

Det här fältet är obligatoriskt
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 677
  Pågående jobb
 • 23 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Hitta rätt företag för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Så tycker användarna om våra företag

Markarbete av ca 50 kvm i Lerum

Bra kvallite och lätta att ha och göra med.
– Göran Bunner
januari 2023

Markarbete av ca 30 kvm i Partille, inom 3 månader

Pawel var väldigt trevlig och tillmötesgående samt gjorde ett mycket bra utfört grävningsarbete på vår tomt.
– Peter
april 2024

Markarbete i Kungälv

Väldigt nöjd med resultatet. Fått mycket beröm av förbipasserande. Dessutom till ett mycket rimligt pris. Bara positiva kommentarer.
– Micael Weiberg
maj 2024

Populära tjänster relaterade till markarbete

Sten/Plattsättning i Mark

Sten/Plattsättning i Mark

Stenläggare, plattsättare, markentreprenörer eller tädgårdsanläggare - lämna en förfrågan hos oss och du får offerter från rätt företagare som kan hjälpa dig, oavsett vad de kallar sig. Det är alltid gratis att fråga och du förbinder dig inte för något.

Trädgårdsarbete i Mark

Trädgårdsarbete i Mark

Behöver du en hjälpande hand i trädgården? Oavsett om behöver hjälp med att klippa häcken, plantera växter eller klippa gräset - hos Servicefinder hittar du erfarna trädgårdsmästare som står redo att hjälpa dig med din trädgård.

Sanering i Mark

Sanering i Mark

Vi hjälper dig att hitta och få offerter från erfarna och kompetenta yrkesmän inom <strong>sanering</strong>. Nedanför kan du lämna en kostnadsfri förfrågan och få svar från proffs. Gör det nu så sparar du både tid och pengar.

Dränering i Mark

Dränering i Mark ROT

Börjar det bli dags för dränering? Hos oss på Servicefinder får du offerter från duktiga företag som tar hand om ditt dräneringsarbete – helt gratis och utan förpliktelser.

Några av våra populära företag

MJ Maestro Byggservice

(6 omdömen)

"Hj\u00e4lper privatpersoner med olika byggprojekt. snickare, m\u00e5lare,golvl\u00e4ggning och platts\u00e4ttare. Innehar F-skatt samt …

"Hj\u00e4lper privatpersoner med olika byggprojekt. snickare, m\u00e5lare,golvl\u00e4ggning och platts\u00e4ttare. Innehar F-skatt samt f\u00f6rs\u00e4kringar som ger trygghet till kund. Tveka inte att h\u00f6ra av er. \ud83d\ude03 Mvh Mike MJ Maestro Byggservice"

Fagerberg Service & Entreprenad

(3 omdömen)

Fagerberg service & entreprenad arbetar med trädgårdstjänster och markarbeten. Jag hjälper er förbättra första intrycket vid försäljning av bostad …

Fagerberg service & entreprenad arbetar med trädgårdstjänster och markarbeten. Jag hjälper er förbättra första intrycket vid försäljning av bostad och för ökad trivsel utanför hemmet eller på arbetsplatsen. Jag verkar i och omkring Lidköping.

Hermansson Marktjänst

(1 omdöme)

Hej!! vi är ett företag som vänder oss mestadels till privat personer och föreningar. Vi har över 10 års erfarenhet av dränering och alla slags mark …

Hej!! vi är ett företag som vänder oss mestadels till privat personer och föreningar. Vi har över 10 års erfarenhet av dränering och alla slags mark jobb från plattsättning till asfaltering till dikning mm... Vi har en bred fordonspark med allt från små grävmaskiner till större maskiner för att kunna ombesörja alla …

Henrik Isbergs Entreprenad AB

(1 omdöme)

INGA JOBB ÄR FÖR SMÅ ELLER FÖR STORA, VI LÖSER DET MESTA! Vi är det lilla företaget med det stora hjärtat och med fokus på kunden. Företaget …

INGA JOBB ÄR FÖR SMÅ ELLER FÖR STORA, VI LÖSER DET MESTA! Vi är det lilla företaget med det stora hjärtat och med fokus på kunden. Företaget startades av mig Henrik 2009. Vår inriktning är det mesta inom lantbruk och försäljning och leverans av ”hösilage” efter kundens önskemål. När det gäller grönvård vänder vi oss …

IPLAX Mark & Anläggning AB

(8 omdömen)

IPLAX utför allt från mark- och VA-entreprenader för flera entreprenadbolag, både stora som små och vi arbetar med både totalentreprenader och …

IPLAX utför allt från mark- och VA-entreprenader för flera entreprenadbolag, både stora som små och vi arbetar med både totalentreprenader och generalentreprenader. Utöver det arbetar också vår specifika stengrupp med diverse projekt inom sten- och murarbeten.

