Trädfällning i Kristianstad

Behöver du hjälp med trädfällning? Då kan du luta dig tillbaka och låta företagen i Kristianstad hitta dig! Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med duktiga arborister. Jämför sedan offerter och omdömen och välj företaget som är bäst lämpat att sköta om dina träd.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var i Kristianstad står träden?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Mycket trevligt bemötande. Väl genomfört arbete.

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Vad skall göras?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 6 564
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Jämför flera arborister i Kristianstad, när du vill. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har många arborister anslutna i Kristianstad med omnejd och vi kontrollerar dagligen att företagen är aktuella och har F-skatt. Du kan tryggt välja trädfällare genom oss, både i Kristianstad och resten av landet.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats. På den här sidan kan du hitta exempeljobb från Kristianstad och se omdömen om arboristerna hos dig.

Oavsett om du ska fälla träd, gallra kronor eller beskära så har vi leverantören för dig. företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta arborister som får jobbet gjort.

Visste du förresten att ordet arborist kommer från latinets arbor, som betyder just träd. De flesta tänker nog förmodligen trädfällning när träden ska sågas ner trots allt.

Tänk på att fråga efter ansvarsförsäkring och eventuella certifikat och utbildningar, speciellt om du ska fälla träd i närhet av en byggnad. Trädfällning kan vara farligt, så anlita alltid en erfaren trädfällare med rätt säkerhetsutrustning, speciellt om det rör sig om stora träd eller arbete på hög höjd.

Trädfällare gör klokt i att ha skyddsutrustning på sig

Våra trädfällare får regelbundet högsta betyg av våra konsumenter och vi är övertygade om att arboristerna i Kristianstad kommer göra ett bra jobb hos dig också!

I formuläret får du också svara på om du vill ha hjälp med stubbfräsning, bortforsling av material osv. Du kan också ange när du behöver få dina träd fällda, om du är ute i god tid får du ofta bättre erbjudanden, men många arborister kan ställa upp med kort varsel om du exempelvis har ett skadat träd som hotar din bostad.

Hitta rätt trädfällare för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

Beskriv ditt uppdrag

Skapa en gratis förfrågan på bara några minuter och få kontakt med duktiga företag.

Jämför företag

Jämför offerter och omdömen och chatta med företagen i lugn och ro innan du gör ditt val.

Välj företag

Välj det företag som känns bäst för jobbet och känn dig trygg med att jobbet blir utfört av proffs!

Så tycker användarna om våra trädfällare

Arboträd Agunnaryd

Fälla ett träd i Kristianstad

Högsta betyg i såväl pris, punktlighet, utfört arbete och service!
– Jonas Söderholm
september 2020

Fälla ett träd i Staffanstorp

Mycket professionellt utfört! Gick hur snabbt och lätt som helst.
– Ann-Britt Karlsson
oktober 2020

Fälla och frakta bort en stor bok i Helsingborg, inom 3 månader

Mycket proffsig och hjälpsam
– Lennart
november 2021

Populära tjänster relaterade till Trädfällning

Markarbete i Kristianstad
Markarbete i Kristianstad

Ska du bygga ett nytt hus eller varför inte en sommarstuga? Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Kom igång nedan - det är helt gratis att lämna en förfrågan.

Sten/Plattsättning i Kristianstad
Sten/Plattsättning i Kristianstad

Stenläggare, plattsättare, markentreprenörer eller tädgårdsanläggare - lämna en förfrågan hos oss och du får offerter från rätt företagare som kan hjälpa dig, oavsett vad de kallar sig. Det är alltid gratis att fråga och du förbinder dig inte för något.

Trädgårdsarbete i Kristianstad
Trädgårdsarbete i Kristianstad

Behöver du en hjälpande hand i trädgården? Oavsett om behöver hjälp med att klippa häcken, plantera växter eller klippa gräset - hos Servicefinder hittar du erfarna trädgårdsmästare som står redo att hjälpa dig med din trädgård.

Asfaltering i Kristianstad
Asfaltering i Kristianstad

Planerar du att asfaltera din uppfart eller något annat på din tomt? Med asfalt får du en slät yta som kräver lite underhåll och ger ett schyst utseende. Hos Servicefinder hittar du duktiga företag som kan hjälpa dig med både planering och genomförande av din asfaltering.

Populära trädfällare / arborister i Kristianstad

SH - Yttremiljö AB

(6 omdömen)

Presentation SH-Yttremiljö AB är ett företag som har lång erfarenhet inom bygg & trädgård, gräsmattor (färdig gräsmatta eller sådd) sten- …

Presentation SH-Yttremiljö AB är ett företag som har lång erfarenhet inom bygg & trädgård, gräsmattor (färdig gräsmatta eller sådd) sten- och plattsättning . Vi erbjuder även trädfällning då vi har Röj-sågs kort (Klass RA) och motorsågskort. Vi är verksamma i NV-skåne och kommer gärna ut på ett kostnadsfritt besök …

Firma Karol Bortacki

(2 omdömen)

Jag professionell arborist med 8 år erfarenhet, tidigare arbetat för E.On Vi offer Arborist tjänst Avancerad trädfällning Mark fällning RUT avdrag …

Jag professionell arborist med 8 år erfarenhet, tidigare arbetat för E.On Vi offer Arborist tjänst Avancerad trädfällning Mark fällning RUT avdrag StubbfräsningBortforsling o mer Kontakt 0736167894

Björks Trädservice

(13 omdömen)

Nu när våren börjar närma sig så är det läge att ta ner träd som står dumt till eller bara ska fällas. Vi erbjuder att ta ner svåra träd och träd som …

