Veterangig AB logo

Veterangig AB

Tullinge

Presentation

Behöver du hjälp med fönsterputs när vårsolen tittar fram eller beskära äppelträdet så det håller sig friskt och ger mer frukt? Vill du njuta av en fika i solen på ditt nybyggda trädäck, bygga en lekstuga till barnbarnen eller lägga nytt parkettgolv inne?Vi erbjuder alltid personlig service med skräddasydda lösningar till våra kunder såväl privatpersoner som företag. Transparent tydlig offert med fast pris i den mån det är möjligt. Vi levererar tjänster i Botkyrka, Salem, Huddinge, Haninge, Tyresö, samt Stockholms kommuns södra förorter som Älvsjö, Farsta, Hägersten, Skärholmen och Enskede.

ROT & RUT-avdrag
Större delen av tjänsteuppdragen vi utför är ROT & RUT-berättigade. Vi ombesörjer administrationen mot Skatteverket och drar ROT & RUT-avdragen direkt på fakturan. Meddela oss gärna vid beställningstillfället om ni inte önskar ROT eller RUT-avdrag.Ansvarsförsäkring
Vi har ansvarsförsäkring och står för de skador vi orsakar. Vår personal är också försäkrade, både under arbetstid och till och från sina uppdrag.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Veterangig AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    559365-7553
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.8
av 5

omdömen