Öppna ytterdörr utan sprint i handtaget i Eskilstuna

Den här förfrågan lämnades våren 2022 i kategorin Låssmed i Eskilstuna

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Varför behöver du en låssmed?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Har en stuga i Tummelsta-området. Dörrhandtagen saknas sprint, så jag har haft ett snöre som hållit ihop dörrhandtagen på insidan respektive utsidan. Nu fungerar det inte längre. Jag vågar inte åka dit om risken är att jag inte kommer in eller att jag riskerar att inte kunna låsa igen. Kan ni hjälpa till med detta? Ge mig bara 2 timmars förvarning så jag hinner åka dit ut. Alternativt har jag en extranyckel där på ett ställe jag kan berätta vart det är. Hoppas nån kan hjälpa mig nu i helgen eller i veckan. Det gör ingenting om det kostar extra på helgen! Jag tror kanske också att jag inte måste vara på plats, utan att nån kan göra det oavsett.
Varför behöver du en låssmed?
Öppna låst dörr
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Låssmed

Snabbt och effektivt löste de mitt problem, samma dag till och med!

Lås & Säkerhet Västmanland AB fick jobbet!

Konsumenten valde Lås & Säkerhet Västmanland AB för jobbet. Lås & Säkerhet Västmanland AB har utfört 2 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.0.

Andra som fått hjälp med låssmed

Låssmed
Byta lås till ytterdörr på Värmdö
Behöver byta lås till ytterdörren i en villa efter att hyresgästen flyttar ut.
Låssmed
Installation av nytt lås i Haninge
Huset ligger mellan Rök och Walla.

Företag som är intresserade av låssmed i Eskilstuna

Blogginlägg om låssmed

2023-06-27
Att tillbringa sommarsemestern hemma har blivit mycket populärt sedan pandemin. Och visst är det härligt? Svensk sommar är för det mesta, helt otroligt! Perfekta temperaturer och långa dagar. Har du också planerat en hemester men är rädd för att bara sitta still? Då kommer här 5 tips på sommarprojekt för hus och trädgård!
2023-05-03
Nu är det inte långt kvar till sommaren. Även om vädergudarna inte varit på vår sida så ser rapporten ut att vända väldigt snart! Vi har scannat marknaden i Sverige för att se vilka hus- och trädgårdsprojekt som är vanligast inför sommarmånaderna. Är det något av projekten som du vill eller kanske rent av måste få fixat innan din sommar börjar?
2023-04-11
Att måla om huset är ett stort projekt men som verkligen ger ditt hem en fräsch och förnyad känsla. Kanske väljer du samma färg som förut, eller så sätter du en helt ny färg på tillvaron. Men, innan du börjar måla är det viktigt att förbereda ditt hus ordentligt för att säkerställa att resultatet blir så bra som möjligt – planering är nyckeln. Här kommer 7 steg som är viktiga att följa när du förbereder ditt hus för nya färger.