Trädfällning i Haninge

Behöver du hjälp med trädfällning? Då kan du luta dig tillbaka och låta företagen i Haninge hitta dig! Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med duktiga arborister. Jämför sedan offerter och omdömen och välj företaget som är bäst lämpat att sköta om dina träd.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var i Haninge står träden?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Dom är mycket kompetenta och kunniga inom området. Mycket prisvärt och väl utfört arbete och kommer helt klart anlita igen. Rekommenderas /Tomas

Vad skall göras?
Du måste välja minst ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 232
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Jämför flera arborister i Haninge, när du vill. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har många arborister anslutna i Haninge med omnejd och vi kontrollerar dagligen att företagen är aktuella och har F-skatt. Du kan tryggt välja trädfällare genom oss, både i Haninge och resten av landet.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats. På den här sidan kan du hitta exempeljobb från Haninge och se omdömen om arboristerna hos dig.

Oavsett om du ska fälla träd, gallra kronor eller beskära så har vi leverantören för dig. företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta arborister som får jobbet gjort.

Visste du förresten att ordet arborist kommer från latinets arbor, som betyder just träd. De flesta tänker nog förmodligen trädfällning när träden ska sågas ner trots allt.

Tänk på att fråga efter ansvarsförsäkring och eventuella certifikat och utbildningar, speciellt om du ska fälla träd i närhet av en byggnad. Trädfällning kan vara farligt, så anlita alltid en erfaren trädfällare med rätt säkerhetsutrustning, speciellt om det rör sig om stora träd eller arbete på hög höjd.

Trädfällare gör klokt i att ha skyddsutrustning på sig

Våra trädfällare får regelbundet högsta betyg av våra konsumenter och vi är övertygade om att arboristerna i Haninge kommer göra ett bra jobb hos dig också!

I formuläret får du också svara på om du vill ha hjälp med stubbfräsning, bortforsling av material osv. Du kan också ange när du behöver få dina träd fällda, om du är ute i god tid får du ofta bättre erbjudanden, men många arborister kan ställa upp med kort varsel om du exempelvis har ett skadat träd som hotar din bostad.

Hitta rätt trädfällare för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Så tycker användarna om våra trädfällare

Stockholm Trädfällning & Stubbfräsning AB

Fälla ett äppelträd i Huddinge

Sågade ner vårt äppelträd och fräste bort stubben efteråt. Samt tog bort allt ris. Ser knappt att det stått ett träd där innan. Rekommenderar starkt! 😀
– Linda Holmqvist
september 2020
Stockholm Trädfällning & Stubbfräsning AB

Större trädfällning på Ekerö

Mycket trevlig trädfällare, genuint intresserad av att göra ett bra jobb! Mycket nöjd!
– Gs
juli 2020
Stockholm Trädfällning & Stubbfräsning AB

Fälla och bortforsla ca 1-2 st träd i Stockholm

Min mor som behövde hjälp var nöjd med helheten :-) *****
– Pirjo
juni 2022

Populära tjänster relaterade till Trädfällning

Markarbete i Haninge

Markarbete i Haninge

Ska du bygga ett nytt hus eller varför inte en sommarstuga? Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Kom igång nedan - det är helt gratis att lämna en förfrågan.

Sten/Plattsättning i Haninge

Sten/Plattsättning i Haninge

Stenläggare, plattsättare, markentreprenörer eller tädgårdsanläggare - lämna en förfrågan hos oss och du får offerter från rätt företagare som kan hjälpa dig, oavsett vad de kallar sig. Det är alltid gratis att fråga och du förbinder dig inte för något.

Trädgårdsarbete i Haninge

Trädgårdsarbete i Haninge

Behöver du en hjälpande hand i trädgården? Oavsett om behöver hjälp med att klippa häcken, plantera växter eller klippa gräset - hos Servicefinder hittar du erfarna trädgårdsmästare som står redo att hjälpa dig med din trädgård.

Asfaltering i Haninge

Asfaltering i Haninge

Planerar du att asfaltera din uppfart eller något annat på din tomt? Med asfalt får du en slät yta som kräver lite underhåll och ger ett schyst utseende. Hos Servicefinder hittar du duktiga företag som kan hjälpa dig med både planering och genomförande av din asfaltering.

