MDR Bygg & Montage logo

MDR Bygg & Montage

Uddevalla

Presentation

MDR Bygg & Montage är ett litet, seriöst och erfaret företag. 

Vi jobbar mot privatpersoner, företag och föreningar. Mer än 10års erfarenhet av alla olika typer av jobb. Med kunskap, noggrannhet, erfarenhet och våra samarbetspartners är vi en komplett helhetslösning. Vi är med er under hela byggprocessen, tar alltid ansvar för våra utförda arbeten och lämnar alltid garanti på allt vi gör. Detta gör att du som kund kan känna trygghet när vi tar oss an ett projekt!
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt MDR Bygg & Montage. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  920506-****
För enskilda firmor saknas publik ekonomisk information.

Omdömen

4.8
av 10

omdömen

 • Vi är väldigt nöjda med Kreshniks arbete. Han kom som avtalat och utförde allt jobb som utlovat. Vi fick lite problem ned installationen av våra lås i Ysle appen. Men Kreshnik han sig inte förrän vi hade fått det att fungera. Kommer definitivt anlita honom igen och kan varmt rekommendera hans tjänster.
  Tobias Westermark
 • Engagemang, dialog med beställare, kundfokusering och vilja att göra ett noggrant arbete.
  Ulf Eriksson
 • Ann-Christin Blomberg
 • Trevligt och sakligt bemötande från första inledande kontakt till arbetets slut. Ett utmärkt arbete utfört punktligt enligt överenskommelse.
  Christer Löfqvist
  Svar
  Tack så mycket för det fina omdömet Christer. Glädjer oss att läsa att du är nöjd med det utförda arbetet samt oss som företag😊👍
 • ELISABETH SJÖHOLM
  Svar
  Tack för omdömet👍