Nu när våren börjar närma sig så är det läge att ta ner träd som står dumt till eller bara ska fällas. Vi erbjuder att ta ner svåra träd och träd som står dumt till med en säker och metodiskt och säker teknik så att hus och övriga byggnader inte tar skada. Vi på Björks Trädservice är certifierade av Säker Skog, samt …

LM SYD HB

(15 omdömen)

Välkommen till LM SYD ! För bilder och referensjobb så kolla in vår instagram @lmsyd.se Vi utför det mesta inom trädgård och anläggning Här är …

Välkommen till LM SYD ! För bilder och referensjobb så kolla in vår instagram @lmsyd.se Vi utför det mesta inom trädgård och anläggning Här är några exempel på vad vi utför * Gräsklippning * Allt inom Trädgårdsskötsel, Beskärning, ogräsrensning, plantering, Häckklippning * Anläggning, Plattläggning, Grävning mm …

Kastanjegården

(10 omdömen)

Vi är en liten gård som sysslar med småskaligt ekologiskt jordbruk och utomgårdsuppdrag inom den gröna sektorn med trädgårdsentreprenad, …

Vi är en liten gård som sysslar med småskaligt ekologiskt jordbruk och utomgårdsuppdrag inom den gröna sektorn med trädgårdsentreprenad, fastighettillsyn, maskin och transporttjänster. Vi är nya på Servicefinder som samarbetspartner men vi har lång och bred erfarenhet (Sen 1985 som lärling och sen 1994 som egen …

EA Allservice

Inga omdömen ännu

EA ALLSERVICE Varmt välkommen till EA Allservice, ett företag där trä står i fokus. Hos oss finner du ett brett utbud av tjänster inom skogs- och …

EA ALLSERVICE Varmt välkommen till EA Allservice, ett företag där trä står i fokus. Hos oss finner du ett brett utbud av tjänster inom skogs- och trädgårdsbranschen. Vi utför bland annat trädfällning, stubbfräsning samt trädflisning. Planerar du att röja upp i trädgården? Hos oss kan du hyra en container för att …

Exempel på fällda träd i Kristianstad

Fälla 2 st träd i Kristianstad

Linda lämnade en förfrågan sommaren 2020:

Fälla 2 st träd i Kristianstad

Jag har två granar minst 10 meter höga som jag önskar få ned fällda.( eventuellt bortforslat)
De står längst ner på tomten i villaområde. Granarna börjar se ngt trötta ut så det är dags att ta bort dem innan vintern.

Linda fick 4 svar på sin förfrågan

Trädfällning i Kristianstad

Lise lämnade en förfrågan vintern 2022:

Trädfällning i Kristianstad

Har ett par tallar, björkar, lönn ev bok, som jag behöver ha hjälp med all fälla och flytta på. Passar på att fråga om ni flyttar på stora stenar också.
En fråga är om det finns nåt intresse av att köpa virket, vem vänder man sig till då.

Lise fick hjälp

2 företag svarade på förfrågan och Lise valde Göinge Trädfällning för jobbet. Göinge Trädfällning har utfört 16 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

Göinge Trädfällning fick omdömet

Tack så mycket för ett väl utfört arbete och ett bra bemötande.
Inga som helst problem med nåt.
Väldigt nöjd, kan varmt rekommendera.
Fälla två träd i Balsby

Magnus lämnade en förfrågan vintern 2023:

Fälla två träd i Balsby

Fälla en stor björk och en stor tall som står på min tomt.

Magnus fick hjälp

3 företag svarade på förfrågan och Magnus valde Björks Trädservice för jobbet. Björks Trädservice har utfört 16 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Björks Trädservice fick omdömet

Vi är mycket nöjda!! Ett jättefint arbete! Företaget har ett väldigt fint bemötande och är verkligen proffsiga på de jobb som de utför. Rekommenderas varmt!!!

Bloggat om trädfällning

2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-04-14
Vi har pratat med Björn på Tapper Trädfällning som gett oss svar på frågor om trädfällning. Här får du lära dig saker som är bra att veta när du går i tankarna på att fälla träd.
2018-09-06
Vilken är egentligen den bästa säsongen för trädfällning?

Trädfällning

Om du vill frigöra utrymme på trädgården eller få en njutbar utsikt, är trädfällning lösningen! Om man har skadade träd på tomten är det vanligt att dessa avlägsnas. Trädfällning är ett komplicerat förlopp och är inget du ska göra på egen hand. Utan kontroll på trädets fällriktning och räckvidd är det mycket som kan gå fel. Om en privatperson fäller trädet på fel sätt kan människor, hus och kringliggande områden ta skada.

Trädfällning fordrar att man använder lämpliga redskap och tillvägagångssätt. Trädet kan fällas från marken eller genom att en arborist klättrar upp i trädet och sågar av delar av trädet. Det kallas sektionsfällning. Professionella arborister vet exakt hur de ska agera, och ser till att trädet fälls på ett tryggt och enkelt sätt.

Kristianstad

Som en del av Region Skåne och Skåne län finns Kristianstad kommun en bra bit upp på Skånes ostkust. I Kristianstad kommun hittar man Kristianstad och dess 74000 invånare. Vill man ta sig dit med bil kan det vara bra att känna till att Kristianstad ligger alldeles invid E22:an.

Kristianstad rymmer förutom en högskola och ett par sjyssta hotell också många vackra byggnader såsom Heliga Trefaldighetskyrkan.

Kände du till att det var i Kristianstad som det kända märket MER föddes? Japp! Kristianstad är också hemvist för massvis med andra betydande företag inom livsmedel.