Trädfällning i Botkyrka

Behöver du hjälp med trädfällning? Då kan du luta dig tillbaka och låta företagen i Botkyrka hitta dig! Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med duktiga arborister. Jämför sedan offerter och omdömen och välj företaget som är bäst lämpat att sköta om dina träd.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var i Botkyrka står träden?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Dom var trevliga, tillmötesgående och professionella. Städade och ordentliga.

Vad skall göras?
Du måste välja minst ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 232
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Jämför flera arborister i Botkyrka, när du vill. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har många arborister anslutna i Botkyrka med omnejd och vi kontrollerar dagligen att företagen är aktuella och har F-skatt. Du kan tryggt välja trädfällare genom oss, både i Botkyrka och resten av landet.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats. På den här sidan kan du hitta exempeljobb från Botkyrka och se omdömen om arboristerna hos dig.

Oavsett om du ska fälla träd, gallra kronor eller beskära så har vi leverantören för dig. företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta arborister som får jobbet gjort.

Visste du förresten att ordet arborist kommer från latinets arbor, som betyder just träd. De flesta tänker nog förmodligen trädfällning när träden ska sågas ner trots allt.

Tänk på att fråga efter ansvarsförsäkring och eventuella certifikat och utbildningar, speciellt om du ska fälla träd i närhet av en byggnad. Trädfällning kan vara farligt, så anlita alltid en erfaren trädfällare med rätt säkerhetsutrustning, speciellt om det rör sig om stora träd eller arbete på hög höjd.

Trädfällare gör klokt i att ha skyddsutrustning på sig

Våra trädfällare får regelbundet högsta betyg av våra konsumenter och vi är övertygade om att arboristerna i Botkyrka kommer göra ett bra jobb hos dig också!

I formuläret får du också svara på om du vill ha hjälp med stubbfräsning, bortforsling av material osv. Du kan också ange när du behöver få dina träd fällda, om du är ute i god tid får du ofta bättre erbjudanden, men många arborister kan ställa upp med kort varsel om du exempelvis har ett skadat träd som hotar din bostad.

Hitta rätt trädfällare för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Så tycker användarna om våra trädfällare

Stockholm Trädfällning & Stubbfräsning AB

Bortforsling av en nedsågad björk i Stockholm

Snabb o duktig, och mycket trevlig.
– Dagmar Ekström
april 2021
Säker Fällning

Fälla och såga upp 4 st träd i Österåker

Hej Johannes är best han gjort bra service och bra kvalitet och han är trevlig
– John Samy Farbodsson
oktober 2020

Fälla och såga upp ca 20 st träd på Värmdö, inom 3 månader

Vi är supernöjda, väl mött och till ett bra pris!
– Ulrika Sjöberg
augusti 2021

Populära tjänster relaterade till Trädfällning

Markarbete i Botkyrka

Markarbete i Botkyrka

Ska du bygga ett nytt hus eller varför inte en sommarstuga? Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Kom igång nedan - det är helt gratis att lämna en förfrågan.

Sten/Plattsättning i Botkyrka

Sten/Plattsättning i Botkyrka

Stenläggare, plattsättare, markentreprenörer eller tädgårdsanläggare - lämna en förfrågan hos oss och du får offerter från rätt företagare som kan hjälpa dig, oavsett vad de kallar sig. Det är alltid gratis att fråga och du förbinder dig inte för något.

Trädgårdsarbete i Botkyrka

Trädgårdsarbete i Botkyrka

Behöver du en hjälpande hand i trädgården? Oavsett om behöver hjälp med att klippa häcken, plantera växter eller klippa gräset - hos Servicefinder hittar du erfarna trädgårdsmästare som står redo att hjälpa dig med din trädgård.

Asfaltering i Botkyrka

Asfaltering i Botkyrka

Planerar du att asfaltera din uppfart eller något annat på din tomt? Med asfalt får du en slät yta som kräver lite underhåll och ger ett schyst utseende. Hos Servicefinder hittar du duktiga företag som kan hjälpa dig med både planering och genomförande av din asfaltering.

