Dryft Sverige AB

Solna

Om Dryft Sverige AB

Vi förändrar hantverksbranschen, ett steg i taget

Vår vision är att skapa framtidens hantverksbolag - och att vägen dit är genom samarbete mellan människor från olika bakgrunder och erfarenheter. Vi består idag av snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare - som stöttas av projektledare, ingenjörer, affärsutvecklare, programmerare, designers, ekonomer och HR-experter för att hjälpa våra duktiga hantverkare att vara superhjältar.

Genom att välja Dryft så får du inte bara en bra kundupplevelse, du kan också vara trygg i att du valt en entreprenör som tar ansvar för både miljö och människor.

Vill du anlita oss för hantverkstjänster eller vill du vara med och skapa en positiv förändring av branschen? Oavsett så ser vi fram emot att höra från dig.
84

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Dryft Sverige AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559154-7335
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2018-04-06
Momsregistrerat
2018-05
Registrerat för F-skatt
2018-04
SNI
43341
Måleriarbeten
43320
Byggnadssnickeriarbeten
43210
Elinstallationer
43330
Golv- och väggbeläggningsarbeten
43221
Värme- och sanitetsarbeten
Verksamhetsbeskrivning
Företaget ska bedriva verksamheten inom hantverkar- och byggtjänster mestadels mot privatpersoner samt förenlig verksamheten, antingen direkt eller igenom dotterföretag. Vidare kommer verksamheten även utveckla digitala plattformar som underlättar det operationella och strategiska arbetet av sin verksamhet.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda