CAS Bygg & Entreprenad AB logo

CAS Bygg & Entreprenad AB

Din riktiga Totalentreprenör

Presentation

Hej

Tack för att du kikar in på vår sida. 

Läs mer om oss på 

Casbygg.se
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt CAS Bygg & Entreprenad AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559344-0844
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 2

omdömen

 • Isara har varit vår kontakt hos CAS Bygg & Entreprenad AB. Vi är mycket nöjda med det arbete vi fått utfört. Jobbet är professionellt utfört helt i enlighet med alla riktlinjer. Det har även varit ordning och reda på arbetsplatsen. Isara har alltid funnits tillgänglig och är inte bara välutbildad utan har bevisligen stor erfarenhet från den typ av jobb de gjort för oss. Den som vill får gärna komma förbi och titta på det jobb de gjort hos oss här på Södermalm. Kontakta Isara så ordnar han isf en visning hos oss eller förmedlar kontakten med mig. Det ska även sägas att CAS Byggs offert var mest konkurrenskraftigt. Sammanfattningsvis kan jag bara konstatera att kostnaden för och kvalitén på jobbet var mycket bra - den som väljer att anlita CAS Bygg kommer inte bli besvikna - ni kommer vara mycket nöjda!
  Erik Andsberg
  Svar
  Tack för din fina omdöme!! Vi hjälper alltid till och är ett samtal bort.
 • Pris,bemötande och kvalitet är också viktigt. Men viktigast var att de kom när de sagt de skulle göra det. Att det fanns en vilja och driv att göra jobbet.
  Lars segelstrand
  Svar
  Hej Lars. Tack för din recension! Hoppas vi kan hjälpa er i framtiden med andra projekt.

Kontakta