Adams Entreprenad

(15 omdömen)

Företagets sysselsättning är mark och anläggningsarbeten,dränering,schaktarbeten trädgårdsskötsel, plantering. Det var dags o starta eget men med …

Företagets sysselsättning är mark och anläggningsarbeten,dränering,schaktarbeten trädgårdsskötsel, plantering. Det var dags o starta eget men med över 20 års erfarenhet av branschen kan ni med fördel vända er till oss och vi är övertygade om att ni kommer att bli mycket nöjda.

Byggoreno AB

(3 omdömen)

Välkommen till Byggoreno AB! Byggoreno AB är en mångsidig företag inom bygg- och renoveringssektorn med fokus på att erbjuda våra kunder …

Välkommen till Byggoreno AB! Byggoreno AB är en mångsidig företag inom bygg- och renoveringssektorn med fokus på att erbjuda våra kunder skräddarsydda lösningar. Vår strävan är att vara den mest pålitliga och kundorienterade byggfirman i Sverige. Vi samarbetar enbart med erfarna och kompetenta yrkesmän för att …

TCservice.

(2 omdömen)

Ett litet företag som är inriktad på personlig och bekväm lösning i din trädgård skräddarsyd för dina behov

Ett litet företag som är inriktad på personlig och bekväm lösning i din trädgård skräddarsyd för dina behov

Senaste förfrågningarna för markarbete

Lägga en underjordisk ledning nära Gröneslätt

Eugene lämnade en förfrågan våren 2024:

Lägga en underjordisk ledning nära Gröneslätt

We need a 100m pipe planted 500mm underground to connect water supply with a cottage. The job is located in the Marks Municipality area.

Eugene fick 4 svar på sin förfrågan

Markarbete i Mark infiltration

Tobias lämnade en förfrågan sommaren 2022:

Markarbete i Mark infiltration

Min infiltration är ej godkänd längre.
Så jag behöver hjälp med att göra en ny på samma plats.
Jobbet behöver göras omgående.
Pga att huset skall säljas.

Tobias fick 3 svar på sin förfrågan

Dränering  Fritidshus Västra Ingsjön

Monica lämnade en förfrågan sommaren 2021:

Dränering Fritidshus Västra Ingsjön

Dränering av fritidshus.
2 sidor cirka 10 löpmeter.
Sluttning utmed huset på ena sidan.
Trångt mellan huset med källare och en mur som delvis omgärdar det..
Kan vara svårt att komma upp till huset pga backe från allmän väg och mycket växtlighet (som kan röjas).

Monica fick hjälp

Monica valde Sätinge Allservice för jobbet. Sätinge Allservice har utfört 3 jobb via Servicefinder.

Från bloggen

2022-06-28
När Sverige visar sin bästa sida vill vi njuta av den lugna semestertillvaron och spendera mycket tid utomhus. Vill du pyssla och ta hand om din trädgård i sommar kommer här några tips som får din trädgård att blomstra.
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.

Markarbete

Innan en byggnation är det viktigt med ett ordentligt utfört markarbete. Markarbete inkluderar allt ifrån husgrunder till väganläggning. Vid ett husbygge inleds markarbetet med att forma och förbereda marken inför uppbyggandet av husgrunden. Byggnaden ska placeras där marken är som högst och i rätt fallriktning. Då riskerar man inte att regnvatten och snö flyter in under grunden och åsamkar fuktskador. För att avleda vattnet från huset brukar markarbetaren gräva ett dräneringsdike. Sista momentet är schaktning då man fyller marken med grus för att stabilisera den. Markanläggaren kan även lägga stenplattor till din blivande uteplats eller anlägga en gräsmatta. För att markarbetet och din husgrund ska bli så bra som möjligt gäller det att hitta en skicklig markentreprenör.

Mark

Mark kommun ligger i Västra Götalands län och har ett invånarantal på 24000. Via Riksväg 41 nordöst, kommer man till närliggande staden Borås. Marks kommun har en vision att Mark ska bli det främsta alternativet bland städerna i Västra Götaland gällande att etablera nya företag på orten. Månadsvis bjuder MINAB, Marks Idé och Näringslivsråd AB in till företagarfrukost där företagare kan slå upp armarna för nya kontakter och samverkan mellan företagen. I Marks kommun finns imponerande miljöer och naturvyer att uppleva. På mindre vägar kan man till fots gå genom djupa skogar och lyssna till rogivande fågelsång och duka upp en picknick intill en stilla sjö. Utmed den 22 kilometer långa Ekleden kan man jogga eller rida utefter stigarna. Längs Ekleden finns många ting att upptäcka bland äldre soldattorp, vildmarksmiljöer och åar. Längs Ekleden sitter skyltar med information, som berättar om ortens historia och ursprung. Den som söker spänning kan testa klättring på klipporna i Seglora, som är ett av landets bättre berg att klättra i, enligt entusiaster.