Populära trädfällare / arborister i Haninge

Greenwood Partners AB

(10 omdömen)

Välkomna till Greenwood partners AB! Vi är ett företag som verkar inom stor Stockholm med omnejd. Vi har flera års erfarenhet av träd och …

Välkomna till Greenwood partners AB! Vi är ett företag som verkar inom stor Stockholm med omnejd. Vi har flera års erfarenhet av träd och trädgårdsskötsel. Ett urval av våra tjänster som vi erbjuder är: -Arborist tjänster -Trädfällning -Trädgårdsmästare -Markarbete & anläggning -Beskärning -Stubbfräsning …

Rosengrens Trädgård & Allservice

(6 omdömen)

Vår målsättning är att förenkla vardagen för både privatpersoner och företag. Vi utför alla typer av jobb som finns i en trädgård. Vi hjälper gärna …

Vår målsättning är att förenkla vardagen för både privatpersoner och företag. Vi utför alla typer av jobb som finns i en trädgård. Vi hjälper gärna till med saker som berör hushållet. Enklare vaktmästeri, bortforsling till återvinning osv.

Sid & Mark AB

(4 omdömen)

Hej allt om oss ni kan se på vårans websida sidmarkab.se

Hej allt om oss ni kan se på vårans websida sidmarkab.se

Elvingehills Schakt & Entreprenad AB

(1 omdöme)

Hej mitt namn är Jimmy. Jag driver företaget elvingehills schakt o entreprenad ab sedan start maj 2021. Jag har ett flertal års erfarenhet av …

Hej mitt namn är Jimmy. Jag driver företaget elvingehills schakt o entreprenad ab sedan start maj 2021. Jag har ett flertal års erfarenhet av anläggnings maskiner för många typer av gräv och schakt arbeten samt innehar samtliga behörigheter för att framför dessa. Samt lång erfarenhet av mark arbeten. Så som …

Gröna Hem AB

(1 omdöme)

Välkommen till Gröna Hem AB, din pålitliga partner för hemunderhåll och trädgårdsarbete! Med över två års erfarenhet erbjuder vi skräddarsydda …

Välkommen till Gröna Hem AB, din pålitliga partner för hemunderhåll och trädgårdsarbete! Med över två års erfarenhet erbjuder vi skräddarsydda lösningar för både privat- och företagskunder. Från snickerijobb och målning till elinstallationer och snöröjning – vi har expertisen för att göra ditt hem eller företag …

Aruvi Trädgård AB

(1 omdöme)

Välkommen till Aruvi Trädgård AB - din pålitliga partner för trädgårdsdesign och skötsel! Med flera års erfarenhet inom branschen har vi stolt byggt …

Välkommen till Aruvi Trädgård AB - din pålitliga partner för trädgårdsdesign och skötsel! Med flera års erfarenhet inom branschen har vi stolt byggt upp en stark och pålitlig relation till våra kunder. Vi på Aruvi Trädgård är specialister inom trädgårdsdesign och underhåll. Vår passion för gröna utrymmen och vår …

Mindes Trädfällning AB

(2 omdömen)

Vi på Mindes Trädfällning AB hjälper dig med trädfällning, beskärning, röjning, stubbfräsning, bortforsling, skottning, skogsavverkning till fasta …

Vi på Mindes Trädfällning AB hjälper dig med trädfällning, beskärning, röjning, stubbfräsning, bortforsling, skottning, skogsavverkning till fasta priser eller per timme.

EKCA AB

(1 omdöme)

EKCA AB EKCA AB Utför trädfällningar och trädgårdstjänster. vi skotar även ut virke och grot med Alstor miniskotare. Vi utför även måleri projekt ( …

EKCA AB EKCA AB Utför trädfällningar och trädgårdstjänster. vi skotar även ut virke och grot med Alstor miniskotare. Vi utför även måleri projekt ( innehar självklart rätt utbildningar)

Exempel på fällda träd i Haninge

Fälla 1 eller 3 st träd i Haninge

Arne lämnade en förfrågan våren 2022:

Fälla 1 eller 3 st träd i Haninge

Har 3 ekar som står på baksidan nära mina uthus. Bakom träden är det allmänning. Jag vill ha pris på fällning av enbart det största trädet, eller alla 3.
Träden ska endast fällas. Resten tar jag hand om själv förutom att jeg behöver hjälp med att "kubba" det grövsta av trädet.

Arne fick hjälp

5 företag svarade på förfrågan och Arne valde Trädfällarna i Berga för jobbet. Trädfällarna i Berga har utfört 10 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Trädfällarna i Berga fick omdömet

Fälla och såga upp 2st träd i Haninge

Christina lämnade en förfrågan våren 2023:

Fälla och såga upp 2st träd i Haninge

Hej, jag behöver hjälp med trädfällning av 2 björkar och ett ruttet/dött äppelträd samt hjälp att ta ner en gren som gått av (nås från marken).
Jag vill även ha hjälp att forsla bort allting från tomten. Vänligen återkom till mig med offert. Se bilder på träden/grenen.

Christina fick hjälp

6 företag svarade på förfrågan och Christina valde Drevvikens Trädfällning AB för jobbet. Drevvikens Trädfällning AB har utfört 21 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Drevvikens Trädfällning AB fick omdömet

De var snabba med offert, bra bemötande, snabba med att få jobbet gjort, väl utfört arbete & väldigt trevliga.
Rekommenderas!
Fälla 6-7 st träd i Haninge

Gunnar lämnade en förfrågan våren 2019:

Fälla 6-7 st träd i Haninge

Jag har 6-7 träd som behöver fällas. De flesta av dessa är nära tomtgräns och relativt stora, troligtvis Asp. Jag avser att ta hand om ris och stammar. Området på tomten är inte tillgängligt att ställa upp fordon i närheten.

Gunnar fick hjälp

4 företag svarade på förfrågan och Gunnar valde Nylanders Trädfällning AB för jobbet. Nylanders Trädfällning AB har utfört 49 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

Nylanders Trädfällning AB fick omdömet

Rimligt pris för en heldag där jag själv var med och gjorde bedömningar av vilka träd som skulle fällas. Trevligt bemötande där de som ingick i teamet själva bjöd på sina kunskaper och tips.

Bloggat om trädfällning

2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-04-14
Vi har pratat med Björn på Tapper Trädfällning som gett oss svar på frågor om trädfällning. Här får du lära dig saker som är bra att veta när du går i tankarna på att fälla träd.
2018-09-06
Vilken är egentligen den bästa säsongen för trädfällning?

Trädfällning

Om du vill ha mer utrymme på trädgården eller få en härlig utsikt, är trädfällning lösningen! Om man har skadade träd på tomten är det vanligt att dessa avlägsnas. Trädfällning är ett svårt arbete och ska inte utföras av en privatperson. Utan kontroll på trädets fällriktning och räckvidd är det mycket som kan gå fel. Försöker man fälla trädet på egen hand kan människor, byggnader och omgivning ta skada.

Det krävs att man väljer rätt verktyg och tillvägagångssätt vid trädfällning. Trädet kan fällas från marken eller genom att en trädfällare klättrar upp i trädet och sågar av delar av trädet. Sektionsfällning kallas det sistnämnda. En kunnig arborist arbetar enligt rätt metod, och säkerställer att trädet fälls på ett säkert och smidigt sätt.

Haninge

I södra Stockholm hittar vi skärgårdskommunen Haninge. Kommunen som bebos av omkring 90000 invånare är den femte folktätaste kommunen i Stockholms län. SL fyller ut Haninge mer än tillräckligt, med pendeltåg och bussar. Genom Södertörn och vidare mot Nynäshamn sträcker sig även en nybyggd motorväg som effektiviserar kommunikationen ännu mer. Från de centrala delarna av Haninge blir det plötsligt relativt kort avstånd till skärgården - med gamla Dalarö, Ornö och Muskö.

Haninge kommun är även adressen för många av Stockholms mer namnkunniga skolor. I Västerhaninge finner man en del av KTH och i Flemmingsberg finns Södertörns Högskola. En bit söderut ligger Naturbruksgymnasiet och Örlogsskolan i Berga. Till de mest namnkunniga arbetsgivarna i Haninge räknas Dagab och Coca-Cola.