Flyttstädning av lägenhet 84 kvm i Sundbyberg

Den här förfrågan lämnades våren 2021 i kategorin Flyttstädning i Sundbyberg

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Det här fältet är obligatoriskt
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Flyttstädning.
Vilket datum ska flyttstädningen ske?
2021-04-06
Yta i kvm som ska städas
84
Vilken typ av bostad ska flyttstädas?
Lägenhet
Flyttstäd

Fantastiskt utfört arbete vid flyttstäd. Bra och snabbt bemötande. Skulle rekommendera detta bolag!

10 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 10 företag och valde Elins Städ & Tvätt AB för jobbet. Elins Städ & Tvätt AB har utfört 38 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.6.

Övriga företag som svarade:
 • Qleano
 • Vanadis Städ Service HB
 • Kristians Flytt & Städ AB
 • Finemang Städ och Flytt AB
 • Bättre städservice AB
 • C-E Allservice Kommanditbolag
 • Vegatown Städ & Bygg
 • Katerinas Städ & Bygg AB
 • Flyttspecialisten i Mälardalen AB

Andra som fått hjälp med flyttstädjobb

Flyttstädning av lägenhet 84 kvm i Sundbyberg
Flyttstädning av lägenhet på 39 kvm i Sundbyberg, 1/11
Har nyligen hyrt ut min möblerade lägenhet och hade tänkt att flytta tillbaka. Jag skulle därmed behöva att alla tygmöbler så som säng, sängavel, soffa och mattor ångtvättas samt att alla…
Flyttstäd
Flyttstädning av lägenhet på 75 kvm i Sundbyberg, 4/8
Tre rum och kök samt inglasad balkong.
Flyttstäd
Flyttstädning av lägenhet på 75 kvm i Sundbyberg, 6/3
Flyttstädning inklusive fönstertvättning, golvbrunnar i våtutrymmen, balkong med inglasade fönster, missfärg på delar av tak I kök.
Flyttstäd
Flyttstädning av 59 kvm i Sundbyberg, 19/5
Flyttstädning, 59 kvadrat en 2:a. Önskar start kl 8 på morgonen. Kan ni ge mig en tidsberäkning på detta också. Önskar offert endast via mejl, så kontaktar jag om det är något jag mer vill fråga om.
Flyttstädning av lägenhet 84 kvm i Sundbyberg
Flyttstädning av lägenhet på 15 kvm i Sundbyberg, 31/8
Vi behöver omedelbar hjälp med flyttstädning av ett rum och kök med litet badrum. Kökssaker och en skohylla ska också tas med och kastas. OBS! Jobbet måste göras torsdag 31/8 kl 11.00.
Flyttstäd
Flyttstädning av lägenhet på 52 kvm i Sundbyberg, 1/9
Flyttstädning av tom lägenhet. Måste vara klart imorgon innan 12:00.

Vanliga frågor och svar om flyttstädjobb

Alla våra anslutna städfirmor har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Omdömen är en viktig del i vårt kvalitetsarbete och vår tjänst bygger på ärliga omdömen. Alla som hittar städföretag via oss blir tillfrågade att lämna omdöme om städfirman efter utförd städning. De omdömen du ser är därför ett resultat av en städning som en ansluten städfirma genomfört.

De moment som ingår i en hemstädning kan skilja sig mellan olika städfirmor. Dessutom är varje hem unikt, så prata med städföretaget och framför dina önskemål. Då kan ni tillsammans komma överens om vad som ska ingå i hemstädningen.

Rutavdraget har gjort hemstädning till en lyx många svenskar kan unna sig. Med rutavdraget betalar du endast 50 procent av arbetskostnaden på städningen. Omfattningen på städningen, antal kvadratmeter för ytan som ska städas, hur ofta du vill ha städhjälp och vart du bor är faktorer som påverkar priset. För att få bäst pris bör du alltid vända dig till flera städfirmor och jämföra offerter. När du får offerter är det viktigt att du kontrollerar att alla städmoment står med, samt att städmaterial, moms och rutavdraget är inkluderat. Du kan läsa mer om vad det kostar att anlita en städfirma här.

Ja, städhjälp ingår i rutavdraget. Även fönsterputs och flyttstädning kvalificerar för rutavdrag. Avdraget får du för arbete som utförs i din eller dina föräldrars bostad. Även fritidshus medges rutavdrag. Här är villkoren för rutavdraget:

 • Du har fyllt 18 år när arbetet utförs.
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
 • Du är den som betalar eller har betalat för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
 • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
 • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procents avdrag.

Du kan läsa mer om vilka tjänster som ingår i rutavdraget i vår bloggartikel här.

Börja med att skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt behov. Vi matchar sedan ihop dig med städfirmor i ditt område. Genom att jämföra offerter och omdömen kan du säkerställa att du väljer den bäst lämpade städfirman.

Blogginlägg om flyttstädjobb

2023-08-12
Planerar du att anlita städhjälp? Vi förstår det. Att få hjälp med städningen är ett smart sätt att frigöra tid på. Här går vi igenom vad som påverkar priset när du ska anlita städhjälp och vad du bör tänka på när du ska välja städfirma.
2019-12-12
Julen närmar sig med stormsteg – kanske har du fullt upp på jobbet innan en skön ledighet väntar. Samtidigt ska du hinna med allt som behövs för att få den där perfekta julen som de flesta önskar sig. Klappar ska slås in, maten ska inhandlas, granen ska kläs och det ska pyntas i hemmets alla vrår. Kommer du hinna med storstädningen? Lugn, vi guidar dig till ett julfint hem.
2019-03-18
Att anlita städhjälp kan vara lösningen när timmarna känns få och att göra-listan bara blir längre. Men det finns lite att tänka på. Said Sloyev och Lisette Angefur har varit anslutna till Servicefinder i nästan 4 år och driver den populära städ- och flyttfirman Finemang Städ och Flytt AB. Missa inte deras experttips till dig som funderar på att anlita en städfirma!