Golvslipning i Katrineholm

Golvslipning är det enklaste sättet att snygga upp ditt golv. Lämna en offertförfrågan nu så kan du inom kort kontaktas av proffs i ditt område. Det är helt gratis och inte bindande att begära en offert.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,6

  Tror inte vi hade lyckats få hjälp innan semestern utan er!

  Kristina J, Juli 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 4 956
  Pågående jobb
 • 16 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar golvslipning i Katrineholm

 • Badrumsrenovering i Katrineholm

  ROT

  Hjälp med vattenskada? Byta från dusch till badkar? Ta in offerter från hantverkare i Katrineholm som hjälper dig renovera badrum eller andra våtutrymmen!

 • Elektriker i Katrineholm

  ROT

  Letar du efter elektriker i Katrineholm? Hos Servicefinder hittar du seriösa elektriker som kan utföra elinstallationer för både hem och industri.

 • Målare i Katrineholm

  ROT

  Letar du efter pålitliga målare i Katrineholm? Lämna en förfrågan hos Servicefinder, få svar och jämför mellan flera duktiga målarfirmor.

 • Snickare i Katrineholm

  ROT

  Behöver du snickra en möbel? Eller letar du kanske snickare för en husbyggnation? Servicefinder hjälper dig att hitta pålitliga snickare i Katrineholm.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar golvslipning i Katrineholm

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra golvslipare

Några av våra populära golvslipare

Vanliga frågor och svar om golvslipning

 • Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.
 • Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.
 • ”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
  • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
  • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
  • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
  • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
  • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
  • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
  Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida.
 • När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.
 • Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om golvslipning

Golvslipning

Under många år har slipning av golv varit ett oerhört hårt jobb med en obekväm belastning på de som har slipat golvet. Golvslipning medför att små korn av damm såväl som kemikalier frigörs i luften och därmed inandas av hantverkaren. Detta kan vara riskfyllt och även cancerframkallande. Det krävs därför lång utbildning och erfarenhet av golvslipning. Därför är det en god idé att du anlitar en firma som hanterar golvslipning. Hos oss på Servicefinder finner du enkelt en entreprenör som fixar din golvslipning i Katrineholm.

Sett ur miljötänk såväl som plånboksskrall, är det rekommenderat att slipa golvet framför att köpa nytt. Dagens entreprenörer inom golvslipning, utför alltifrån golvslipning, golvbyte såväl som skötsel av redan befintliga golv. Var tionde, femtonde år bör golvet slipas då lacken slits så småningom.

Som privatperson är inte golvslipning det enklaste att utföra själv. Personen ifråga måste veta vilka slipmaskiner som är väsentliga för just detta golv samt vilka produkter som är nödvändiga för att fullborda golvslipningen. När golvet är slipat ska golvet ytbehandlas och inom det området finns mångtals produkter att välja mellan.

Det smartaste valet är att söka upp en golvslipare eftersom golvslipning är ett utförande som yrkar på god erfarenhet i branschen. På Servicefinder kan du enkelt söka efter en golvslipare i Katrineholm. Skicka iväg en förfrågan så mottager du inom kort minst en offert från en entreprenör som erbjuder sig att slipa ditt golv.

Katrineholm

Katrineholm har tack vare stambanans sträckning genom staden vuxit sig till den cirka 32000 invånare stora staden den är idag. Katrineholms kommun hittar man ungefär mitt i Södermanlands län. Den perfekta placeringen och stadens väg- och tågknut har omvandlat Katrineholm ett populärt mål för de som söker boende i trakten. Här passar en hel del genomresande på att sova över natten. Katrineholm erbjuder boende på både vandrarhem och förslagsvis Hotell Statt.

Förutom att tidigare stadsministern Göran Persson och den fantasifulle P.C. Jersild är även Katrineholm vida känt för sin stora morgontidning Katrineholms-Kuriren.