Björks Trädservice

Lomma

Om Björks Trädservice

Nu när våren börjar närma sig så är det läge att ta ner träd som står dumt till eller bara ska fällas. Vi erbjuder att ta ner svåra träd och träd som står dumt till med en säker och metodiskt och säker teknik så att hus och övriga byggnader inte tar skada. 

Vi på Björks Trädservice är certifierade av Säker Skog, samt fullförsäkrade genom Länsförsäkringar, för att erbjuda er bra och säker service.  Vi genomför markfällning eller avancerad sektionsfällning genom klättring vid behov.

Helhetslösningar finns för fällning, bortforsling av stockar och grenar eller uppkapning till ved. Allt landar på samma faktura. Vårat mål är att du som kund ska erbjudas ett konkurrenskraftigt pris. Vi erbjuder kostnadsfria offerter där vi arbetar både mot fast pris eller rörligt per timme.Som privatperson kan 50% av arbetskostnaden dras av genom RUT. Vi sköter allt gentemot Skatteverket. 

Trygg, enkel och smart service riktad till privatpersoner, företag samt till föreningar. Kontakta oss mer än gärna för en offert
30

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Björks Trädservice. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 990716-••••
Bolagsform Enskild firma
Registrerat 2017-09-23
Momsregistrerat
2017-10
Registrerat för F-skatt
2017-09
Antal anställda
Omsättning 300–399 tkr
SNI
01620
Service till husdjursskötsel

Omsättning/resultat (Tkr)

För enskilda firmor saknas offentliga uppgifter om omsättning och resultat.

Kassalikviditet (%)

För enskilda firmor saknas offentliga uppgifter om kassalikviditet.

Antal anställda

För enskilda firmor saknas offentliga uppgifter om antal anställda.