Speedy transport & logistics, Trollhättan AB logo

Speedy transport & logistics, Trollhättan AB

Sjuntorp

Presentation

Speedy Transport är ett familjeägt företag som specialiserar inom flytt tjänster, bud tjänster, distribution och logistik lösningar.  Vi samarbetar med Lily's Kvalitets Städ för städtjänster. Lily's Kvalitets Städ erbjuder hemstädning , flyttstädning, storstädning, fönsterputsning, trappstädning, kontorsstädning, events städning mm.

Varför ska du välja oss?
Snabb,  pålitlig leverans, prisvärt och Försäkrade varor är vad vi erbjuder.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Speedy transport & logistics, Trollhättan AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559330-0097
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.5
av 11

omdömen

 • Vi är missnöjda. Personalen kom inte på utsatt överenskommen tid. Vi fick vänta och tillslut lämna lägenheten olåst eftersom de inte dök upp. Städningen var inte helt toppen heller. Exempelvis var lister och eluttag fortfarande dammiga när de var klara. Vi hade en tid vi skulle lämna lägenheten till hyresvärden som vi fick skjuta upp pga att städarna var sena. De punkter vi inte var nöjda med hanns inte med att åtgärda eftersom vi redan var sena till att överlämna lägenheten.
  Hanna Johansson
  Svar
  Hej! Ber om ursäkt att personalen var sena. När ni var klara hade ni chansen att besikta lägenheten innan de åkte därifrån, ni sa till de att allt var okej. Ni har städgaranti vilket betyder att vi får komma tillbaka och lösa alla städmissar. Ni har inte skrivit till via mail eller ringde oss angående alla punkter som måste fixas utan istället skrivit en recension.
 • Väldigt nöjd! Putsade fönster hos mig. Tacksam och kommer använda detta företag igen.
  Jonna
  Svar
  Tackar Jonna Välkommen åter! 😀
 • Thank you for the amazing service!! Everything was handled carefully and taken care of. Very friendly and helpful and would absolutely recommend to those who need assistance in moving.
  Pranav Kumar Nallam Reddy
  Svar
  Thank you Pranav 😃
 • Väldigt trevligt bemötande vid första kontakten med Whelma. Grymma flyttkillar, trevliga och effektiva. Städningen blev grädde på moset, toppbetyg även där. Svarade alltid på sms inom kort oavsett tid. Kan varmt rekommendera Speedy vad det än gäller, flytt eller städ 👌
  Åse Solem
  Svar
  Tack så mycket Åse!
 • Bra och snabb kommunikation, även bra städning!
  Jonas
  Svar
  Hej Jonas! Tack och välkommen åter 😀