Asfaltering i Uppsala

Här kan du lätt hitta professionella företag som hjälper dig med asfaltering. Lämna en förfrågan nedanför så kan få offerter inom kort. Det är helt gratis och utan förpliktelser att använda vår tjänst.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Hittade rätt person för jobbet inom en timme.

  Johan L, Juli 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 163
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar asfaltering i Uppsala

 • Dränering i Uppsala

  ROT

  Dags för dränering? Hos Servicefinder kan du jämföra offerter och omdömen från professionella företag i Uppsala.

 • Markarbete i Uppsala

  Bor du i Uppsala och behöver hjälp med dränering, sanering eller annat markarbete? Servicefinder hjälper dig hitta professionella företag nära dig.

 • Trädfällning i Uppsala

  RUT

  Söker du aroborister som kan hjälpa dig med trädfällning eller trädvård? Lämna en förfrågan hos oss och få gratis offerter från arborister i Uppsala.

 • Trädgårdsarbete i Uppsala

  Bor du i Uppsala? och behöver hjälp i trädgården? Hos Servicefinder får du kontakt med pålitliga företag som hjälper dig med trädgårdsarbete.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar asfaltering i Uppsala

Alla förfrågningar

Blogginlägg om asfaltering

Asfaltering

Ett fint sätt att bli kvitt jobbiga sprickor och stora hål som bara växer och växer i asfalten framför huset är en asfaltering att föredra. Ett bra pris för lång hållbarhet. Asfalteringen proppar inte bara igen hålen bra utan ger dig även en ny och fin uppfart.

Självklart utförs asfaltering för fler saker än att fylla igen skavanker. Du kan till exempel anlägga en gångväg vid ditt hus med asfalt eller asfaltera en egen väg. Hör med yrkesmän som utför asfaltering i Uppsala för möjligheter och pris.

Uppsala

Att kalla Uppsala för en studentstad med sina tiotusentals studenter vid två universitet är ingen underdrift, men det vore lika sant att kalla Uppsala län och staden för en företagsstad med runt 12000 företag i kommunen och nästan dubbelt så många i länet som helhet. Uppsala har 198000 invånare och är därmed landets fjärde största kommun.

Landet största städer är naturligtvis prioriterade av oss på ServiceFinder så om du lägger in en offertförfrågan på asfaltering i Uppsala så har du stor chans till många kvalificerade svar.

Forsmark är en annan känd ort i Uppsala län, eftersom en av landets kärnkraftsanläggningar ligger där, men de största orterna i länet är annars Bålsta och Enköping. Visste du att det finns en ö i Södra Kvarken som heter "Märket"? Den tillhör Uppsala län och utgör faktiskt en landbaserad gräns mellan Finland och Sverige. Ingen lång gräns - det är mest ett litet skär och en fyr. Med sin närhet till både Stockholm och Arlanda flygplats är Uppsala ett tillgängligt turistmål och jämte slottet och Domkyrkan så är Uppsala högar i "Gamla Uppsala" populärt att besöka.

Uppsalas näringsliv domineras av enmansföretag, runt 9000, och tjänstesektorn är den största - speciellt IT har vuxit de senaste åren, men det finns många företag representerade inom verkstad, läkemedel- och livsmedelsindustri. Uppsala har av naturliga skäl en väldigt välutbildad arbetskraft med en stor mängd forskning vid de båda universiteten och även en relativt hög andel forskningsintensiva företag.