Populära trädfällare / arborister i Botkyrka

Greenwood Partners AB

(10 omdömen)

Välkomna till Greenwood partners AB! Vi är ett företag som verkar inom stor Stockholm med omnejd. Vi har flera års erfarenhet av träd och …

Välkomna till Greenwood partners AB! Vi är ett företag som verkar inom stor Stockholm med omnejd. Vi har flera års erfarenhet av träd och trädgårdsskötsel. Ett urval av våra tjänster som vi erbjuder är: -Arborist tjänster -Trädfällning -Trädgårdsmästare -Markarbete & anläggning -Beskärning -Stubbfräsning …

Rosengrens Trädgård & Allservice

(6 omdömen)

Vår målsättning är att förenkla vardagen för både privatpersoner och företag. Vi utför alla typer av jobb som finns i en trädgård. Vi hjälper gärna …

Vår målsättning är att förenkla vardagen för både privatpersoner och företag. Vi utför alla typer av jobb som finns i en trädgård. Vi hjälper gärna till med saker som berör hushållet. Enklare vaktmästeri, bortforsling till återvinning osv.

Sid & Mark AB

(4 omdömen)

Hej allt om oss ni kan se på vårans websida sidmarkab.se

Hej allt om oss ni kan se på vårans websida sidmarkab.se

Elvingehills Schakt & Entreprenad AB

(1 omdöme)

Hej mitt namn är Jimmy. Jag driver företaget elvingehills schakt o entreprenad ab sedan start maj 2021. Jag har ett flertal års erfarenhet av …

Hej mitt namn är Jimmy. Jag driver företaget elvingehills schakt o entreprenad ab sedan start maj 2021. Jag har ett flertal års erfarenhet av anläggnings maskiner för många typer av gräv och schakt arbeten samt innehar samtliga behörigheter för att framför dessa. Samt lång erfarenhet av mark arbeten. Så som …

Gröna Hem AB

(1 omdöme)

Välkommen till Gröna Hem AB, din pålitliga partner för hemunderhåll och trädgårdsarbete! Med över två års erfarenhet erbjuder vi skräddarsydda …

Välkommen till Gröna Hem AB, din pålitliga partner för hemunderhåll och trädgårdsarbete! Med över två års erfarenhet erbjuder vi skräddarsydda lösningar för både privat- och företagskunder. Från snickerijobb och målning till elinstallationer och snöröjning – vi har expertisen för att göra ditt hem eller företag …

Aruvi Trädgård AB

(1 omdöme)

Välkommen till Aruvi Trädgård AB - din pålitliga partner för trädgårdsdesign och skötsel! Med flera års erfarenhet inom branschen har vi stolt byggt …

Välkommen till Aruvi Trädgård AB - din pålitliga partner för trädgårdsdesign och skötsel! Med flera års erfarenhet inom branschen har vi stolt byggt upp en stark och pålitlig relation till våra kunder. Vi på Aruvi Trädgård är specialister inom trädgårdsdesign och underhåll. Vår passion för gröna utrymmen och vår …

Mindes Trädfällning AB

(2 omdömen)

Vi på Mindes Trädfällning AB hjälper dig med trädfällning, beskärning, röjning, stubbfräsning, bortforsling, skottning, skogsavverkning till fasta …

Vi på Mindes Trädfällning AB hjälper dig med trädfällning, beskärning, röjning, stubbfräsning, bortforsling, skottning, skogsavverkning till fasta priser eller per timme.

EKCA AB

(1 omdöme)

EKCA AB EKCA AB Utför trädfällningar och trädgårdstjänster. vi skotar även ut virke och grot med Alstor miniskotare. Vi utför även måleri projekt ( …

EKCA AB EKCA AB Utför trädfällningar och trädgårdstjänster. vi skotar även ut virke och grot med Alstor miniskotare. Vi utför även måleri projekt ( innehar självklart rätt utbildningar)

Exempel på fällda träd i Botkyrka

Trädfällning i Tumba (Skäcklinge)

Svante lämnade en förfrågan sommaren 2022:

Trädfällning i Tumba (Skäcklinge)

En grupp med 7 träd på villatomt ska tas ner och grenar/ris (och ev. stammar) forslas bort. 5 träd (med markdiameter 10-15 cm) kan troligen fällas från marken (?) medan 2 får sektionskapas från toppen (grövre och står nära hus, buskar, träd och granntomter). Stammarna kan jag ev. själv kapa upp och behålla som ved (alternativ till bortforsling, får diskuteras).
Kom gärna och titta på jobbet.

Svante fick hjälp

3 företag svarade på förfrågan och Svante valde Stjernbergs Trädfällning & Trädgård för jobbet. Stjernbergs Trädfällning & Trädgård har utfört 10 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Stjernbergs Trädfällning & Trädgård fick omdömet

Konkurrenskraftigt pris och kunde komma med kort varsel. Utförde jobbet till belåtenhet.
Trädfällning/Arborist i Botkyrka

Joel lämnade en förfrågan våren 2024:

Trädfällning/Arborist i Botkyrka

Ett cirka 50 år gammalt och 5m högt plommonträd har växt sig för stort för vår radhustomt. Skulle vilja minska ner kronan till hälften. Jag behöver i första hand expertråd om vad man kan/bör göra. I andra hand att utföra jobbet.

Joel fick hjälp

Joel valde Skogspatrullen didriksdal AB för jobbet. Skogspatrullen didriksdal AB har utfört 4 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Skogspatrullen didriksdal AB fick omdömet

Bemötande, punktlighet och kvalitet uppfyllde alla mina krav, fem plus.
Pris är svårt för mig att bedöma eftersom jag inte har något att jämföra med.
Trädfällning i Botkyrka 1-3 större träd

Marica lämnade en förfrågan våren 2024:

Trädfällning i Botkyrka 1-3 större träd

Trädfällning av 1-3 större träd i Grödinge på en naturtomt. 4 km norr om Skanssundet.

Marica fick hjälp

5 företag svarade på förfrågan och Marica valde Sörmlands Trädfällning & Trädvård AB för jobbet. Sörmlands Trädfällning & Trädvård AB har utfört 13 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Sörmlands Trädfällning & Trädvård AB fick omdömet

Mycket bra kommunikation inför fällningen och ett bra utfört arbete. Fint fokus på hållbarhet. Mycket nöjd.

Bloggat om trädfällning

2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-04-14
Vi har pratat med Björn på Tapper Trädfällning som gett oss svar på frågor om trädfällning. Här får du lära dig saker som är bra att veta när du går i tankarna på att fälla träd.
2018-09-06
Vilken är egentligen den bästa säsongen för trädfällning?

Trädfällning

Om du vill expandera trädgården eller få en härlig utsikt, är trädfällning en bra lösning. Oftast tar man bort gamla och ruttna träd från egendomen. Trädfällning är ett svårt arbete och är inget du ska göra på egen hand. Det gäller bland annat att vara medveten om trädets fällriktning och räckvidd. Försöker man fälla trädet på egen hand kan människor, byggnader och kringliggande områden skadas.

Det krävs att man väljer rätt verktyg och tillvägagångssätt vid trädfällning. Trädet kan fällas från marken eller genom att en arborist klättrar upp i trädet och kapar av delar av trädet. Det sistnämnda kallas sektionsfällning. En expert inom trädfällning arbetar effektivt, och ser till att trädet fälls på ett tryggt och enkelt sätt.

Botkyrka

Botkyrka är en kommun i Stockholms län. Befolkningsantalet i Huddinge ligger omkring 93000. Hågelbyparken är ett populärt utflyktsställe i centralorten Tumba. Sturehofs slott är en herrgård vid Mälaren, som är känt för sin samling av kakelugnar från Marieberg. Inom handeln finns ICA Maxi, Biltema med flera kedjor.